Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Film Bláznivá, zatracená láska: Sexappeal je důležitý! Anebo ne?

Bláznivá, zatracená láska, film napěchovaný romantikou a humorem, který osloví nejednoho milovníka filmů. Bojíte se, že se jedná o nudnou „slaďárnu“? Tak to jste na omylu. Dá se zaručit, že nudit se určitě nebudete. Už dvě minuty sledování filmu se pro vás stanou nezapomenutelné.

Cal Weaver dosáhl zrovna 40 let a už od střední školy žije konzervativní život se svojí první a krásnou láskou Emily. Změna však přijde v den, kdy Cal zjistí, že ho jeho manželka Emily podvádí a na společné večeři mu oznámí, že by si přála, aby se rozvedli. Cal, který neměl pár desítek let ani jedno rande, se ocitá na vše sám a přichází čas samých neúspěchů.

Vše se však změní v jednom z jeho oblíbených barů, když potká inteligentního, sportovně založeného a sexy Jackoba Palmera, který si ho vezme pod svá ochranná křídla. Jackob si uvědomuje, že jestli se chce Cal změnit, tak musí zapomenout na svoji ženu, změnit styl života i oblékání. Z Cala se během pár dní stane úplně jiný člověk.

Nový, úspěšný a sebevědomí Cal začne žít úplně jinak, ale svoji exmanželku z hlavy nevypustí. Lásku však nehledají jen dva lidé. Jednostranně zamilovaných se nachází v Calově okolí až moc. To však vyplyne na povrch a vše se znovu začne měnit. Milovat jednu ženu, nebo žít aktivní život plný spousty krásných dívek?

Film z roku 2011 od režisérů filmu „I Love You Phillip Morris“ (Glenn Ficarra a John Requa) je vážně vhodný na každičkou chvilku. Doporučení si jednoznačně získává. A co od vás?

Titulní foto: youtube.com

Autor článku miluje dobré filmy, svůj čas rád tráví v reálném světě, ale nepohrdne ani tím virtuálním.
Onload

1 názor ke článku

13. 04. 2014 v 09:49Off-line T-jiand  (26/-/-)
Znám, dobrá komedie :)
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload