Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Masarykova debata: Mají mít homosexuálové nárok na adopci dětí?

Podívejte se na akademickou debatu Masarykovy univerzity o nároku homosexuálů na adopci dětí. Souhlasnou stranu v této dvouhodinové debatě zastupovali sociolog Zdeněk Sloboda a Anna Jančaříková, nesouhlasnou pak lékařka a psychoterapeutka Ilona Burdová a bývalý poradce premiéra pro lidská práva Roman Joch.

To je boj! Jílková v Máte slovo řeší adopce dětí homosexuály

Za tip díky Hagalovi.

Foto: youtube.com

Onload

5 názorů ke článku

31. 07. 2013 v 14:24Off-line Adam.dubsik  (36/200/100)
Po shlédnutí debaty naprosto souhlasím s pí. Jančaříkovou. Pokud se řekne adopce homosexuálními páry, každý si hned představí dětské domovy. Ale to je až to poslední. Souhlas s tím, že se jedná o biologické děti, které už vychovávány jsou a nejsou nijak právně chráněny.
Argumenty p. Svobody mi přijdou už spíš jako klišé, protože vždy když se dostane k debatě, začne se mluvit o tradičních rodinách, on sám to připustil, že tomuto tématu se věnuje cca. 5let a stále tvrdí, že tradiční rodiny už nejsou. Ano, má pravdu, ale evidentně to nezabírá.
Velmi se mi líbil i nesouhlasný postoj pá. Burdové, která logicky vzato hájila rodinu. Líbila se mi obhajoba rolí v rodině, kdy dítě "asi" opravdu potřebuje určitou "polarizaci" mezi póly mužem a ženou. Avšak dnes jsou děti vychovávány i jinak, bez vzorů a nevyrostou z nich nějaké pochybné "pazdráty".
A p. Joch, to byl normální projev Adolfa Hitlera :D :D. Zvolával na lidi, zvyšoval hlas, jeho projev mi přišel tak nepříjemný, že jsem ho, upřímně, ani nevnímal. Zarazila mě však jedna věc. Jeho odmítavý postoj k adopci homosexuálními páry, avšak jako jedinec homosexuál mu nevadí adopce. Ani do huby si nevidí...
Souhlasím - 9   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
31. 07. 2013 v 16:46Off-line Adam.dubsik  (36/200/100)
Marceli přestaň mě blokovat :D :D.
Chci ti dát, že s tebou souhlasím ;).
31. 07. 2013 v 16:58Off-line Adam.dubsik  (36/200/100)
Jak se znám, tak jsem do tebe musel rejpat :D :D.
A asi nevhodně, taky jsem nevěděl, že mě blokuješ. Až teď, jak jsem ti chtěl dát souhlas :).
06. 08. 2013 v 14:04Off-line Colombo  (102/192/90)
Už aby zákon osobám stejného pohlaví adopce dětí povolil, stejně zákonné předpoklady pro to bude splňovat jen malé procento gayů, ale aspoň přestanou všichni ječet. Než si vymyslí další "žhavé" téma. Dopadne to jako s registrovaným partnerstvím - to bylo humbuku a žádný extrémní zájem v praxi pak zase nebyl.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
16. 03. 2014 v 23:28Off-line Ziky  (27/186/80)
Celá tato diskuse mi přijde nesmyslná. To jestli je nebo není správné, aby bylo dítě vychováváno v homosexuálních párech není až tak podstatné, když už se tak děje a na změny je pozdě. Vždy bude část, která se bude bít pro svůj názor, i když bude mylný. Podle mého názoru je to jen překážka v zákoně, která se kvůli ignoraci společnosti neřeší.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload