Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Film The Normal Heart: Jaké to bylo v osmdesátých letech žít jako HIV pozitivní gay

O masivním rozšíření AIDS mezi roky 1981 a 1984 pojednává film „The Normal Heart“, který se objeví 25. května na kanálu HBO. Vychází z autobiografické stejnojmenné hry z roku 1985, kterou napsal scénárista, dramatik a LGBT aktivista Larry Kramer. Film režíroval Ryan Murphy a samotný Larry upravil text pro televizní zpracování.

Děj se odehrává v tehdejším New Yorku a zachycuje opovržlivý postoj politiků a lékařů o tehdy neznámém viru HIV a nemoci AIDS. Jelikož se objevuje především u gayů, začíná ji většinová společnost nazývat nemocí homosexuálů.

Hlavní postavou je gay aktivista Ned Weeks, který se snaží založit organizaci, která by zvýšila povědomí o této tajemné nemoci. Jeho kamarádka Dr. Emma Brookner je zkušenou odbornicí v této oblasti a hledá všelijaké cesty k novým poznatkům. Zároveň nabádá všechny gaye k sexuální abstinenci.

Do příběhu se také zapojuje Nedův bratr Ben, který je skrytým homofobem a Felix Turner z New York Times, který je přítelem Neda. Herecké obsazení filmu je docela zajímavé, hrají: Julia Roberts, Matt Bomer, Mark Ruffalo, Taylor Kitsch, Jim Parsons, Jonathan Groff, Alfred Molina, Denis O´Hare a Joel Grey.

Podívejte se na novou upoutávku k filmu:

Titulní foto: youtube.com

Onload

1 názor ke článku

24. 12. 2014 v 00:36Off-line ROMINNO  (47/171/66)
tohle se tyká už každého člověka ,,,dobré obsazení hercu......
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload