Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Těchto 7 finalistů se utká v soutěži krásy Mr. Gay Czech Republic 2014!

A je to tady, sedmička se stává průvodcem a šťastným číslem soutěže Mr. Gay Czech Republic 2014. Protože jak je známo, bylo 7 statečných, je 7 divů světa, je 7 dnů v týdnu a my máme 7 finalistů a 7 týdnů do finále. Současně je znám vítěz tipovací soutěže „Staň se předsedou poroty“, a také je stanovený termín a místo soustředění finalistů.

Každý týden představíme jednoho soutěžícího

Každý týden v pondělí bude představen medailonek jednoho z finalistů soutěže. Nyní bude představeno 7 finalistů, kteří se utkají za 7 týdnů v divadle u Hasičů 18. 4. 2014 od 20 hodin na podiu o titul Mr. Gay Czech Republic 2014.

Jsou to s č. 1 Jan Doseděl, č. 2 Jakub Syllte, č. 3 Jan Jakubec, č. 4 Pavel Višňovský, č. 5 Lukáš Pluskal, č. 6 Miroslav Tomko a č. 7 tajemný ŽOLÍK – jméno a tvář bude odkryta až při vyhlášení soutěže Mr. Gay Photogenic 2014.

Finalisté soutěže Mr. Gay Czech Republic 2014

Vítězem tipovací soutěže „Staň se předsedou poroty“ se stala Eliška Chrastinová. Slosování a veškeré informace proběhly na facebookovém profilu Mr. Gay Czech Republic 2014.

Porota

V porotě tedy usedne účastnice v soutěži VyVolených 2013 Eva Feuereislová, Radim Kubeček majitel Oasis City, Alena Špaková sociální pracovnice v Domě světla, MUDr. Viera Bajčiová, CSC., zástupce nadačního fondu Šťastná hvězda, Silvie Kováčová Miss EU pro rok 2006, Mgr. Zuzana Churanová, zástupce Španělské centrály cestovního ruchu, Jakub Starý šéfredaktor časopisu LUI a Eliška Chrastinová.

Pro vítěze finále z jednou z cen bude vlastnoručně malovaný obraz od malíře Václava Floriana, vnuka slavného Josefa Floriana, vydavatele a překladatele nebo týdenní pobyt na Gran Canaria, který darovali španělská centrála cestovního ruchu.

Soustředění Mr. Gay Czech Republic 2014 proběhne v Corinthia Hotel Praha dne 29. 3. 2014.

Eva z VyVolených a tento sexy drak vyberou nejhezčího gaye

Ruce do trenek!

Je osvětová kampaň, která bude provázet celou soutěží. Garantem soutěže se stal nadační fond Šťastná hvězda a projekt maskote.cz, který podporuje prevenci rakoviny varlat. Nádory varlat patří mezi nejlépe léčitelné typy nádorových onemocnění. Rakovina si vybírá hlavně mladé muže a včasná diagnóza je může zachránit, a stačí tak málo – ruce do trenek!

Titulní foto: TZ

Onload

2 názory ke článku

24. 02. 2014 v 02:21Off-line Franta23  (26/-/-)
fuj, je mi z toho na blití. nemám nic proti samotné orientaci, za tu nemůžete, ale proč se pořád musíte hlasitě projevovat? kvůli přehnanému humanismu se za pár let budu stydět, že jsem bílý heterosexuál :-/ :-(
Souhlasím - 8   •  Nesouhlasím - 9  Nahlásit
12. 11. 2014 v 21:53Off-line Dominic  (27/-/-)
Ked si heterosexual čo tu potom robíš?
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload