Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Jsou zdarma a zaujmou: 6 „androjdích“ aplikací pro váš telefon

Vybavte svůj telefon pořádnými aplikacemi, které jsou užitečné a budou vás i bavit. Vybrali jsme šest zajímavých aplikací pro Android, které můžete teď hned vyzkoušet a zdarma používat.

1. Nějaký ten budík…

Hodně lidí používá svůj chytrý telefon jako budík, není tedy divu, že aplikací na nejhorší část dne je nespočet. Již v systému se nachází aplikace s touto funkcí, ale každý má jiný vkus a jiné preference a proto se vývojáři předhánějí v různorodé tvorbě, někteří cílí spíše na vzhled aplikace, jiní na funkčnost. Vzhledově zajímavou aplikací je Timely.

Aplikace dříve byla placená, nyní je zdarma, její hodnocení je 4,4/5. Timely obsahuje bohaté možnosti nastavení vzhledu, dokonce si můžete vytvořit i své barevné motivy. Nevýhodou aplikace je nemožnost nastavení své vlastní hudby pro probuzení, lze jen vybrat jednu z několika již obsažených melodií.

2. Jízdní řády v kapse…

Doba, kdy jsme byli odkázáni pouze na jízdní řády na zastávkách, jsou už bezesporu pryč. Každý, kdo má chytrý telefon, má totiž všechny jízdní řády v kapse. Jaké všechny výhody to má, ví zřejmě každý, jakou aplikaci ale použít?

Aplikace Jízdní řády s hodnocením 4,3/5 se řadí mezi kvalitní aplikace, které rozhodně stojí za vyzkoušení. Dobře fungující našeptávač zastávek a přehledné prostředí jsou samozřejmostí.

3. Cestou do školy nebo do práce, hudba sbalená do kapsy…

Jednou z nejlepších aplikací na poslech hudby je Spotify, přímý konkurent nejen Google Music. O programu Spotify jsme už dříve psali. Hodnocení uživatelů této aplikace je 4,1/5.

4. Trocha toho hraní…

Jste v čekárně, na zastávce MHD či ve škole? Nebo prostě máte chvilku volného času a chcete si něco zahrát? Jungle Heat vám v tomto vyjde vstříc.

Princip hry je jednoduchý, stavíte si své město. Začínáte od píky a po pár dnech, kdy vám skončí ochrana, se dostanete do krutých bojů, kde nikdo nemá slitování a jak v bojích obstojíte, bude záležet jen na tom, zdali jste dobří stratégové.

5. Informace z celého světa, vše co vás zajímá na jednom místě…

Mezi užitečné programy se řadí i tzv. čtečky. Ty vám umožní si z vámi vybraných webů udělat jakýsi magazín. Nemusíte tedy chodit na několik mobilních webů a tam hledat nové články, čas i práci vám ušetří aplikace Feedly.


Hodnocení této aplikace je 4,5/5. Pokud nás budete chtít sledovat, stačí si přidat náš RSS kanál.

6. Archiv České televize ať už jste kdekoliv…

Česká televize nabízí opravdu rozsáhlý archiv, ve kterém naleznete spousty seriálů, filmů, dokumentů a pořadů. Vše je velmi pěkně rozřazeno a nebude problém se tedy orientovat a rychle najít to, co hledáte.

Aplikace iVysílání je hodnocena 3,5/5 bodu, nejspíše kvůli problému, který trápí některé uživatele, kterým nefunguje zvuk. Podobnou aplikaci pak má i TV Prima  – PrimaPlay.

Jaké aplikace používáte vy?

Každý má jiné preference. Pokud se vám nějaká aplikace nezamlouvá, nikdo vás samozřejmě nenutí si ji instalovat. Máte-li jiné aplikace, o kterých chcete, aby ostatní uživatelé věděli, podělte se s nimi do komentářů. Nesdílejte odkazy na přímé stažení aplikací (.apk soubory). Pokud máte nějaký dotaz přímo k aplikaci, ptejte se.

Foto: Google Play

Autor článku se věnuje moderní technice, mobilním zařízením a IT. Blízká je mu investigativní žurnalistika a nepohrdne ničím novým a neotřelým.
Onload

7 názorů ke článku

22. 02. 2014 v 11:20Off-line NaKluky.cz  
Jsme lifestylový magazín, nepíšeme pouze o gay tématech. Podobné téma, jako je toto, tu rozhodně není časté, ale přesto se zde občas objeví - každý má mobilní telefon, ne každý má ale nutkání chodit na weby pro ně zaměřené, a právě pro tyto kluky je článek určený :)

A doporučíš nějakou zajímavou appku ostatním klukům? :)
Souhlasím - 9   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
22. 02. 2014 v 12:21Off-line TommyTheBlueFox  (39/-/-)
Timely dá desing dost podobný IOs
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
22. 02. 2014 v 18:45Off-line Poklad  (29/177/69)
Takový nesmysly.... Budík i feed čtečka jsou v androidu nativně... Na jízdní řády je lepší...
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
22. 02. 2014 v 23:40Off-line BennyD  (26/-/-)
Hádám, že Spotify moc nevyužiju, když budu na cestách, pokud za mnou nebude chodit přenosná WiFi, že?
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
23. 02. 2014 v 10:03Off-line Boy94  (27/174/65)
Žádný problém jsem s mobilními daty nikdy neměl :)
23. 02. 2014 v 19:29Off-line BennyD  (26/-/-)
Mobilní data už ale nejsou zadarmo.
24. 02. 2014 v 10:02Off-line Igy  (38/173/81)
Tak když doporučovat, tak co mám na hlavní stránce mimo vámi uvedených appek - Nova Launcher (zlepšený základní launcher), Handcent SMS (vylepšené posílání sms s mnoha styly), WhatsApp (snad znáte), Profile Scheduler+ (profily se snadnými podmínkami), Ingress (gps hra), Task Hammer (úkolníček ve stylu RPG), Nimble Quest (hra). ;)
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload