Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Největší životní touhou Beyoncé v Pretty Hurts je být šťastný

Beyoncé zveřejnila hudební video k „Pretty Hurts“, ve kterém zachycuje vzájemný vztah mezi vnější krásou a štěstím. Zpívá o fatálních následcích, které naše snaha o dokonalé tělo může mít, o tom, do jakých extrémů jsou někteří schopni zajít.

V klipu je Beyoncé jednou z kandidátek v soutěži krásy, která se připravuje na svou disciplínu a na vítězství. Po tvrdém domácím cvičení si na soutěži v šatně upravuje vlasy, kostým, pere se o fén a bere pilulky na hubnutí. Dokonce přichází na řadu samoopalovací nástřik a plastická operace obličeje – facelift.

Nakonec však končí na druhém místě a i když se stále usmívá, prožívá vnitřní zhroucení. Doma proto rozmlátí všechny své trofeje a to ji přinese duševní očistu více, než jakékoliv vítězství. V jednom rozhovoru řekla, že má pocit, že svět je jedna velká soutěž, kde jsou všichni souzeni. Chtěla zachytit, jak poníženě a nejistě se můžeme cítit.

Zajímavostí je, že autorka songu Sia, jej nejprve poslala na e-mail Katy Perry, u které se odpovědi nedočkala. Proto jej nabídla Rihanně, která si song držela osm měsíců, ale jelikož nezaplatila za vlastnictví, tak o něj přišla. Na řadu přišla „Bey“, která když nahrávku uslyšela, tak hned jela domů a podepsala smlouvu.

Až se to dozvěděla Katy, že přišla o vydařený song, byla nejprve roztrpčena a odůvodnila to tím, že nejspíše onen e-mail zachytil spam filtr. Ale nakonec řekla, že je stejně song jako stvořený pro Beyoncé.

A jaká je vaše životní touha?

Beyoncé vydala další povedený videoklip Partition

Titulní foto: youtube.com

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload