Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Jaro 2012 na Prima Cool: Klíče od pevnosti Boyard a Zákon ulice

S Primou Cool si připomeneme fenomenální soutěž Klíče od pevnosti Boyard, která ve svých dobách sklízela slávu. Jaro ale bude patřit také drsným policistům ze seriálu Chicago: Zákon ulice.

Klíče od pevnosti Boyard (Fort Boyard)

S pevností Boyard budeme vzpomínat na devadesátá léta. Cílem je se „probojovat“ ke všem klíčům, které odemykají cestu k výhře. Tentokrát na nás čeká britská verze, která vystřídala původní francouzskou. Připomeňte si kousek z dílů vysílaných na České televizi.

Pevnost Boyard klame vzhledem. Vypadá velká, přitom její rozloha činí pouhých 61 metrů na délku a 31 metrů na šířku. Výška budovy je 20 metrů. A kdybyste ji náhodou hledali, najdete ji mezi ostrovy Île-d'Aix a Île d'Oléron v úžině Pertuis d'Antioche u západního pobřeží Francie.

Chicago: Zákon ulice (The Chicago Code)

Víte, jak se jmenuje nejobávanější policista Chicaga? No přece Jarek Wysocki. V seriálu z produkce Foxu si pořádně zašpiní ruky, když bude vymýtat pochybné živly.

Takoví normální mimozemšťané (3rd Rock from the Sun)

Jak vypadají mimozemšťané, kteří byli vysláni na Zemi, aby prozkoumali zdejší obyvatele? Jsou k nerozeznání od normální rodiny. Mimozemšťané se musí v komedii Takoví normální mimozemšťané chovat hlavně nenápadně, aby nevyvolali rozruch. Jenže jejich průzkum je poněkud originální.

Foto: youtube.com

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload