Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Samuraj Hayashi z Talentu: Vystoupení, u kterých se tají dech

Sympatický mistr meče, Hayashi, upoutal v Česko Slovensko má talent perfektní atmosférou, skvělou zvukovou kulisovou a také svojí češtinou, kterou se učil tři dny. Jeho vystoupením nechybí napětí, úsměv ani vtip. Divákům se při nich tajil dech.

Stejně jako fascinující polykač Stevie Starr, i Hayashi vystupuje po celém světě a objíždí talentové soutěže. Možná si vzpomínáte na jeho první vystoupení v Talentu.

Hayashi už tak napjatou atmosféru vygradoval ještě o úroveň výš – vyzval dva porotce, aby za ním přišli na pódium. To vyvolalo velkých strach Jara Slávika a Martina Dejdara, což ale ve skutečnosti bylo sehrané divadlo – nevadí, na kamery to vypadalo dobře.

Všimněte si důležité role Hayashiho asistenta. I když je Hayashi vytrénovaný profík, bez asistenta by byl ztracený a člověk na židli bez hlavy. Podobně jako Lady Gaga, akorát doopravdy. Hayashi postoupil dál, ale na další postup do finále to bohužel nestačilo. 

Talentové soutěže a kritický Simon Cowell

Česko Slovensko má talent není první soutěž, kterou Hayashi vyzkoušel. V roce 2010 absolvoval „Britain's Got Talent“, kde si na začátku prvního vystoupení vysloužil od Simona Cowella bzučák v podobě červeného X.

Hayashi si poté zakryl oči a bylo jasné, co bude dělat. Simon už jen dodal: „Je to šílený“. Na konci vystoupení ale změnil názor.

Hayashi učí na univerzitě

Vlastním jménem Ryan Hayashi. Narodil se v Kanadě roku 1973, kde začal trénovat bojová umění už od svých devíti let. Od roku 1992 do 1997 studoval jazyky a lingvistiku na Carletonské Univerzitě v Ottawě v Kanadě. Později se začal učit tradiční karate Shotokan.

V roce 1998 se přestěhoval do Tokia. V Japonsku žil dva roky, pracoval jako učitel angličtiny. V roce 2000 se přestěhoval do německého Mannheimu, kde pracuje jako odborný asistent na Mannheimské Univerzitě.

Foto: hayashi-samurai.com

Onload

2 názory ke článku

15. 11. 2011 v 17:20Off-line SulaSula  (29/152/48)
ten byl dobrej, muj favo***, skoda ze nepostoupil :/
Souhlasím - 7   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
07. 07. 2022 v 00:26Off-line PesFilipes  (102/183/71)
Oproti splašeným kladivům petra je to nic;)
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload