Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Levi's: Kolekce džínsů Waste Less je vyrobena z PET lahví

140 let po zrození ikonických pětsetjedniček Levi's přichází s revoluční spoluprací s EKOCYCLE. Každé džíny z limitované edice Waste<Less obsahují 8 recyklovaných PET lahví. To zmírňuje dopad na naši planetu.

Džíny vyrobeny z odpadků

Světová spotřeba balené vody na osobu je 29 litrů za rok. Mnoho z těchto lahví nejsou recyklovány a tak se hromadí. To je jeden z důvodů proč se módní značka Levi's nechala inspirovat k vyvinutí nového inovativního využití spotřebitelského odpadu, recyklovaných PET lahví pro Levi's Waste<Less Jeans kolekci.

8 lahví, 1 džíny

Komunální programy recyklace používají nové technologie sběru PET lahví a plastového odpadu nejen z obalů potravin po celých Spojených státech. Tyto plasty jsou čištěny, tříděny, drceny a zpracovány do polyesterových vláken, které se pak s bavlnou utkají do džínoviny.

Kolekce Waste<Less Jeans

Recyklované hnědé, zelené, modré a průhledné PET lahve, stejně jako další plastový odpad se stal novým využitelným zdrojem materiálu, který také poskytuje jedinečnou barvu a povrchovou texturu. Kolekce je proto mimořádně jemná a pružná. Podívejte se sami.

Foto: Levi's, youtube.com

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload