Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Gay osobnost: Darren Hayes - šťastný gay v 34 letech

Drren Hayes vyrůstal v Brisbane v Austrálii, v chudé rodině spolu se sestrou, bratrem a především matkou. Jeho největší zálibou byly Hvězdné války. Později i zpěv.

Povolání: Zpěvák, skladatel
Datum narození: 8. 5. 1972, Brisbane, Austrálie
Znamení: Býk

Savage Garden – aneb jedna z nejúspěšnějších popových kapel 90. let. Darren se svým kamarádem Danielem (kytara, klávesy) plánovali založit svou kapelu. Stalo se tak v roce 1994, mezinárodně známí se ale stali až mezi lety 1997–2001. 

Do té doby hráli po australských barech a malých koncertech. Mezi nejznámější songy patří „I Want You“, „To The Moon And Back“, „Animal Song“(soundtrack filmu The other sister) a „Truly Madly Deeple“. Tento song složil pro svou tehdejší lásku Colby Taylor, se kterou se oženil a v roce 2000 rozvedl. Darren i nadále prohlašuje, že jsou skvělí přátelé.

Ano, tento song přezpívala i Cascada, k níž se Darren vyjádřil, volněji řečeno: „Zrovna toto jsem nečekal“.

Savage Garden se dostali na první místo žebříčku Austrálie, druhé místo v Anglii a třetí v Americe. Jejich světové turné Affirmation (dle stejnojmenného alba) se stalo jedním z nejnavštěvovanějších toho času. V říjnu 2001 se tato skupina rozpadla. Daniel se vrátil do Austrálie, Darren odletěl do Kalifornie.

Spin – první solo album, nové začátky

V roce 2002 vydal Darren své první album „Spin“ s hity jako „I Miss You“, „Strange Relationship“ nebo „Insatiable“. Toto období bylo pro něho velmi zlomové. Bez svého nejlepšího přítele, bez své bývalé ženy, pouze s kamarády z kapely.

Darren Hayes (foto: facebook.com)

Plný touhy, očekávání a zklamání se potuloval i s turné „Too Close To Comfort“. Jedná se o záznam nejen z turné, ale i zákulisí, kde je vidět jeho touha, hledání a osamocení. Dokonce tak o něm vypovídají i jeho nejbližší přátelé.

2006 – konečně šťastný, konečně out!

V roce 2005 vyšlo poslední album skupiny Savage Garden jako best of: „Truly Madly Completely“. Mimo jiné, přiložil k němu svůj singl „So Beautiful“, který není jen obyčejný love song.

V roce 2006 vyrazil na světové turné s názvem A Big Night In. DVD se záznamem ze Sydney Opera House je plný emocí, vtipu, nadsázky a skvělých songů. „So Beautiful“ zazpíval od srdce, a sám do songu přidal: „Můj drahý, můj krásný drahý, konečně jsem tě našel…“.

Zkráceně jeho slovy o songu z videa:

„Zaznamenává to hodně dobrého i zlého z mého života. I hodně smutku, ale už jsem šťastný člověk. Z velké části díky vám jsem plný lásky. Napsal jsem tento song o člověku, který mě tak činí.“

Jsem gay

Necelý měsíc na to prozradil na svých stránkách šokující novinku: „Jsem gay a vzal jsem si svého přítele a spolupracovníka na dalším albu, Richarda Cullena.“ A tento song je právě o něm.

Od té doby je šťastný, a s vtipem prohlásil, že do Austrálie nerad jezdí, že tam nejsou svoji. Richard s ním spolupracuje na nových albech, žijí spolu v Londýně a život jim jen vzkvétá.

Pro zájem – video fanouška Darrena (autora článku):

Foto: facebook.com

Autor článku je trenérem ve fitness, tančí, cvičí zumbu a pečuje o svůj vzhled. Více se o něm můžete dozvědět v rozhovoru.
Onload

5 názorů ke článku

22. 02. 2012 v 10:35Off-line Shock  (32/178/80)
Sladkej, krásnej, ouuuuch... O:)
25. 03. 2013 v 06:55Off-line Anonym923  (26/170/-)
Má úžasný očka...:)*
17. 09. 2015 v 18:39Off-line Misacek1003  (24/176/-)
se ma JA CHCI BYT TAKY STASTNI JAK MI BUDE JAK MU NECHCI DELAT NOCNI
29. 06. 2023 v 00:35Off-line HledamMladyPero  (58/184/70)
jak může někdo říkat, že když je takovej srab, že nežije otevřeně, když to po 20 letech zkusí, že radši nedrží hubu, když je takovej chcípák
29. 06. 2023 v 00:38Off-line HledamMladyPero  (58/184/70)
asi mu nikdo neřek, je mi to jedno, naprosto lhostejný, jen po mně prosím nechtěj, abych ti říkal Jindřiško
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload