Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Jak vytvořit sexy pekáč buchet na svém břiše? Každodenním cvičením!

Trápí vás pneumatika na břiše kolem pasu a rádi byste ji vyměnili za sexy pekáč buchet, který v plavkách ukáže vaše pěkně vyrýsované břišní svalstvo? Není to vzdálený sen, ačkoli se vám to teď může tak připadat. Chce to rozhodnout se, vytrvat a cvičit. Zkuste to. Nemusíte se hned na poprvé ve fitku přetrhnout. Důležitá je ale pravidelnost a chuť něco změnit.

Pravidelnost je důležitá

Pokud chcete skutečně dosáhnout pekáče buchet na břiše, který je tak přitažlivý v plavkách u bazénů a vzbuzuje obdivné pohledy, musíte proto něco udělat. Pravidelným cvičením si tento pekáč skutečně můžete pořídit, aniž by vás to stálo příliš velké úsilí. Vaším cílem by v tom případě nemělo být jednou za měsíc vběhnout do posilovny a cvičit až do umdlení. Takhle sexy pekáč buchet rozhodně nevybudujete, maximálně si po nárazovém cvičení přivodíte stav blížící se kolapsu, a to je to poslední, co momentálně potřebujete.

Foto: © Depositphotos.com/vojtechvlk

Vy potřebujete cvičit pravidelně. Chcete-li chodit do posilovny, ideální je, když to můžete zvládnout obden. Nemusíte tam být dlouho. Stačí půlhodinka, během které zvládnete sérii cvičení na břicho. Jenže i návštěva posilovny má svá úskalí. V dnešní uspěchané době se může stát, že se sice dobře nabudíte, ale po určité době vaše nadšení opadne, kvůli spoustě povinností nebudete mít na návštěvy posilovny čas. Veškeré snažení potom vyjde vniveč. Jak tomu zabránit?

Cvičte i doma

vyrýsování pěkného pekáče buchet ani nepotřebujete posilovnu. Klidně můžete cvičit i sami doma. Stačí vám kus volného prostoru v místnosti, kam umístíte podložku. Velmi účinným cvikem na rýsování břišního svalstva jsou sedy lehy.

Položte se na záda na podložku. Nohy si pokrčte v kolenou, a zvedněte je do takové výšky, aby pokud možno svírala lýtka se stehny pravý úhel. Natáhněte ruce před sebe a s každým výdechem zvedejte trup a přitahujte ke kolenům. Přitom je nezbytné mít zpevněná záda i břicho, ramena tlačit dolů. Pokud možno nevytahovat krk dopředu. Kmitejte sedy lehy desetkrát za sebou. Dejte si pro začátek tři série po deseti. Dělejte to ale každý den. Najděte si chvilku ráno, odpoledne nebo večer, podle toho jak budete mít čas a jak se budete cítit. Nevynechávejte.

Foto: © Depositphotos.com/Anetlanda

Nevymlouvejte se na přemíru povinností. Dvacet minut času si na cvičení uděláte i při seberychlejším životním tempu. Nemusíte se zdržovat cestou a zpět z posilovny a převlékáním.

Nezapomeňte správně dýchat

Kromě sedů a lehů přidávejte i další cviky na zpevnění všech břišních partií. Výborný na spodní břicho, tedy přímé břišní svalstvo, je například cvik zvaný svíčka. Na podložce si lehnete na záda a zvedáte nohy u sebe a dolní část trupu do vzduchu. Při tomto cviku, stejně jako při všech ostatních cvicích určených pro upevňování břišního svalstva, je důležité, abyste cvičili tahem, silou, nikoli švihem. A také abyste cviky prováděli v sériích několikrát za sebou. Když budete švihat, nebude mít cvičení žádný efekt, navíc si můžete svaly poškodit.

Foto: © Depositphotos.com/Anetlanda

Jestliže ale budete pomalu provádět cviky tahem a opakovat, postupně krok za krokem břicho zpevníte. Při cvičení na břicho je také důležité správné dýchání. Břišní svaly totiž pracují při každém nádechu a výdechu. Jednoduše řečeno při natahování, tedy prodlužování svalů byste se měli nadechovat, naopak při zkracování svalů vydechovat. Tím pracují všechny vrstvy břišních svalů. Pokud vám to půjde, snažte se během cvičení nedýchat celým břichem, ale hlavně jeho spodní částí.

Každodenní cvičení spojené se správným dýcháním vám pomůže sexy pekáč buchet vybudovat.

Další cviky a tipy na rýsování břicha najdete na adrese http://www.siluetadoleta.cz/rubrika/clanky/.

Titulní foto: © Depositphotos.com/MKolesnikov

Onload

5 názorů ke článku

07. 07. 2014 v 14:29Off-line Hnedoocko  (33/177/84)
Pekac buchciet si mozete poridit... a bez toho aby vas to stale velke usilie plati mozno pre ektomorfne typy postav ktore si prdnu okolo hrnca s vodou a pri svojich 50 kilach mozu pekac "buchiet" otrcit.... pekne sexy brucho su hodiny a hodiny driny calistenickych cvikov, core cvikov ale hlavne spravnej stravy....
08. 07. 2014 v 07:53Off-line Poklad  (29/177/69)
ten článek je totální hovadina a autor by měl změnit téma na něco, čemu alespoň trochu rozumí.
08. 07. 2014 v 09:04Off-line Majklson  (35/-/-)
Tohle nechceš. Chceš sixpack, zkus tohle: http://www.youtube.com/watch?…. Easy and effective. .))
08. 07. 2014 v 10:40Off-line Hnedoocko  (33/177/84)
neviem ci to video je najefektivnejsie :) tie cviky na tom videu su maximalne tak na dorysovanie uz vzniknuteho sixpacku :)
08. 07. 2014 v 10:41Off-line Hnedoocko  (33/177/84)
a zadalsie.. aj brusny sval je len svalom! nemal by sa cvicit kazdy den ako kazdy iny sval :)
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload