Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Zchlaďte se před létem!

Chcete být originální a rád sobě a svému partnerovi dopřáváte jen to nejlepší? Pocit výjimečnosti Vám není cizí a dokonce si v něm i libujete? Myslíte si, že „komfort“ Vás provází životem na každém kroku? Pokud ano, základním stavebním kamenem Vašeho šatníku by mělo být švédské spodní prádlo FRIGO.

Nejenže přežije víc než jednu módní sezónu, ale je to Must-Have každého stylového muže. FRIGO je také skvělým tipem na dárek, který Vás i Vašeho partnera pěkně zchladí a to hned při prvním zkoušce.

Věřte tomu, že severské spodní prádlo dokáže v těch nejintimnějších partiích dokonale zchladit! Díky všité vnitřní kapse z prodyšného materiálu, do které si vložíte celé mužství, je vše zafixováno na jednom místě a nastává konec nepříjemnému pocení, přehřívání genitálií a vytahování kůže v intimních partiích, což má i svůj zdravotní efekt.

Nebuďte průměrní a pořiďte si to nejlepší. Kromě standardní řady je již druhým rokem na trhu technologicky nejpropracovanější pánské spodní prádlo na světě. Model Frigo No1 vyniká dokonalým zpracováním a materiálem, speciálními detaily a nezaměnitelným komfortem, který vám poskytne při jakékoliv aktivitě.

Zavítejte na e-shop FRIGO a využijte letních výhod u vybraných modelů nebo si rovnou kupte zvýhodněné trojbalení!

Více na www.frigounderwear.cz a www.revolutionwear.com.

Foto: Frigo

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload