Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Terapie II. se vrací s Karlem Rodenem! Druhá řada slibuje nová dramata

V klidu se usaďte, nohy hoďte na gauč a nalaďte si HBO. 4. listopadu začíná vysílání druhé řady 35dílného seriálu Terapie II. První série sklidila velký úspěch, nyní se proto vrací s novými propracovanými příběhy pěti pacientů, terapeuta Marka, kterého ztvárnil skvělý herec Karel Roden.

Pětatřicetidílné drama Terapie II., kterým společnost HBO Europe navazuje na první řadu úspěšného seriálu, znovu rozehrává příběhy psychologa Marka Pošty a jeho pacientů. Vypráví o partnerských trápeních, zlověstných poruchách vztahů mezi dětmi a rodiči, traumatech z náročných profesí i o trýznivých generačních nedorozuměních.

Odhaluje jejich souvislosti s tajuplnými zákrutami lidských povah, bolavým podvědomím, tíživou minulostí, obavami z budoucnosti, soukromými předsudky i s celospolečenskými konflikty. 

Markova sezení s klienty naznačují i možnosti řešení těchto kolizí, jejichž základním předpokladem je porozumění sobě samému

Marek

Táňa

Neumannovi

Viola

Charvát

Dita

Každý den

Seriál Terapie II. odstartuje na programu HBO v pondělí 4. listopadu 2013 ve 20.00 hodin. Další epizody budou premiérově uváděny během následujících sedmi týdnů, každý všední den, vždy ve 20.00 hodin

Terapie: Nový seriál s Karlem Rodenem od října na HBO (video)

Titulní foto: 

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload