Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Mr. Gay: Požár na Vinohradech se bude hasit v Divadle U Hasičů

Dnes vypukne skutečný požár na Vinohradech v Praze, který se bude hasit v Divadle u Hasičů od 20.00 hodin. Tento den bude mezi sebou bojovat ve finále soutěže Mr. Gay Czech Republic 2014 6 finalistů.

Jeden z finalistů Lukáš Pluskal je hluchý. „Tím chceme vyzdvihnout i to, že naše soutěž je otevřena všem gayům. V naší menšině jsou i další menšiny, ale to není důvod to nezkusit, dáváme šanci všem,“ říká výkonný ředitel Tony Čejka.

Výtěžek z akce bude věnován nadačnímu fondu Šťastná hvězda, která je garantem soutěže.

Hosté večera budou The Travelers, Stacey Lyn Gold, Markéta Mátlová & Jakub Jake Hübner, Vojtěch Šenkýř.

Moderátory večera jsou herci Jaroslav Šmíd a Jindřich Nováček.

Osobní záštitu nad akcí převzala místopředsedkyně senátu, senátorka Mgr. Miluše Horská, která se stane i čestným porotcem soutěže.

Porota obsahuje 10 osobností z řad médií, partnerů, odborných garantů, celebrit a profesionálu ve svém oboru. V porotě usednou: Lukáš Kocour, generální partner FACE-TO-FACE STUDIO, Alena Špaková, sociální pracovnice pro Dům světla, Radim Kubeček, majitel fitness Oasis CITY s. r. o v Praze, Eva Feureislová, účastnice reality show Vyvolení 2013, MUDr. Tomáš Novotný, urolog z kliniky UROSANTÉ s. r. o, Zuzana Churanová, koordinátorka pro ČR, Kancelář španělské centrály pro cestovní ruch, zástupce plastické chirurgie GiSant, Eliška Chrastinová, předsedkyně poroty, Jakub Starý, šéfredaktor časopisu LUI a Mgr. Miluše Horská, místopředsedkyně Senátu a senátorka.

Divadlo pro veřejnost se otevírá v 1900 hodin. Samotné zahájení programu a největší požár se rozhoří úderem 20. hodiny.

Na vítěze Mr. Gay Czech Republic 2014 čekají výhry v hodnotě za více jak 300 000 Kč (slevu 100% na služby společnosti GiSant, týdenní zájezd na Gran Canaria, elektroniku od Bang & Olufsen, osobního stylistu po celý rok z FACE-TO-FACE STUDIA, nafocení profi photo Booku studia Zeď, roční permanentku do fitness Oasis City, permanentku na Speed Gym, služby Dental Office H33 pro zářivý chrup (komplexní dentální hygienu a bělení bělící lampou Philips ZOOM), roční služby salonu Oskar, vouchery na nákup u KARE Design, obraz sebe od malíře Václava Floriana), ale hlavně postup na Mr. Gay Europe ve Vídni a Mr. Gay World v Římě. V neposlední řadě to bude také sláva, cesty do světa i velký úkol, napomáhat integraci lidí s menšinovou sexuální orientací do současné společnosti.

Vítěz soutěže Mr. Gay Photogenic 2014, která probíhala 14 dní na Facebooku a webovém portálu nakluky.cz, kde si mohla veřejnost určit nejvíce fotogenického finalistu. Ten, který získal nejvíce laiků, obdrží při finálovém večeru investiční diamant od společnosti Antwerp Investment.

RUCE DO TRENEK! Je osvětová kampaň, která bude provázet celou soutěží.  Garantem soutěže se stává nadační fond Šťastná hvězda. Který podporuje prevenci rakoviny varlat.  Nádory varlat patří mezi nejlépe léčitelné typy nádorových onemocnění. Rakovina si vybírá hlavně mladé muže a včasná diagnóza je může zachránit, a stačí tak málo – RUCE DO TRENEK!

Proč to děláme?

Naší snahou je povznést tuto akci na nejvyšší kvalitu. Pomoci ostatním se nebát přiznat si, že jsou „HOMO“.  Přispět k lepšímu životu LGBT+ komunitě tím, že ukážeme, že jsme úplně normální lidi, a ne „stvůry“ a že zábava a kulturní život nekončí v podzemních klubech.

www.mrgayczechrepublic.cz

Titulní foto: TZ

Onload

5 názorů ke článku

18. 04. 2014 v 09:31Off-line Poklad  (29/177/69)
Jakej požár, však tam neni ani jeden hezkej :D
Souhlasím - 14   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
18. 04. 2014 v 11:50Off-line DaweJudas  (36/176/70)
Honzík Jakubec!! :)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 6  Nahlásit
18. 04. 2014 v 19:01Off-line Bery  (30/-/-)
Z těch stránek se mi chce brečet...
18. 04. 2014 v 22:36Off-line Boy94  (27/174/65)
Mě dostal ten "Jan", ten tu prosíkuje o hlasy :D
19. 04. 2014 v 08:22Off-line DaweJudas  (36/176/70)
Prosím? No a co? Jako kdyby snad byl jediný..
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload