Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Tenga Cup: 3D masturbátor aneb anální a orální sex nanečisto

Pro velké kluky máme tip na dárek, kterým můžete potěšit kamaráda, partnera a především sebe. Masturbátory Tenga Cup, které sednou parádně do ruky, stačí jednoduše „nasadit“ a užívat si potěšení.

Pro umocnění pocitu si navíc můžete vybrat mezi více druhy – jeden simuluje orální sex, jiný připomíná anální styk, jako když při milování „vnikáte“ do partnera. Potěšení z Tenga Cup je opravdu intenzivní, dokazují to i pocity majitelů Teng:

„Napřed jsem to dělal rukou, potom jsem dal Tenga pod matraci a zkusil jsem pohyby dopředu a dozadu, tak jako v reálu. Je to o hodně lepší a normální honění se tomu nevyrovná.“

Výstupky stimulující žalud

Uvnitř všech Teng je měkký, neškodný a k pokožce šetrný silikon, který díky svým různorodým výstupkům stimuluje žalud a potažmo celý penis. Výrobce doporučuje Tenga Cup používat bez kondomu, právě z důvodu umocnění pocitu ze stimulace žaludu.

Vůči běžné masturbaci (rukou), tak jak ji všichni známe, tkví výhoda Teng především v tom, že obepne celý penis, a to je nesmírně důležité. Výstupky v silikonu se navíc jemně dotýkají především žaludu (tam to ucítíte nejvíc), což přidá na intenzitě požitku z masturbace. 

„Vyzkoušel jsem to s kondomem, ale nebylo to ono. Takže určitě bez.“

Lze využít i výhody pevného těla Tenga Cup a někam jej pevně umístit, abyste poté mohli pánví provádět pohyby jako při análním sexu. Když se nebudete rukou penisu (ani Teng) vůbec dotýkat, zažijete (a ucítíte) jiný pocit, než na jaký jste byli  doposud při masturbaci zvyklí.

Masturbátor Tenga Soft Tube (anální sex)

Základním modelem je Tenga Soft Tube, který díky svým dráždivým výstupkům vnitřního silikonu obepne a nepustí. U všech modelů funguje nejen zasouvání, ale i natáčení či opatrné mačkání. 

Tenga Soft Tube (Zdroj: sexshopp.cz)

Seženete jej ve dvou velikostech. První sedne všem klukům s evropskou délkou 16 centimetrů a průměrem 5,5 centimetru. Pokud k vám byla příroda štědřejší, můžete sáhnout po v ětší 19centimetrové velikosti Tenga Soft Tube Ultra Size

Jen myslete na to, že s větší délkou „designéři“ rozšířili i průměr, takže pokud vaše mužství nemá průměr okolo osmi centimetrů, sahněte raději po menší variantě. Menší varianta „ho“ aspoň pořádně obepne, což je v tomto případě důležitější než o tři centimetry větší hloubka.

Vnitřní struktura Tenga Soft Tube (zdroj: tenga-global.com)

Masturbátor Tenga Rolling Head Cup (anální sex)

Druhý model také simuluje anální sex a je vylepšenou variantou předchozího. Tenga Rolling Head Cup je mnohdy nazýván jako 3D masturbátor, protože díky obalu, skládající se ze dvou propojených částí, lze naprosto jednoduše horní část libovolně nahýbat a zpříjemnit si tak prožitek. 

Tenga Rolling Head Cup (zdroj: sexshopp.cz)

Podtlak uvnitř masturbátoru můžete prstem regulovat pomocí horního ventilu, čímž lze snadno docílit intenzivnějšího pocitu obepnutí. Díky ohebné hlavě Teng můžete zažít zajímavé pocity, ať už při naklánění, ohýbání horní části či kroužení okolo a regulování horního ventilu. Fantazii a kreativitě se v tomto směru určitě meze nekladou.

Vnitřní struktura Tenga Rolling Head Cup (zdroj: tenga-global.com)

Masturbátor Tenga Deep Throat (orální sex)

Ke gayům kromě análního sexu neodmyslitelně patří orální sex. Ten si můžete „nanečisto“ vyzkoušet pomocí masturbátoru Tenga Deep Throat. Sající pocit, resp. podtlak, můžete opět regulovat horním ventilem, který stačí prstem v pravou chvíli zamáčknout a zvýšit tak prožitek ze sání. 

Tenga Deep Throat (zdroj: sexshopp.cz)

Výrobce se chlubí, že tento masturbátor je v Japonsku číslo 1. Stejně jako u prvního  modelu, i v tomto případě můžete sáhnout po větší variantě Tenga Ultra Size Deep Throat.

Vnitřní struktura Tenga Deep Throat (zdroj: tenga-global.com)

Ihned k použití

Okolo vstupního otvoru je pěnový polštářek napuštěný lubrikačním gelem, takže po otevření (odlepení dolní části a přelepky u ventilu) je masturbátor ihned připraven k použití.

Výrobce doslovně uvádí, že masturbátor je ihned k použití „tak jak je“, tudíž neodstraňujte pěnový polštářek ani nemusíte používat vlastní lubrikační gel (při prvním použití).

„Podruhé jsem už musel sáhnout po vlastním lubrikáču, ale poprvé není třeba.“

Kolikrát lze použít?

Dle výrobce je série Tenga Cup určena pouze pro jednorázové použití, především kvůli hygieně. Pokud jej budete používat pouze vy (a nebudete je půjčovat kamarádům), tak zkušenosti majitelů Teng hovoří pozitivněji:

„Jen jednou? To by byla škoda. Po vykonání vše skončilo uvnitř Tenga, tak jsem je vypláchl pod proudem vody a po usušení připravil k další akci. Když jsem se podruhé udělal mimo Tenga, údržba a uvedení do původního stavu byla s trochou vody o dost jednodušší :-)“

Tenga Cup k vyzkoušení poskytl e-shop sexshopp.cz, kde si můžete jednotlivé modely zakoupit.

Onload

11 názorů ke článku

06. 06. 2012 v 00:43Off-line Pavelklier  (31/181/86)
Poskytl k vyzkoušení? :D To jste to pak vraceli? :D
06. 06. 2012 v 18:51Off-line NaKluky.cz  
Nene, byli na nás hodní, vracet jsme je nemuseli :)
19. 06. 2012 v 18:41Off-line Chuckym3  (41/174/75)
mno taky jsem to prubnul :D
19. 06. 2012 v 18:46Off-line NaKluky.cz  
A jaké to bylo? Líbilo? :)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
19. 06. 2012 v 20:36Off-line Chuckym3  (41/174/75)
Ještě aby ne :D komu by se nelíbilo, z mého pohledu mohu jen doporučit. Vyzkoušel jsem Tenga Deep Throat, přemýšlím, že bych prubnl ještě Soft Tube.

U dalšího produktu , jejich zázračného vajíčka je obrovská výhoda v tom, že lze obrátit na ruby a je možné ho lépe vydrbat od případných prohřešků přírody. :D
30. 08. 2012 v 12:52Off-line Sk8er  (30/178/70)
ja sem mel jednou koupene vajicko ;)
http://sexshopp.cz/sex/search.php?…
taky dobra zabava stim a urcite bych rekl ze jako darek se hodi vic :P
30. 08. 2012 v 13:24Off-line NaKluky.cz  
Sk8er: Jojo, o těch jsme taky psali http://www.nakluky.cz/…a-diskretne/ :)
05. 11. 2012 v 17:42Off-line Kuba.now  (25/180/65)
ja bch chtěl taky aby mi to někdo zdarma poslal :D
27. 06. 2013 v 19:09Off-line Immike  (25/-/-)
Kupim si :D
16. 08. 2013 v 12:59Off-line Chuckym3  (41/174/75)
Nákup na internetu je zpravidla bezproblémový na ověřených webech. Vše z domova bez nutnosti návštěvy sexshopu osobně, balík chodí cca do dvou dnů, vždy diskrétně zabalen , zpáteční adresa odesílatele je také diskrétní , na mnohých webech si samy můžete zvolit co by na hlavičce odesílatele mělo být, jestli zahradnictví, elektronika či knižní klub. Rodinným příslušníkům případně odpadne alespoň částečně zvědavost ;) Věřím tomu , že i klukům zkoumajícím taje hrátek ve věku , kdy by z hlediska "morálního" neměli vstupovat na webové stránky prodejců erotického zboží nákup nebude činit problém.

Berme to jako takové hračkářství pro dospěláky. :D
07. 01. 2015 v 12:55Off-line Chuckym3  (41/174/75)
Tenga egg je velice pružná to věc. Jinak se dělá i větší velikost pro ty, kteří mají od přírody naděleno více.
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload