Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Zákaz gay sexu z 5 let na 12 měsíců

Pokud chtěli gayové na Novém Zélandu darovat krev, museli mít až pět let přestávku s orálním a análním sexem. Teď se doba „pauzy“ zkrátila na dvanáct měsíců, informuje pinknews.co.uk.

Nový Zéland přijal změny a oficiálně zkrátil dobu na dvanáct měsíců, během kterých musíte žít v celibátu. Ovšem velice aktivní jedinci, pokud chtějí darovat krev, musejí mít „pauzu“ o trochu delší.

Tyto opatření mají svůj logický důvod, jelikož 75 % nakažených HIV jsou gayové. Krevní banky si musí být stoprocentně jisté, že daný dobrovolník, který chce darovat krev, nemá žádnou nemoc, protože viry v časných stádiích nemusí být na testech detekovány.

Na jiných místech světa, třeba v Anglii, je „pauza“ pro dárcovství krve gayů dvanáct měsíců, ale hned vedle v Severním Irsku nesmějí gayové darovat krev vůbec. Na druhou stranu v Uruguay, Mexiku a Portugalsku gayové a bisexuálové mohou darovat krev bez problémů.

Titulní foto: © Depositphotos.com/-Marcus-

Tomáš Ouředník / další články autora ›
Autor článku je citlivý flegmatik, který vše dělá, až když mu teče do bot. Ovšem, když se do něčeho pustí, tak to stojí za to.
Onload

2 názory ke článku

16. 05. 2014 v 21:04Off-line SyTOM  (25/-/-)
stejně je to pro ně moc dlouho..gayové mají rádi sex tak nevím jestli by se někdo našel.. :D
ale je aspon dobře že to zkrátily :)
17. 05. 2014 v 00:39Off-line Tyristor  (29/185/70)
Ano, jenže jak u někoho zjistíš "míru promiskuity"? :D Statisticky jsou gayové více promiskuitnější, nehledě na to, že při análním styku je vyšší pravděpodobnost přenosu pohl. nemocí. Jinak s Tebou naprosto souhlasím, ale chápu i tato opatření - zdraví máme jen jedno. :)
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload