Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Renato Salerno: Můj kluk to musí umět jako v pornu!

22letý Renato Salerno (Renato) se narodil v Krkonoších, vystudoval Cestovní ruch ve Dvoře Králové, a už od mala je kolem něj pořádně rušno. Miluje showbyznys, je mu blízký modeling a moderoval pořady jak v rádiu, tak i v televizi.

Prozraď nám něco o svém mediálním působení

V životě jsem chtěl vždy dělat pouze věci, které mě naplňovaly a dokázal jsem k nim využít jen svoje předpoklady a přednosti, to se snažím dělat i doposud. Ti se sloní pamětí si jistě budou pamatovat z loňského roku moje působení na jednom pražském tanečním rádiu, kde jsem moderoval své dva vlastní pořady, jeden pro LGBT komunitu a druhý o showbyznysu, kam jsem si zval i VIP z českého rybníčku. 

V závislosti na tom jsem také docházel do zaniklé televize Pětka, a jako mediální expert komentovat v pořadu Bulvárek zejména zahraniční dění.

Příležitostně dělám práci modela, štěky typu přehlídky, katalogy, malé role ve videoklipech nebo v reklamách. Určitě jste mohli vidět nějaké moje fotky v plavkách nebo spodním prádle, často kvůli tomu musím vysvětlovat, proč se tak „ochotně“ svlékám.

Foto: Matěj Hlavatý

Takže ti svlékání nevadí?

Když se svlékají lidi, kteří si to nemůžou dovolit, tak proč ne já? Zvlášť když vím, že se hlavně tomu mladšímu segmentu gayů líbím, být sexy není hřích, je to věc, se kterou se narodíte, ale rozhodně se to nedá naučit.

Řekni nám něco o svém klipu

Momentálně jsem začal dělat hudbu, kde se snažím zkombinovat všechny své kvality. Zatím nezávisle, bez upsání jakémukoliv vydavatelství. První song, který měl premiéru spolu s mým interview v živém vysílání TV Relax, nese název „You Got Me Running“.

Písnička, kterou nahrála v roce 1989 zpěvačka Sima, se samplem v refrénu od Lennyho Williamse, poté to předělala roku 1991 Sabrina a právě její verzi jsme přemasterovali a nakopli basy.

Kde vidíš svoji budoucnost?

V budoucnu bych se tedy rád věnoval hlavně hudbě, vystupování a moderování v televizi. Na jaře bych se měl stát součástí jednoho projektu veřejnoprávní televize a doufám, že mě tahle příležitost někam posune a dostanu se tím do širšího povědomí lidí.

Čemu se chceš vyhnout?

Kam bych se rozhodně nechtěl ubírat, je někam, kde by moje kreativní a zábavná osobnost trpěla. Pro příklad obezřetnosti, když jste mladí a díky tomu jak vypadáte, vykukujete z davu, tak vám chodí nabídky všelijakého typu, já například hned po maturitě musel půl roku odmítat vytrvalé nabídky na účinkování známé společnosti produkující gay pornofilmy v USA.

Takže co radíš?

Důležité je neupsat se ďáblovi kvůli penězům, myslet dopředu a snažit se jít za tím, co nás baví.

Studuješ?

Po střední škole jsem nastoupil na Karlovu Univerzitu a Fakultu Humanitních Studií, odtamtud jsem utekl na soukromou univerzitu a obor Audiovizuální komunikaci a tvorbu, kde jsem byl nucen, vzhledem k nepříjemným okolnostem v soukromém životě, studium přerušit.

Jestli se k tomu vrátím, tak až příští rok. Rád bych, nikdo při vysokoškolském studiu určitě tolik nevyrušuje jako já, a ti profesoři by to tam s těmi beránky měli příliš snadné. Navíc, nebudu lhát, že se mi po spolužácích a hodinách s uměním, rétorikou a divadlem opravdu stýská.

Po studiu mám v plánu rozhodně budování svojí kariéry, tak abych získal stoprocentní finanční nezávislost, a žádná nečekaná situace mě nezaskočila.

Foto: Klára Kotzová

Čeho bys chtěl v životě dosáhnout?

V životě bych určitě rád vydal jedno úspěšné hudební album, za kterým by stála velká produkce, kvalitní videoklipy a hlavně moje silná touha bavit lidi a předávání pozitivní energie.

Do třiceti let bych chtěl mít rozhodně také svůj vlastní televizní pořad, ideální start by pro mě byl v retro hitparádě prokládané reportážemi a skončit bych chtěl u pravidelné „late night talk show“.

Kdo je tvůj vzor a inspirace?

Mým vzorem co se týče hudby je určitě Madonna, neskutečný dříč a člověk, který toho dokázal opravdu maximum, pak je to italská zpěvačka Sabrina. Její hit „Boys Boys Boys“ je moje hymna, která hraje kamkoliv má noha vstoupí. Její sex-appeal se neztratil ani po čtyřicítce.

Považuji ji i za největší gay ikonu, byla prostě první, dodnes bojuje za práva gayů a naši rovnost a všem ostatním gay ikonám vydláždila cestu.

Moderátorským vzorem pro mě je a vždycky bude Tereza Pergnerová, která si dokázala získat lidi tím, že nešla na trh jenom se sebou, ale i se svým srdcem a osobností, kterou si lidi zamilovali. Já také rozhodně sázím na otevřenost a upřímnost, lidi nejsou hloupí a poznají, když na ně něco hrajete.

Jak relaxuješ a jakým způsobem dobíjíš energii?

Nejlepší relax je pro mě určitě zmiňovaná rychlá jízda v pořádném autě a taky stoprocentně sex, který ale musí být z lásky a s nábojem totální vášně.

Mojí velkou vášní je řízení auta, takže ze všeho nejradši naložím auto kamarády ze střední, volume dáme na maximum a jedem na výlet. Když jezdím sám, tak velmi rychle, ale zase opatrně, nové auto se dá koupit, ale nový tělo a život už ne.

Moc rád ve volném čase sleduju filmy, ať už doma nebo v kině, snažím se pumpovat svaly ve fitnessu a udržet si takovou postavu, jakou mám a samozřejmě když účet nabízí větší využití, tak rád cestuju hlavně po Evropě!

Příští rok v dubnu plánuju výlet za kulturou do Osla, měl by tam být obrovský koncert hvězd z 80. let, všichni umělci, které miluju a jsou pro mě zároveň velkou inspirací, třeba kapela Bananarama, Samantha Fox anebo Rick Astley.

Kdy sis poprvé uvědomil, že jsi na kluky?

Podle mě jsem z těch uvědomělých kluků, kteří se s tím narodili a pak kolem toho 16. roku experimentujete i s holkami, abyste se utvrdili v tom, že to jsou právě kluci, kteří vás dokážou uspokojit, a se kterými chcete žít.

Nikdy jsem se nikomu nemusel přiznávat vyjma svojí rodiny, nikdy jsem se nemusel chovat tak, že jsem musel něco skrývat, nebo něco předstírat. Rodiče to na vás samozřejmě poznají, přiznání proběhlo o jedněch letních prázdninách, šlo to hladce, postupně jsem to řekl i dalším, jejich reakce byla přívětivá, jelikož jsou to inteligentní lidé a já vím, proč je mám rád.

S mámou jsme si sedli na gauč, já ji chytil za ruce a řekl jsem jí to do očí, tátovi jsem nalil whisky a přiznání proběhlo u sklenky, jsem jejich syn, kterého milují, takže to vzali pozitivně.

Rodina mě má ráda, někteří jsou zvědaví, s kým chodím, některé stále zajímá, jestli jsem si to nerozmyslel, ale ptají se spíše s humorem. Berou mě jako člena rodiny, který ví, co chce, mají respekt za to, že jsem se dokázal otevřít a přiznat se.

Co tě přimělo jít s „pravdou ven“?

Moje sebejistota a upřímnost. Ve chvíli, kdy se se svými rodiči nemůžete bavit o všem na rovinu, stavíte mezi sebe zeď, to jsem nechtěl dopustit a chtěl jsem mít pořád čistý štít, z toho důvodu došlo naprosto spontánně na coming-out.

Jak berou tvoji homosexualitu kamarádi?

Berou to jako naprosto normální věc, však láska je láska. Když „choděj kluci s klukama, holky s holkama“.

Častokrát díky tomu, že se bavím hlavně s heterosexuálními lidmi, čelím otázkám na tělo, kteří se oni kolikrát bojí i pokládat, ale já je naprosto odzbrojuji svými odpověďmi. Několikrát už jsem měl sedánek, kde jsem jim udělal sexuální osvětu a výchovu, jak to chodí mezi kluky.

Poprvé jsem takhle detailně vyprávěl na střední svým třídním blondýnám na obědu v hotelu Central, kam jsme pravidelně chodili. Protáhlo se nám to o půl hodinky do účetnictví, jak jsme se u toho rozvášnili, ale to nevadí, učitelka tehdy stejně chodila vždy na posledních deset minut z hodiny.

Když jsi to poprvé řekl, cos cítil?

Když se poprvé přiznáte, hlavně rodičům, cítíte obrovskou úlevu, zvláště, když to tak kladně přijmou. Utvrdíte se v tom, že máte opravdu silnou podporu a zmizí ve vás jakékoliv náznaky nejistoty.

Měl jsi nějaké problémy po coming outu?

Rozhodně nic vážného, akorát moji prarodiče mi radili ostříhat si vlasy, neprovokovat tolik okolí, mysleli to dobře, ale moje rebelství do země nikdo nikdy nezadupe, a když ta snaha u někoho je, stejně neuspěje, mě nejde předělat, mám svojí hlavu a vždycky jsem měl.

Paradoxně lidé, kteří nesouhlasili s homosexualitou, mě brali jako výjimku, kterou milují. Kdo může říct, že přestože je gay, byl král na střední škole, král maturitního plesu, bavil se se všemi ve třídě do jednoho, s nikým neměl problém a dokonce se kamarádil i s dvěma učitelkami z našeho profesorského sboru? Jako z amerického filmu pro teenagery? U mě to byla realita.

Máš tajemství?

Moje velké tajemství je ale také v tom, že se sám neberu příliš vážně.

Foto: Kateřina Csoka, Renato a Dominika Myslivcová

Co bys poradil klukům, kteří jsou ve stejné situaci, jako jsi byl ty?

Pokud v sobě cítí, že mají v rodině podporu a tolerantní lidi, rozhodně by měli přiznat barvu, pokud jsou smíření sami se sebou. Ten pocit, kdy se přiznáte a víte, že vás rodina nezavrhla a stále miluje, je nepopsatelný, a členové vaší rodiny jako lidi v hodnotách hodně stoupnou.

V čem tě tvoje orientace omezuje?

Mě konkrétně v ničem, je možné se domnívat, že mě orientace omezuje kariérně, ale to nejde, jako kluci se nemůžeme srovnávat s modelkami, kterým začíná startovací plocha v 18 letech, v televizi je přijmou s otevřenou náručí, ale po třicítce putují stejně tak jako pořady do archivu.

Kluci jsou ale na tom většinou jinak…

My dospíváme pomaleji. I osobnostně, nejproduktivnější a nejatraktivnější pro média začínají být muži po 25. roku svého života a kariérně, jak můžeme vidět, jsou pánové v Česku na vrcholu právě po třicítce nebo i po 40. roku svého života. Tohle je důležité si uvědomit.

Foto: Oliwye Soukupová

Dal bys klukovi pusu na tramvajové zastávce plné lidí?

Když by to byl kluk, kterého bych miloval, tak bych mu pusu určitě dal, já z ničeho strach nemám, nemyslím si, že by pusa dvou kluků byla nějaký zločin a jen ať se kluci na veřejnosti líbají víc, homosexualita je u některých lidí pořád velký problém a je potřeba z toho udělat naprosto normální věc.

Máš více kamarádů mezi gayi nebo heterosexuály?

Nevím, čím to je, ale když se kamarádím s gayi, cítím tam nějakou propast. Nedokážu se těm lidem tolik otevřít. Se spoustou z nich neumím ani najít společnou řeč, jsem prostě jiný než většina. Samozřejmě se mezi gayi našli i tací „kamarádi“, kteří mě chtěli do postele, což není nic pro mě. Mezi gayi napočítám skutečné kamarády na jedné ruce.

Jak vnímáš českou gay scénu?

V československé gay scéně tečou malý prachy, potřebovalo by to tu zvednout úroveň.

Jací kluci se ti líbí?

Rozhodně se mi nelíbí takoví, jako si většina myslí. Nepotřebuji kluka s Lamborghini, ani s limuzínou a nemusí mít postavu jako rugby hráč. Mně se líbí normální vysportovaní boys, které jejich rodina slušně vychovala, rozhodně musíme mít společné zájmy, měl by být vtipný a v sexu to musí umět jako v pornu.

Co je ta nejvíc gay věc, kterou jsi udělal?

Určitě letní striptýz do plavek před mými heterosexuálními kamarády, kteří mě k tomu vyburcovali, a bylo to nejvíc gay z toho důvodu, že ten song, na který jsem se jim svlíkal, byl G.T.O. od Sinitty.

Jakou nejvíc gay věc jsi kdy dostal?

Žádnou takovou věc si nevybavuju, spíš jsem si pár gay věcí koupil – například trička s nemravně velkými výstřihy, kdy máte celý kozy až na bradavky venku.

Jakou nejvíc gay věc by sis přál?

Vyznání lásky od kluka na veřejnosti, ať vím, že to myslí vážně a nekecá.

Jak vnímáš internetové seznamování?

Velmi kladně, díky internetu vás může oslovit člověk, který k tomu osobně nemá odvahu, nebo si může myslet, že byste o něho neměli absolutní zájem, což nemusí být pravda. Jestli to začne jiskřit, to už závisí na osobním setkání.

Souhlasíš s registrovaným partnerstvím/sňatky?

Osobně jsem maximálně nakloněn plnohodnotnému sňatku pro gaye, když už je člověk naplno zamilovaný, tak si přeje určitě krásnou svatbu s rodinou, přáteli a ne nějakou registraci.

Foto: Matěj Hlavatý

A adopcí dětí?

A co se týká dětí, jsem pro adopci u těch párů, kteří doloží reference jak osobní, tak finanční, že budou vhodnými rodiči. Já sám si na děti rozhodně netroufnu do té doby, dokud jim nebudu moci poskytnout vše, co potřebují ke kvalitnímu startu do života.

Zaujal tě Prague Pride?

Prague Pride mě zaujal tím, jaký vzbuzuje zájem médií a jaké diskuze vyvolává u naší české veřejnosti. Vnímám jej pozitivně, jen si nemyslím, že to mělo být bráno na sto procent jako maškarní průvod, někteří lidé si to kvůli tomu mohou vykládat špatně. Nakonec ale překvapivě zjistíme, že žijeme v docela slušně tolerantní zemi.

Kdybys teď mohl změnit tři věci, které by to byly?

Zařídit zdraví a nesmrtelnost sobě a lidem, který mám nejradši. Rád bych natolik pevnou vůli, že bych už nikdy nevypil ani trošku alkoholu. Hodila by se mi samozřejmě i naprostá finanční nezávislost.

Onload

104 názorů ke článku

24. 11. 2013 v 06:32On-line CH.a.r.m.i.n.g  (33/172/56)
Im a bit grossed out ...but I guess that was the purpose, wasnt it..
Souhlasím - 11   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
24. 11. 2013 v 07:35Off-line Mychal  (43/192/75)
Jediné, co můžu říct, že je mi ho líto..
Souhlasím - 95   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
24. 11. 2013 v 08:22Off-line Richard33  (44/185/80)
Paladino: Můj názor je zase ten, že tenhle kluk je zase něco úplně jinýho než jsem třeba já. Tak proč ten rozhovor neudělat. Je to zase "něco úplně jinýho" :)
Souhlasím - 7   •  Nesouhlasím - 13  Nahlásit
24. 11. 2013 v 10:02Off-line Klucinek  (33/176/75)
Omlouvám se za svůj komentář, ale jestli i vtej době byly takovýhle buzny, tak se nedivim že i ty Hitler likvidoval....likvidoval bych je taky..myslete si o mě co chcete. Ale toto je už vrchol...du blejt
Souhlasím - 49   •  Nesouhlasím - 11  Nahlásit
24. 11. 2013 v 10:23Off-line Umbaros  (33/180/75)
Je prostě svůj. Na tom neshledávám vůbec nic špatného. To že se mi nelíbí jeho styl neznamená, že je horší než já.
Souhlasím - 15   •  Nesouhlasím - 9  Nahlásit
24. 11. 2013 v 10:24Off-line Beyboy  (25/-/-)
přijde mi nechutný :D
Souhlasím - 62   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
24. 11. 2013 v 10:32Off-line Klucinek  (33/176/75)
Nejde o styl i kdžy mi přijde odpornej, ale ještě odpornější mi přijde jeho "výpověd".

PS: zajisté přijde poznámka co jste v životě dokázali vy...já nic, ruce mám rozpraskaný vod práce, šmír z nich už nejde ani umejt, plat za rok mám to co ty za měsíc, nejsem hezkej, ani nemám hezkou postavu, žiju v bytě co není ani můj, nemám auto za mega...ale...sem za to rád, protože nejsem jako Ty. Kdybych měl bejt, radši bych se oběsil...
Souhlasím - 42   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
24. 11. 2013 v 10:38Off-line Umbaros  (33/180/75)
Jenže ty si asi nepochopil, že ten rozhovor tu není proto aby, se hned začali s dotyčným všichni srovnávat. Je to jen pohled do života jiného člověka, který si hold tu svou cestu vyšlapal trochu jinak. Je to rozený extrovert. Samozřejmě to je jeden z důvodů proč ho táhne modeling a hudba a zkrátka tenhle tip práce, umění. Nechápu proč ho teda soudíš za to co v životě dokázal.

Je to hrozně k popukání jak totiž gay komunita volá po toleranci a jiných právech ve společnosti. Přitom není schopná se tolerovat ani mezi sebou :D
Souhlasím - 10   •  Nesouhlasím - 10  Nahlásit
24. 11. 2013 v 10:41Off-line ThomPrag  (45/180/76)
Sním či bdím, koho to tu nevidím...sedm malých postýlek...ty vole, kde to jsem??? Mno, dobře, hop do reality...tohle admini fakt myslí vážně? Čekal bych, že po názorech na tyto rozhovory se je budou snažit změnit trochu jiným směrem, rozhodně ne tímhle. Je mi z toho smutno, i když na druhou stranu není dobré skrývat, že i takovéto osoby jsou mezi námi.
Souhlasím - 7   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
24. 11. 2013 v 10:45Off-line Sonicboom  (61/173/-)
Nevim, jestli se se svym vekem mohu radit do toho segmentu mladsich gayu, ale stejne se mi nelibi..Asi sem divnej,
Souhlasím - 7   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
24. 11. 2013 v 10:50Off-line Klucinek  (33/176/75)
Umbaros tolerance.... jakou pak toleranci mají tito lidé k těm co jim zrovna nepadnou do oka...další věcí jak tito lidé repreznetují naší komunitu. Myslíš že pozitivně? Nebudu Ti to brát, ale mě to osočuje...mě něvadí jakou (v tomto případě) "práci" vykonává, názor bych neměnil kdyby to byl svařeč, kuchař, nebo kdokoliv jiný. To že jde touto cestou ho myslím neopravňuje se chovat tak jak popisuje...a k tomu srovnání, podívej se do jiných článků...v moment kdy se tam objeví nesohlasnej koment hned za ním následuje dotaz autora "co jste dokázali vy"...
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
24. 11. 2013 v 10:54Off-line Klucinek  (33/176/75)
PS: už jen název článku hovoří o inteligenci autora...
Souhlasím - 11   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
24. 11. 2013 v 10:57Off-line ThomPrag  (45/180/76)
klucinek: Pozor - název článku nedělá autor. Jinak souhlas, já jen doufám, že tahle osoba moc v TV vidět nebude.
Souhlasím - 10   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
24. 11. 2013 v 11:00Off-line Klucinek  (33/176/75)
To sice možná nedělá, ale měl by asi projít "cenzurou" toho s kým byl sepsán, nebo ten člověk může podat stížnost. Pokud nepodá znamená to že souhlasí...
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
24. 11. 2013 v 11:19Off-line AAAA  (56/185/75)
pre BOHa!! čistá žena!
Souhlasím - 22   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
24. 11. 2013 v 13:09Off-line Bery  (30/-/-)
Proč ten článek prostě nedokážete ignorovat? Když nemůžete říct nic pěknýho, tak radši mlčte. ;)

K názvu článku: Zkrátka každej chce kluka dobrýho v posteli, aspoň je vidět, že není pokrytec a nevadí mu to přiznat.
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 17  Nahlásit
24. 11. 2013 v 13:21Off-line Klucinek  (33/176/75)
Když nemůžete říct nic pěknýho, tak radši mlčte????????? Já netušil že žijeme v zemi kde je povolený jen pět chválu...pravda není jen hezká bohužel a pokud žiješ v tom že jo tak si žij...a neosočuj ostatní. A k Tvé poslední větě se vyjadřovat nebudu...
Souhlasím - 8   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
24. 11. 2013 v 13:25Off-line Ligerisek  (36/172/62)
nebudu to ani číst, stačí mi ty fotky - viva la homophobia!
Souhlasím - 24   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
24. 11. 2013 v 13:31Off-line Bery  (30/-/-)
klucinek: Ne, není povolený jen pět chválu, pro mě za mě si třeba pořád stěžuj na celej svět. Jen mě dostávají takoví kluci, kteří si přesně takhle stěžujou a pak se diví, že jsou věčně nespokojení, nemají kluka a blablabla.
A k poslední větě se klidně vyjádři, chci vědět Tvůj názor. Nelíbí se Ti snad sex?
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
24. 11. 2013 v 13:43Off-line Klucinek  (33/176/75)
Takže za 1. Já si na nic nestěžuju tady, sem spokojen s tím málem co mám, nic víc nepotřebuju i když pro takový jako je on a asi i Ty žiju jako socka. Přítele mám už 4 roky na rozdíl od něj a asi i Tebe, je to můj první a doufám že i poslední. Za svý ruce a práci co po mě zlůtane se nemusim stydět, nikomu se nemusim předvádět a cpát mu svou orientaci nebo z ní dělat něco co mě dělá vyjímečným. Ano celej svět mě sere páč je jen pro pár vyvolených ostatní živoří. A za 2. k té Tvé poslední větě, já jsem člověk kterej nežije pro sex, takže na tom mi nesejde, je mi jedno jestli si ho vyhonim nebo se s někym vyspim. Jelikož jistý události mě naučili že to je to poslední na čem by mělo záležet a je spousta jiných věcí na kterých mi nezáleží a jsou mi ukradený, ale to poznáš až zažiješ...
Souhlasím - 8   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
24. 11. 2013 v 13:46Off-line Klucinek  (33/176/75)
mě naučily...pardon
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
24. 11. 2013 v 13:55Off-line Bery  (30/-/-)
Očividně si vůbec nestěžuješ: "jak tito lidé repreznetují naší komunitu" Tak naši komunitu reprezentuj po svým. Ale ty vlastně nemáš potřebu se předvádět. Tak proč to vůbec řešíš? Může Ti být jedno, co si o naší komunitě ostatní myslí. Fyi přítele mám taky a nemám potřebu řešit, jestli je první, nebo padesátej, je nám spolu dobře, tak proč se zatěžovat tím, co bylo nebo bude.
Já taky pro sex nežiju, dokážu se bez něj obejít, ale klidně přiznám, že mě to baví, když je možnost, tak proč ji nevyužít. Mám taky dost svejch zkušeností a mám víc než dost důvodů si užívat to, co je teď, zítřek mi nikdo nezaručí.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
24. 11. 2013 v 14:11Off-line TommyTheBlueFox  (39/-/-)
Jajky další umělá buzna, kvůli které jsem si myslel že jsem se přihlásil naholky.cz
Souhlasím - 24   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
24. 11. 2013 v 14:17Off-line Bery  (30/-/-)
TommyTheBlueFox: Nikdo Tě tu nedrží, můžeš jít pryč, když se Ti tu tolik nelíbí. ;)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 7  Nahlásit
24. 11. 2013 v 14:17Off-line Ligerisek  (36/172/62)
TommyTheBlueFox: konečně máš taky něakej rozumnej názor, vypadá jak sexbot z filmu A.I. Umělá inteligence :-D
Souhlasím - 8   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
24. 11. 2013 v 14:41Off-line Igni  (36/192/130)
no abych pravdu rekl, kdyz tu zalozil profil, projel sem jeho fotky a rekl si pozor, ruce pryc, bude to pekelne namyslena fiflena. A svere div se, mel sem absolutni pravdu :D
A ted vazne admini, zamyslete se nad tady temi clanky. Opravdu si myslite, ze sme zvedavi na rozhovory s lidmi, kteri predstavuji temer to nejextremnejsi, co se v nasi komunite najde, a za coz se nas vetsina stydi, ze to k te nasi komunite taky patri? ja myslim ze ne.
Souhlasím - 17   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
24. 11. 2013 v 14:52Off-line Ligerisek  (36/172/62)
jak řek Ivan Vanko: "Software k ho*nu."
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
24. 11. 2013 v 15:00Off-line Adam.dubsik  (36/200/100)
Jako sorry, ani jsem to nečetl.
Větší buznu bych tu asi nenašel!!!
Souhlasím - 10   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
24. 11. 2013 v 15:30Off-line Ligerisek  (36/172/62)
kdyby se Bill svlýkl (tehdá), tak by se s ním dalo spát, tenhle panák je narozdíl od něj děsně antisexy ;-D
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
24. 11. 2013 v 15:37Off-line Jaromir1987  (35/173/71)
no tak nevim v cem je sexi je to typicka vytocena buzna co chdi s kabelkou a hraje sy na damu nedomozitelnou i kolo by se o nej op*** nedalo nesnasim vytoceny buzíky jako je typ on
Souhlasím - 11   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
24. 11. 2013 v 15:39Off-line Jiriick  (32/179/62)
:D :D :D
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
24. 11. 2013 v 15:49Off-line Mychal  (43/192/75)
Vždy, když někdo udělá ze své pr*ele střed vesmíru, je to tragédie..
Souhlasím - 9   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
24. 11. 2013 v 17:04Off-line Vojta34  (25/174/50)
Tak to je hrozný ;) sorry kámo ale nic rozšího jsem nečetl
24. 11. 2013 v 18:43Off-line Colombo  (102/192/90)
Další superman..... :-)
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
24. 11. 2013 v 20:32Off-line Frankie19  (27/185/69)
Tak to je k****n tohle :)
Souhlasím - 11   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
24. 11. 2013 v 21:06Off-line Dell  (28/183/61)
Po přečtení článku budu ještě dlouho uvažovat, jestli nejsem homofob..
Souhlasím - 13   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
24. 11. 2013 v 22:02Off-line Susanowo  (40/-/-)
Tak teda pardón pánové, ale ty vaše nenávistný žblepty mě donutili založit si tu účet abych na vás mohl reagovat. O co vám jde? Co vám na něm tak moc vadí? Tělo má hezký, obličej sice ne, ale někomu se to může líbit. Nicméně já tu z vás cítím hlavně závist, závist, že už v jeho věku ví co chce a něco pro to dělá, závist, že má tělo takový jaký má a hlavně závist, že se nebojí projevit. Přesně jak je psáno tom málu komentářů ke kterým jejich autoři použili mozek. Gay komunita neustále volá po toleranci ale sama není ochotná jí nabídnout. Měli by jste se za sebe stydět. Předpokládám, že spousta z vás se zde pohoršuje nad články o šikaně mladých gayů, ale že vy svými komentáři k tomu nemáte vůbec daleko, už nevidíte. Doporučuji příště, než zde vyzvracíte podobné nenávistné komentáře, se nadechnout a zkusit přemýšlet, proč máte potřebu někomu ublížit.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 37  Nahlásit
24. 11. 2013 v 22:11Off-line Klucinek  (33/176/75)
Bery bráníš jen někoho v kom se poznáváš to je normální (jak vzhledem tak chováním) a já to respektuju i když se mi otevírá kudla v kapse...a k tomu stěžování já se nestěžuju, jen mě to sere. A může mi to být jedno? Proč? Netýká se mě to? Pohled na něj, je i pohled na mě, jelikož bohužel spadám do stejné komunity. Takže se to týká i mě, a proto mě sere že se najdou takovýto k***iči díky kterým je situace taková jaká je...a jak vidíš nejsem sám kdo má takovýto názor..

A jestli reprezentuješ naši skupinu takto s čím souhlasíš, tak Ti říkám na rovinu...strč si to do p***le, bude to tak lepší...
Souhlasím - 9   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
24. 11. 2013 v 22:13Off-line Susanowo  (40/-/-)
Klucinek: Docela mě uráží že jsi schopen soudit mě (resp. Beryho) proto že máme dost odvahy postavit se proti lidem, kteří odsuzují ostatní. Jestli se ti otevírá kudla v kapse, doporučil bych ti, jí tam nenosit, protože by sis taky mohl ublížit. Jestli někdo soudí gay komunitu podle jednoho člověka, nestojí i ani za to, abych se s ním zabýval. Možná by jsi se měl zamyslet nad tím. Sám kdo má takový názor nejsi a dokonce ti ani nebudu rozmlouvat abys ho měl, ale každá diskuze se dá vést ve slušné rovině, kterou jsi ty a tobě podobní, na něž zde reaguji, rozhodně překročili.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
24. 11. 2013 v 22:14Off-line ThomPrag  (45/180/76)
Susanowo:
"O co vám jde? Co vám na něm tak moc vadí?"
Stačí si přečíst komentáře.

"Tělo má hezký, obličej sice ne..."
O tom tady snad nikdo nepsal.

"Nicméně já tu z vás cítím hlavně závist..."
Typické kecy, když si někdo dovolí vyjádřit na někoho negativní názor.

"Gay komunita neustále volá po toleranci ale sama není ochotná jí nabídnout."
Opět kecy. Nikdo tady neprojevuje netoleranci. Vyjádření negativního názoru není intolerance. Gay komunita je abstraktní pojem.

"Měli by jste se za sebe stydět."
Člověk by se neměl stydět za svůj názor. A jinej by se zase měl naučit pravopis.

Nikdo tady nechce nikomu ubližovat, to jen pár jedinců má typické silácké řeči, kterými se na Internetu projevuje kdekdo.
Souhlasím - 14   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
24. 11. 2013 v 22:20Off-line Susanowo  (40/-/-)
ThomPrag: Hmm jsem rád, že nevybočuji z řady a jsem tak tipický :D
Takže Gay komunita je abstraktní pojem? Ano máte pravdu zřejmě jste ale nepřišel na nic převratného a pro mě nic nového.
Vyjádření negativní názoru není netolerance ale hanění někoho kvůli jeho názorům či vzhledu ano.
Člověk se špatným názorem by se za něj samozřejmě stydět měl, na tom je postavená celá naše společnost a kdyby nebyla, tak my gayové jsme zřejmě na vymření. Jestli by se měl někdo naučit pravopis, tak by se ho asi naučit měl, ale není to téma pod tento článek. Ovšem chápu, že lidé bez pádných argumentů sahají k útočným poznámkám a hledají chyby tam kde by neměli.
A co se týká typických siláckých řečí, nejsem si úplně jist koho jste tím myslel, nicméně je to asi jediné vaše tvrzení s ekterým se stotožním. Jo a nečetl jsem to po sobě, takže jestli tam mám, nějakou pravopisnou chybu, tak se všem, jenž si honí triko u mluvnice, omlouvám.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
24. 11. 2013 v 22:24Off-line Bery  (30/-/-)
klucinek: "takovýto k***iči" Kde přesně jsi vzal to, že se k***í? Vážně nechápu, kde jsi přišel na to, že se v něm vidím... Stěžujete si, jaká je buzna s kabelečkou, kdybych byl takovej, myslíš, že by se mě při vstupu do gay barů ptali, jestli jsem tam správně? Navíc se mi taky nelíbí, jak ostatní pohlížejí na gaye, proto s tím něco dělám a věčně si nestěžuju. ;)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
24. 11. 2013 v 22:24Off-line Susanowo  (40/-/-)
Twat: Víte já si o tom klukovi nemyslím, že by měl pravdu nebo správný pohled na svět, ale myslím si, že se to dá napsat i jinak než tím stylem, jaký byl použit. Dále nemám dojem, že bych někoho soudil, jen jsem konstatoval, že takové myšlenky (chápejte vyjadřování) by se někteří měli stydět. Mě vykroucený kluci spíše odpuzujou než přitahujou, ale to není důvod, být k nim zlý. Ale třeba tvému komentáři ke mě nemám co vytknout, prostě názor normálního člověka,...
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
24. 11. 2013 v 22:28Off-line Dell  (28/183/61)
Jedno se musí nechat, každý kdo se jde prezentovat do "rozhovoru" musí mít pořádnou odvahu :D
24. 11. 2013 v 22:29Off-line Ligerisek  (36/172/62)
Susanowo: obličej by měl pěknej, kdyby mu přes obočí nepřejela sekačka a neměl na něm tunu make-upu :-D a tělo?! dyť vypadá jak grilovaný kuře na steroidech :-D jediný co má pěkný sou vlasy, to je tak vše...
Souhlasím - 9   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
24. 11. 2013 v 22:33Off-line Susanowo  (40/-/-)
Liqerisek: Ježiš jsem ho chtěl potěšit, kdyby to četl :D Ano na obličeji má moc makeupu a tělo možná moc hnědé (to jsem nezkoumal) :)
Ale jestli z něj opravdu jednou bude celeb***a, tak aspoň zapadne ;)
Znám takové kluky i osobně, no... nelíbí se mi, ale to neznamená, že je nemohu brát takové jací jsou ;)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
24. 11. 2013 v 22:34Off-line Klucinek  (33/176/75)
Nemyslel jsem k***iči jako d***y, to bych napsal d***y. K***iči jako k***iči pověsti. To že se u vstupu do barů ptají jestli tam jsi správně, ano něco bych Ti na to odpověděl, ale opět bych Tě slovně napadal, takže taktně pomlčím, pro mě to není relevatní oponování. A v této fázi debaty, kdyby byla face to face bych toho CHLAPA držel za ohryzek pod chřtánem a o chvíli dýl by praskaly žebra. Jestli jeho, nebo moje, to je otázkou, ale v tu chvíli mi to je jedno. Ale u osob Tvého typu se otáčím a jdu do p**e. Jelikož se za nějakýho chcípáka nenechám zavřít. Takže tímto končím z mé strany debatu dle hesla moudřejší ustoupí, vyznávejte si koho chcete, pořádejte si prajdy, noste si růžový oblečky s kabelkama, mějte si idoly jako je tento chlapec a křičte si potom že jste utlačováni a diskriminováni poznámkami ostatního lidstva. Mě jen těší že se takhle nikdy chovat nebudu. Přeji hezký večer.
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
24. 11. 2013 v 22:38Off-line Susanowo  (40/-/-)
Twat: No já tu četl jenom pár rozhovorů a všechny byly s klukama dost podobnýma tomuhle. (velký sebevědomí, nízkej věk a ucházející vzhled) takže mi ani nepřišlo že by nějak vybočil z řady. Za to znám spousty k***izujících "dědů" jenž k***izují vše co můžou, protože jinak by s nima nikdo neprohodil ani slovo.... Neříkám, že každý kdo ho zde zk***izoval je zamindrákovanej dědula, ale nedivil bych se, kdyby spousta ano ;)
Btw. a ano všiml jsem si, že dle zadaných informací jsem zde skoro nejstarší :D Nicméně internetu se věřit nedá :D
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
24. 11. 2013 v 22:39Off-line ThomPrag  (45/180/76)
klucinek: K tomu se přidávám, nenapsal bych to líp!
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
24. 11. 2013 v 22:40Off-line Susanowo  (40/-/-)
Každý komu je to určené pochopí: "Děkuji bohu, že mi nadělil tolik inteligence, abych věděl, že sahat k agresi je jeden z nejubožejších lidských pudů."
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
24. 11. 2013 v 22:41Off-line Bery  (30/-/-)
Ale ale, trochu nerváček. :') To nevadí, každý se s tím, že nedosáhneme svého, vypořádáváme jinak. :) Nás taky těší, že se takhle nikdy chovat nebudeš. Hezký večer. :)
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
24. 11. 2013 v 22:44Off-line Jaromir1987  (35/173/71)
Snažím se nast**tovat jako nezávislý hudební umělec... zčekujte první klip "Renato - You Got Me Running" na YouTube.
Nikdy mě neberte příliš vážně, když ani já tak sám sebe neberu.
Kdo má Instáč může mi dát follow - jsem tam jako renatosalerno
Boys Boys Boys!
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
24. 11. 2013 v 22:44Off-line Jaromir1987  (35/173/71)
HNUS
Souhlasím - 7   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
24. 11. 2013 v 22:44Off-line Ligerisek  (36/172/62)
Susanowo: když už neumíš moju přezdívku správně napsat, tak aspoň použij Ctrl C+V ano, děkuji -_-
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
24. 11. 2013 v 22:47Off-line Susanowo  (40/-/-)
Ligerisek: Boha, boha, klucí, co to pořád řešíte. Strašně moc se omlouvám, že na mém počítači není vidět, že je to G a né Q. :D Opravdu hluboký problém, ale jestli se tě to tak dotklo, tak se ještě jenou omlouvám ;)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
24. 11. 2013 v 22:54Off-line Susanowo  (40/-/-)
Tak to asi vypadá, že konec :)
Tak jedno "moudro" na závěr (upozorňuji, že není mé)
JEN MRTVÉ RYBY PLAVOU S PROUDEM
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
24. 11. 2013 v 22:54Off-line Ligerisek  (36/172/62)
Susanowo: to zas ne, ale takový Ctrl C+V je daleko jednodušší, takže vlastně ani nevím, jestli je to prokazování úcty k druhýmu, nebo neúcty tím, že si ani nedáš práci s psaním přezdívky druhého :-D každopádně se tím elimunují chyby a někteří mají velmi podobné přezdívky a mohlo by tak při chybě dojít k záměně jako třeba např. igni a igy ;-D
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
24. 11. 2013 v 22:58Off-line Susanowo  (40/-/-)
Ligerisek: příště si dám pozor ;) , fakt mě to nenapadlo a opravdu to u mě vypadá jako Q ;) Od teď už jména jenom kopíruji a vkládám ;)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
24. 11. 2013 v 23:00Off-line Ligerisek  (36/172/62)
no sice vypadá, ale je to zdrobněle liger, protože sem malej
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
24. 11. 2013 v 23:00Off-line Prcek1994  (30/175/69)
K fotkám: Vypadá jak Ken od Barbie, jen trochu teplejší... Sám jsem hnusný, ale opravdu mu nezávidím. Není co. To už i Bieber mi příjde víc sexy (a že JB fakt nemusím). Toť jen můj náhled na jeho vzhled.
K rozhovoru: Další typický článek, jež nemá dostatečnou úroveň (takové s úrovní jsem tu četl jen asi dva). Když to vidím (fotky, odpovědi), tak se nedivím, že má společnost o gayích pořád tolik předsudků.
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
25. 11. 2013 v 00:15Off-line Colombo  (102/192/90)
Jde tady o show, proto ho sem dali.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
25. 11. 2013 v 12:20Off-line Bennett  (36/184/95)
Mnohem víc smutno je mi z té diskuse než ze článku samotného. Pokud se jako komunita nedokážeme tolerovat ani mezi sebou, tak si žádnou toleranci od většiny nezasloužíme.
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 13  Nahlásit
25. 11. 2013 v 14:24Off-line Hed66  (57/-/-)
to bennett:
tolerance a pohled na věc jsou dvě rozdílné věci...
A jinak souhlasím s názorem většiny, že pokud se budeme prezentovat prostřednictvím rozhovorů s takovými kreaturami (soory), pak se nemůže divit některým názorům většinové populace na gay komunitu.
Zaráží mě - a to velmi - že redakce a web samotný dává prostor tomu nejhoršímu z gay prezentací naší mino***y.
Pánové administrátoři - slyšeli jste někdy o vlivu médií, internetu a pod. na utváření osobnosti? Zvláště té mladé (většina je tady opravdu mladých kluků)? Pokud ano, tak se začněte chovat zodpovědněji jak k uživatelům, tak ke G/L komunitě. Díky
Souhlasím - 13   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
25. 11. 2013 v 15:58Off-line Colombo  (102/192/90)
hed66: Naprostý souhlas.
Souhlasím - 7   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
25. 11. 2013 v 18:24Off-line Kudaro  (103/230/150)
Ani za nic...
25. 11. 2013 v 23:12Off-line Sexybo  (26/178/67)
když to kluk musi umět jako v pornu potom to není láska!!
Souhlasím - 10   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
26. 11. 2013 v 22:06Off-line Kocour  (25/177/75)
,,Když se svlékají lidi, kteří si to nemůžou dovolit, tak proč ne já? Zvlášť když vím, že se hlavně tomu mladšímu segmentu gayů líbím, být sexy není hřích, je to věc, se kterou se narodíte, ale rozhodně se to nedá naučit." :D To se člověk zase pobaví :-) Aneb... Samochvála smrdí :-)
Souhlasím - 8   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
07. 12. 2013 v 15:59Off-line AdyKim  (30/192/-)
Pak , že většina homesexuálů radši drží hubu o svě orientaci . Když se člověk podívá tady na to tak se není čemu divit :D ... To je hrozný tvl. takovej zjev namyšlený a přitom ošklivej jak p***l ! :D s**t k***a toto .. :DD
Souhlasím - 13   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
07. 01. 2014 v 00:20Off-line MICH  (27/189/71)
je to cvok
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
07. 01. 2014 v 10:05Off-line Jaromir1987  (35/173/71)
Přesne tak děsná buzna hnus
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
25. 02. 2014 v 07:27Off-line Fantomas_555  (27/178/68)
Ucet si zalozil pred 12 hod. A uz tu mal rozhovor ? Ved asi sa chcel zviditelnit mozno chce byt gay celeb***a xD a pisat o sebe aky je pekny .... od neho tu je minymalne polovica chalanov krajsia nevidim na nom nic vynimocne iba mikrofon pri ustach a aj ťo s nim naspieval horsiu verziu ako nejaky muzikal na ktory chodi moja babicka xD
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
22. 04. 2014 v 15:10Off-line DaveRudolph  (28/177/77)
O něm dělají rozhovor? jako to má být prezentace všech gayů? Ostuda tohle! To už není GAY ale transvestit!
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
17. 06. 2014 v 13:00Off-line Lipo  (36/-/-)
to si robí p***l ? :D :D :D
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
17. 06. 2014 v 13:04Off-line Colombo  (102/192/90)
lipo: Pokud myslíš autora příspěvku, tak si p***l nedělá, má tři vlastnosti (věci): pěknou postavu, je pohledný a místo mozku spermie...
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
17. 06. 2014 v 17:46Off-line Klucinek  (33/176/75)
Za mě jen ty spermie v mozku a vnich plave fosile brouka mozkožrouta který již před dávnými časy zemřel na vysílení když hledal potravu....
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
17. 06. 2014 v 18:44Off-line Ligerisek  (36/172/62)
Místo mozku
z mr*ky kostku
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
31. 08. 2014 v 23:32Off-line DJs.Zbynek  (39/175/70)
děs vypada jak Holka
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
03. 09. 2014 v 03:44Off-line Robert.Tichy  (28/-/-)
nechutnej :D
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
05. 09. 2014 v 07:02Off-line Jaromir1987  (35/173/71)
No ju uchilak co vypada jako barby hnus
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
23. 01. 2015 v 23:26Off-line Harpli  (39/175/75)
stojí za to
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
04. 03. 2015 v 22:25Off-line AleksRS  (36/176/69)
UN-LIKE.
21. 03. 2015 v 21:59Off-line Luki1  (26/193/79)
A-Marcel hele on narozdíl od tebe něco dokázal a že vypadá tk jak vypadá každý má svůj styl...
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 03. 2015 v 22:27Off-line Luki1  (26/193/79)
vim o tobe vse ;) cítím to z tebe plácáš se ve své minulosti a nemáš vyřešený svoj vztah
27. 03. 2015 v 10:02Off-line Luki1  (26/193/79)
Rozhodně ne kamo nemá cenu se s tebou bavit ;) jsi moucha u my hlavy pič* zmyz ;)
27. 03. 2015 v 10:23Off-line Ligerisek  (36/172/62)
Renato uvědom si, že si jen odporná hnijící zombie, trocha ispirace k polidštění se https://www.youtube.com/watch?…
10. 12. 2015 v 21:52Off-line Johnnysmiley  (23/172/55)
V tý době jste ještě netušili, že z něj bude taková hvězda! :D
10. 12. 2015 v 22:01On-line CH.a.r.m.i.n.g  (33/172/56)
Úplná hvězda jasná, no. Hollywoodskýho typu:D
02. 03. 2016 v 07:47Off-line Jan1993  (31/-/-)
Má hezkou postavu a zuby, ale tím končí výčet kladných stránek. Ten obličej vypadá dost uměle, nevidím v něm vůbec kluka. Samozřejmě pak je tu ta arogance a celkově... Nevím, co s ním bude třeba v 50...Celkem i chápu homofoby, když vidí tohoto zástupce menšiny...Škoda dalšího komentáře.
24. 03. 2016 v 20:36Off-line Cervix  (36/174/72)
od krku dolů je pěknej :-)
22. 05. 2016 v 01:29Off-line Jentakznudy  (27/-/-)
Tito lidé jsou důvod utajení mé orientace... Nechci působit v roli vykroucené buzny...
25. 09. 2016 v 10:26Off-line David.danik  (103/-/-)
Otázka zní jestli by zrovna o vás měl mít zájem když se tu chováte jak typičtí češí,samozřejmě mně taky nesedí ale je to jeho volba života ne moje tak maká na sobě aby se líbil a byl zajištěn v životě,v tomhle je to předvídatelné a pragmatické jednání prakticky totožné s dívčím a ženským uvažováním víte =)
25. 09. 2016 v 10:33Off-line David.danik  (103/-/-)
Mít takový tělo tak zřejmě budu taky náročný a budu chtít hubenýho kluka nejlépe vysportovaného tedy aktivního ve sportu a sport ho baví minimálně zřejmě je to tím že je náročný na rozdíl ode mně kdy náročný nejsem víte =)
25. 09. 2016 v 10:44Off-line David.danik  (103/-/-)
mimochodem fotky hezkých kluků jsou všude takže na uspokojení v každém věku fotky pěkných kluků najdeš jsou jich mraky všude po internetu především sociálních sítí a taky weby zaměřené na erotiku víte =)
01. 12. 2016 v 20:14Off-line Ecom338  (21/185/80)
Jsem jediný kdo jsi o něm myslí že je to zasraná vykroucená buzna :'D
17. 02. 2017 v 17:17Off-line Nerozumim  (102/-/-)
:D:D to jako fakt
23. 02. 2017 v 23:07Off-line Space28  (51/186/75)
Ctím život každého a právo na to si život prožít podle sebe.Ať si každý dělá v životě co chce.Pokud nikomu neubližuje,ať si žije život podle svých představ a plní si své sny.
20. 04. 2017 v 20:50Off-line Iglw  (48/172/77)
Je to sympoš kluk,akorát ženskost by mohl trošku ubrat!Fandím mu!!Je to už 4 roky starý příspěvek.Jak asi vypadá dnes?!Určitě se má skvěle,když zdraví slouží!!
28. 05. 2017 v 00:20Off-line DJs.Zbynek  (39/175/70)
Tebe bych chtěl vidět na vojně ty vykroucenino
16. 07. 2017 v 13:48Off-line Plemenik  (48/183/98)
Ten neumí ani zpívat, ani tančit. jak opatrně se kroutí, aby se nepřevrátil
16. 12. 2017 v 00:18Off-line Zajicekke  (22/185/95)
Sorry ale člověk jehož vzorem jsou dvě k***y nepovažuju za příliš inteligentního. Tělo ujde ale je blbej jako tágo.
14. 03. 2018 v 18:00Off-line Plemenik  (48/183/98)
Ani nevím o čem byl ten článek, ale pustil jsem si video a ta vykroucená zženštilá buzna mě odradila. Naštěstí se to dá léčit antiestrogenem clomifenem. Takže kdyby to postihlo ještě někoho, nemusí se nechat litovat. může z něj být plnohodnotný chlap.
17. 11. 2018 v 10:50Off-line Kuba_Avici  (27/188/68)
proboha :)) to je zase ostuda
03. 08. 2019 v 20:47Off-line MujBratrPavel  (31/193/85)
Pusť si video bez zvuku šílený !
02. 08. 2020 v 07:01Off-line Lofwyr  (45/180/85)
Pomatená umělohmotná paní. Tuto mentálně hodně slabou kreaturu by někdo chtěl byť jen do postele, nedejbože jako partnera?
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload