Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Cody Simpson má problém, moc se mu nedaří. Vydává proto nový klip Love, který ho má zachránit

V posledním pokusu zachránit své druhé album vydává Cody Simpson společně se Ziggym Marleym hudební videoklip k singlu „Love“. V klipu Ziggy (syn Boba Marleyho) a Cody střídavě hrají na kytaru u táboráku, zatímco na promítačce běží láskyplný příběh dvou dětí.

Jeho album „Surfers Paradise“ bylo vydáno loni v červenci a stalo se celkem propadákem. Poslední singl „La Da Dee“ byl vydán před pěti měsíci. Možná by bylo lepší nevydávat už žádný singl, jelikož pochybujeme, že „Love“ se stane rádiovým hitem, nebo že se objeví na iTunes v Top 100 Songs.

Jediným zábleskem na lepší časy bylo předskokanství na „Believe Tour“ Justina Biebera, ale to bylo záhy zastíněno neuspokojivým prodejem jeho první knihy s názvem „Welcome to Paradise“. Cody si je toho tak trochu vědom a proto celé dny tráví v nahrávacím studiu a pracuje na třetí desce. Tak snad se mu podaří přijít s nějakým hitem.

Cody Simpson se vypořádává s obživlým jídlem v klipu La Da Dee

[ArticleBox : 2897 : http://www.nakluky.cz/magazin/item/2897-12-mladych-zpevaku-a-jejich-sexy-tela-na-instagramu-kdo-ma-nejlepsi/]

Titulní foto: youtube.com

Onload

1 názor ke článku

07. 02. 2014 v 16:23Off-line Raffael22  (28/183/65)
Mě se to líbí :*
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload