Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

10 pravidel, která byste měli dodržovat při navazování nových vztahů

Vedle vás jde krásný kluk a vy nevíte, jak ho oslovit. Stává se to dennodenně, přitom na tom není nic složitého. Sice nikdy nemáte jistotu, jestli je ten kluk opravdu gay, ale mnohdy to za pokus stojí. S trochou štěstí a gaydaru to ale na něm poznáte.

Hodně kontaktů sice vyšumí, nebo to končí konverzací na Facebooku, ale to je úplně normální, nemusíte si pokaždé rozumět. Pokud je starší a chce hned sex, tak by ses měl ovládat a napsat mu, o co máš zájem, jestli to bereš jako nabídku na noc, nebo že hledáš vztah – na to bys ostatně neměl zapomenout už na začátku každého seznamování, ať máte oba dva jasno.

1. Oslovení

Velmi důležité je správné oslovení a využití dané situace, kde kluka potkáš. Určitě lepší dojem na kluka udělá slušný pozdrav „ahoj“, na rozdíl od obyčejných pozdravů „čau“, „čus“ nebo „zdarec“.

2. Správné navázání kontaktu

Pokud o něj máš opravdu zájem, je dobré se začít seznamovat a hlavně se s ním bavit na normální úrovni. Hlavně se nepovyšuj, to nemá rádo většina kluků.

Určitě by na něj také neudělalo dobrý dojem, kdybys začal mluvit o tom, že touto cestou chodíš každý den, vídáš ho tam atd. Většina kluků navazuje kontakt podle své fantazie, ale ne pokaždé se to někam vede.

Foto: © Depositphotos.com / oneinchpunch

3. Seznamování

Pro začátek by ses měl představit a je dobré využít situace, ve které je – venčí psa, prochází ulicí, parkem, a polichotit mu. Jakmile se dostaneš do situace, kdy víš jeho jméno a další informace, můžeš začít, že bydlíš také ve stejném městě, kolik je mu let a pokračovat v konverzaci. Dávej si pozor na jeho aktuální náladu, abyste se spíše nepohádali, že po něm chceš hned tolik informací.

4. Dobře skládat věty a snažit se mluvit pomalu

Víme, že když uvidíš sexy kluka, nebo kluka, který tě velmi přitahuje, je těžké se úplně ovládat. Přesto se snaž mluvit pomalu, srozumitelně a hlavně s dobrou výslovností, abys mu nepřipadal jako negramotný člověk. Je velmi důležité, abys v něm vzbudil dobrý dojem a hlavně ho zaujmul.

5. Nepřehánět to s informacemi

Určitě bys měl přemýšlet o tom, co všechno mu povíš. Je jasné, že to pro tebe bude překvapení, když potkáš tak sympatického kluka, a že se ti bude moc líbit. S informacemi bys to neměl přehánět, důležité pro něj bude určitě tvoje jméno, věk, bydliště, atp.

6. Získání kontaktu

Během vašeho seznámení a konverzace s tím spojené, bys ho měl požádat o nějaký kontakt. Někteří kluci jsou v této situaci zaskočení, je dobré ho nenutit ihned k mobilnímu číslu. Stačí, když ho poprosíš o jméno na Facebooku, nebo pouze o přezdívku na gay seznamce – necháš mu tak více soukromí.

7. Správné udržení konverzace

Neměl bys mluvit o věcech, které nejsou podstatné. Snaž se mu naslouchat, nechvátat a být stručný. Snaž se mu říci opravdu jen to podstatné a to, co ho může zajímat. Otázka na jeho koníčky a zájmy mu určitě vadit nebude.

Foto: © Depositphotos.com / oneinchpunch

8. Správné rozloučení

Po rozhovoru by ses měl správně a slušně rozloučit. Pokud tebe ani jeho nic nenapadá, co dalšího byste si řekli (i když většinou je o čem mluvit), mohl bys mu říct nějakou hezkou lichotku – že je hezký nebo sympatický kluk, a rozloučit se správnou větou: „Rád jsem tě poznal a těším se, až si napíšeme. Měj se!“.

9. Druhý kontakt

Shrnuli jsme si všechny faktory, které bys měl dodržet, a teď je důležité co nejdříve navázat další – druhý – kontakt. Aspoň z toho pozná, jakou máš povahu. Většina začíná „Ahoj“, ale k tomu bys měl alespoň dodat „jak se máš“ nebo „co děláš“, abys měl téma ke konverzaci a měli jste se o čem bavit.

Neustálá nebo častá komunikace je velmi důležitá pro každý kontakt. Rozhodně ho ale hned nezačni vyslýchat, je to zbytečné a nevypadalo by to moc dobře.

10. Vyrovnání s odmítnutím

Nikdy nevíš, jestli si padnete do oka. Získáš informace, zjistíš jeho Facebook, ale nemusí to hned znamenat, že budete pár. Může se prostě stát, že tě odmítne, nebo bude chtít, abyste byli jen kamarádi. Stává se to často, takže se toho neboj. Pokaždé to nemusí vyjít, je ale důležité, abys ho zaujal a měli jste aspoň jeden společný koníček.

Titulní foto: © Depositphotos.com / Varegka

Autor článku je mladý kluk, který vyrostl ve víru města. Zajímá ho móda, hudba, ale také dobrá zábava v dobré společnosti.
Onload

14 názorů ke článku

22. 04. 2014 v 10:14Off-line Ryochi  (30/-/-)
Tenhle článek mě hodně pobavil...vlastně jste ho zkonstruovali tak, že předpokládá, že je vlastně každý gay a běžně se takhle seznamujeme na ulici => Naprosto nereálné, tudíž článek je naprosto zbytečný :)
Souhlasím - 37   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
22. 04. 2014 v 10:33Off-line Poklad  (29/177/69)
jasný, budu po klukovi na ulici chtít přezdívku na gay seznamce :D :D LOL :D :D
Navíc kluci co se mi líbí většinou na gay seznamkách nejsou :D :D
Souhlasím - 19   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
22. 04. 2014 v 15:28Off-line Luck1  (35/182/80)
Pěkný článek. Já dávám rovnou číslo mobilu. Funguje to.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
22. 04. 2014 v 17:17Off-line SyTOM  (25/-/-)
není to špatný..ale je to nehorázně rozházený
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
22. 04. 2014 v 22:29Off-line Cool.my  (33/187/-)
Tim, že po něm budu chtít facebook mu nechám více soukromí? Ha ha ha xD
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
23. 04. 2014 v 18:44Off-line Abecon  (29/175/57)
Docela hloupé aautor zapoměl tu nejpodstatnější informaci. To, že nikdo normální nemá rád povišování víme. Co tak poradit jak poznat gaye ? Neznám žádného, který by si na ulici domlouval rande...
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
23. 04. 2014 v 19:06Off-line NaKluky.cz  
abecon: Jak poznat gaye? Malá nápověda zde: http://www.nakluky.cz/…poznat-gaye/ :)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
23. 04. 2014 v 19:28Off-line Ryochi  (30/-/-)
NaKluky.cz : článek ještě pochybnější, než tenhle :)
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
23. 04. 2014 v 19:32Off-line Abecon  (29/175/57)
Bez urážky ale cizí diplomovou práci pokladat za relevantní zdroj je při vší úctě amaterismus....
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
09. 05. 2014 v 15:58Off-line Betonica  (39/191/93)
Moc mile. Podobne jako navod na mily piknik v prirode, nebo kde vsude je treba se holit, abych byl cool, pripadne rady k analnimu sexu, i toto dilko je velmi mile...
Pochopil jsem spravne, ze tohle jsou rady, jak zaujmout? Vite, on ten navod nahore neni uplne spatny, mnohe z toho je pravda.
Nemuzu ale nepripomenout, ze drtiva vetsina zdejsich uzivatelu vubec nevi, co znamena vest smysluplnou konverzaci s cizim clovekem, natoz aby pak mohli paralelne skladat vety hezky cesky, myslet na to, ze maji mluvit primerene rychle a nahlas, vyhnout se nevhodnym tematum... A to vubec nehovorim o tom, ze muz ma ve spolecnosti za ukol svoji spolecnici/sveho spolecnika bavit, byt mu zdvorile napomocny, projevovat nalezitou uctu, zachovavat decorum, vytvaret prijemnou atmosferu, ve ktere se oba citi prijemne a tak dale. Ani v nejsmelejsi predstave si nedovedu predstavit a nikdy jsem nezazil, ze by mi nekdo podrzel dvere nebo pomohl do kabatu, pripadne se staral, abych mel dobre misto v divadle.
Ja myslim, ze je treba se ridit heslem "vrana k vrane seda, rovny rovneho si hleda". Je naprosto zbytecne vest dialog v hezke cestine s nekym, kdo vychodil 5 trid zakladky a sotva udrzi moc. Je naprosto zcestne myslet si, ze slusnym pozdravem mohu upoutat nekoho, kdo je hruby, agresivni, nevzdelany, hloupy. A plati to samozrejme i naopak. Intelektuala jen tezko zaujme sprosty dlazdic... Co si budem povidat.

Za sebe radim vsem: Ridte se instinkty. Nezapomente na slusne vychovani a nic nehrajte. Sledujte peclive, jak se chlapec chova, jak k vam mluvi, tempo a intonaci jeho reci. Vnimejte pohyby jeho tela, mimiku tvare. Jak prisel obleceny? Prisel vcas? Podal vam ruku a jak ji podal? Kdyz sedite u kavy, kam se diva, co dela s rukama? Kouka na mobil kazdou minutu??? Z toho vseho a z mnoha dalsich veci si udelejte obrazek a podle neho se rozhodnete...
09. 05. 2014 v 20:01Off-line Mychal  (43/192/75)
Skvěle napsáno!
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
12. 08. 2014 v 09:40Off-line Voki  (34/168/55)
Hloupý článek hloupého autora
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
29. 04. 2019 v 20:26Off-line AMDI  (52/179/105)
Tak to má vypadat.Skvělý článek.
02. 01. 2021 v 16:01Off-line Somerone  (36/180/80)
Připadám si jako u návodu na pohovor pro nezkušené :D
Je to taková kuchařka, která má sice ingredience a postup, ale výsledek to nezaručí, jinými slovy záleží úplně na něčem jiném a to je na chuti, vzhledu a zkušenostech. Určitém vrozeném charisma. Na to neexistuje návod. Buď máte cit pro vaření nebo nemáte a o tom jsou i vztahy.
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload