Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Jaký byl Queer Ball 2014? Pekelně úžasný!

Je pátek 28. února 2014, 19 hodin a nastává událost, která poslední dva roky výrazně oživuje brněnskou queer scénu – Queer Ball 2014. Loňský ročník byl ve znamení kontrastů Black & White, ten letošní pak Heaven & Hell, což je poznat již ve vstupu do KC Babylon, kde se bál koná.

Kontrasty jsou organizátory zvoleny záměrně, protože chtějí upozornit na to, že společnost nemůže vnímat svět pouze z jednoho úhlu pohledu. Je potřeba vnímat společnost jako celek, brát v potaz odlišnosti, se všemi jejími aspekty.

Urostlí ďábli

Vstupní schodiště je, podobně jako všechny ostatní prostory, bohatě vyzdobeno balonky a jinými proprietami v barvách nebe a pekla. Kolem urostlých ďáblů, kteří při vchodu kontrolují vstupenky, se hromadí netrpěliví návštěvníci, jejichž nápaditost při tvorbě úžasných kostýmů vskutku nezná mezí!

Celým večerem bude provázet krásná Anife Vyskočilová, která svým temperamentním vystupováním, jak se v průběhu večera ukáže, dělá čest svému orientálnímu původu. Program pak uvozuje s mírným zpožděním, což je následně kompenzováno úrovní tanečního čísla Milana a Davida. Diváci jsou nadšení. Stejně tak i z dalšího programu, kde vystupují Dagmar Trávníková se svou světelnou lightshow a trojice perských tanečnic ze skupiny Rahat Lukum. To vše je prokládáno hudebním vystoupením kapely Na šikmé ploše.

Před fotostěnou se to hemží

Někteří návštěvníci sledují program, jiní postávají u baru a mnozí se fotí u originální fotostěny, která byla organizátory připravena speciálně pro tuto příležitost. Dle množství zachycených fotek si to všichni náležitě užívali.

S úderem půlnoci se na podiu objevují organizátoři spolu s moderátorkou, aby vylosovali výherce soutěže o ceny, která byla pořádána v rámci Queer Ballu. Hlavní cenou je kuchyňský robot a tablet, neméně atraktivní jsou však všechny ceny. Vlnu pobavení vyvolává například vánočka ve tvaru penisu.

Volná zábava

Po vyhlášení soutěže nastává volná zábava, živou kapelu střídá DJ Mathew Wolf. Že je ples úspěšný, značí velmi pozvolna se vyprazdňující parket, který poslední návštěvníci opouštějí až se čtvrtou hodinou ranní.

Tak zase za rok!

Návštěvníci akce stejně jako loni ocenili velmi přátelskou a pohodovou atmosféru, která na Queer Ballu zavládla. Organizátoři děkují všem, kteří na akci přišli, partnerům, za materiální i nemateriální podporu a Marek Christ za organizační tým vzkazuje všem, kteří se nemohou dočkat dalšího Queer Ballu, že se mohou těšit opět za rok!

Foto: Martin Bachtík a Michal Fojt

Onload

6 názorů ke článku

14. 03. 2014 v 19:47Off-line Fogacer  (55/172/61)
Podle fotek a toho co vím o brněnské queer scéně lze jen gratulovat. Brno je dlouhodobě velmi aktivní a každý si tam najde to své. Tedy ti co nehledají jen sex.
14. 03. 2014 v 22:14Off-line Bery  (30/-/-)
Příští rok by to chtělo lepšího moderátora, byla to katastrofa.
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
16. 03. 2014 v 06:54Off-line Toy  (100/178/70)
Nevrč! :) Kromě toho tam měli neodolatelný chlebíčky :D Ne vážně, celkově to bylo super. Mimo jiné taky díky skvělým fotkám od Martina Bachtíka se Heaven and Hell dostal do povědomí širší veřejnosti. Díky Martine.
16. 03. 2014 v 15:40Off-line Swarovski  (25/173/58)
škoda že sem tam nebyl :D
16. 03. 2014 v 16:58Off-line Fogacer  (55/172/61)
Bohužel cestovat sám nemohu a tak mne mrzí, že do Brna se jen tak nedostanu. Je tam spousta fajn lidí a umí opravdu dobrý akce. Kdysi jsem tam jednou byl, ale to je dost dávno a bylo to super. prostě ač Brno není Praha tak jsem se tam cítil lépe. Praha je spíše pro turisty a lovce.Brno má dost velký záběr. A Pražáci neuražte se, u vás jsou také fajn akce, jen nejsou tak vidět a to je škoda.Většinou o nich vědí jen pražáci.
21. 03. 2014 v 03:25Off-line Toy  (100/178/70)
Nemyslím si že by Praha měla akce co nejsou vidět. Naopak je jich tolik až se v nich člověk ztrácí a tím pádem se to vlastně míjí účinkem. Pokud je v Brně nějaká významná akce, pak se o ní ví mnohem více už jen proto že jsou kvalitní a není jich tolik. Každý si ale přijde na své. Ať v Praze nebo Brně či jinde.
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload