Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Nejhorší rande na sex? Máme skutečné příběhy českých gayů!

Sex dnes večer? Pokouříme? Dnes mám byt jen pro sebe, někdo na zábavu? Zapícháme si? Podobných inzerátů je doslova plný internet a gay seznamky rozhodně nevyjímaje. A také proč ne, dříve to nebylo jiné, jen se lidé nedomlouvali po internetu, tak proč si neudělat hezky, že? Jenže můžete být také pořádně zklamaní, a to i když reagujete na slušný inzerát nabízející dlouhodobý vztah. Přinášíme zajímavé skutečné příběhy, u nichž redakce pouze změnila jména aktérů.

Své o tom ví 19letý Tomáš z Českých Budějovic, který na seznamce našel inzerát, ve kterém hledal pohledný 25letý muž mladšího partnera na dlouhodobý vztah. „Vyměnili jsme si několik zpráv, trochu se představili, vypadalo to hrozně nadějně,“ říká naivní student ekonomiky. „Ze začátku jsem chtěl hlavně přátelství a doufal jsem, že se z toho něco vyvine,“ vypráví Tomáš.

Opravdový horor v lese

První rande si domluvili na veřejném místě v restauraci. „Bylo to opravdu povedené rande, on vypadal docela dobře, vysvětlil mi, že pracuje jako bankovní úředník a také neváhal zaplatit celou večeři. Byl jsem z něho nadšený,“ vypráví. Zklamání ale přišlo záhy – už cestou z večeře v luxusním autě mladého bankovního úředníka.

„Najednou přibrzdil u lesa, zamknul dveře a začal na mě hrát neuvěřitelný divadlo. Že prý má přídavné nezávislé topení a měli bychom jej vyzkoušet. Zapnul ho naplno a přitom centrálně zamknul dveře. Na to mi řekl, jestli si nechci odložit oblečení, aby mi nebylo takové horko,“ směje se dnes už tehdy hororové scénce Tomáš. „Začal jsem být nervózní a začal jsem řvát, aby odemkl. Asi se vyděsil a skutečně mi otevřel. I když jsem byl uprostřed noci někde u lesa, tak jsem z auta raději utekl. Domů jsem dojel stopem, když jsem se z toho trochu oklepal,“ vypráví student. Od té doby už se neviděli.

Foto: © Depositphotos.com/aha_L

Z jiného soudku je příběh 27letého Petra z Nymburka, který nechtěl ani tak vážný vztah, jako si spíše užít pořádný sex s mladým kolouškem. „Dal jsem si inzerát a ozval se mi zájemce, který se vydával za 18letého kluka. Pár dnů jsme si psali, ale nechtěl mi poslat fotku s tím, že všude tají, že je gay,“ popisuje Petr začátek šíleného rande. Uvěřil mu. „Navíc jsem si říkal, že když to doma tají, tak aspoň nebude prudit s nějakým vztahem,“ dodává s nadsázkou.

„Plešatý stařík mě opravdu šokoval!“

Domluvili si, že se sejdou v nedaleké Praze v kavárně, kterou oba znali. Ke stolečku ale nedorazil fešný mladík, nýbrž asi 50letý pán. „Ani by mi tak nevadilo, že je starý, v každém věku má člověk právo na to si užít, ale fakt mě vyděsilo, jaké měl břicho, že byl skoro plešatý a měl přehazovačku. Oblečený byl do baloňáku a ještě k tomu měl na hlavě baret,“ sype ze sebe popis svého nápadníka Petr.

„Byl jsem v absolutním šoku, tak jsem řekl, že jsem si v autě zapomněl peněženku a že si pro ni musím dojít. No samozřejmě už jsem se na to rande nevrátil. Pána to zjevně rozčílilo, protože mi pak ještě pár dnů posílal sprosté zprávy, přestože lhal on mě,“ vypráví Petr.

Drsný zážitek má i 40letý Martin z Karlovarska, který si domluvil rande s pětatřicetiletým mužem. „Psal, že má volný byt a že bychom si mohli užít dobrý sex. Vyměnili jsme si fotky i informace a byl opravdu krásný s vypracovanou postavou. Tomu jsem prostě nemohl odolat,“ přiznává Martin. Dnes už ví, že to byla velká chyba. „Člověk by měl myslet mozkem a ne penisem,“ směje se.

Domluvená schůzka v tomto příběhu klapla, oba skutečně vypadali, tak jak si popsali a užili si nádherný sex. „Samozřejmě vše s ochranou, nejsem blázen, vždyť jsem toho člověka ani neznal, ale bylo to opravdu vášnivé, měl i opravdu krásný a velký penis, prostě vše bylo dokonalé. Po tom co následovalo, bych si to ale odpustil,“ vzpomíná. Druhý muž totiž tento sexy večer nepochopil jen jako úlet a chtěl se s Martinem stýkat dál.

Drsná pravda: Muž měl manželku a dceru

„Mně to nevadilo, zrovna jsem nikoho neměl. Akorát to mělo menší háček, časem se ukázalo, že má manželku a dceru,“ říká Martin. A v době internetu na sebe průšvih nenechal dlouho čekat. „Dcera s manželkou si mě našly na Facebooku a vyhrožovaly mi, že jim chci odvézt tátu od rodiny a nadávaly mi, že jsem prase. Díky místu bydliště na malé vesnici si mě mohly pomocí sociálních sítí snadno najít, měl jsem vážně obavy z velké ostudy,“ vzpomíná učitel na střední škole Martin.

Vztah rychle a rázně ukončil a přerušil veškeré styky. „Jeho manželce a dceři jsem se omluvil a také jsem smazal facebookový profil. Od té doby byl klid. Dnes už profil opět mám, ale bez místa bydliště a bez fotek,“ uzavírá Martin.

A jaké bylo vaše nejšílenější rande? Podělte se o svůj příběh v komentářích. 

Titulní foto: © Depositphotos.com/monkeybusiness

Onload

2 názory ke článku

13. 07. 2014 v 10:55Off-line Bery  (30/-/-)
Autor by tomu měl nechat udělat pořádnou korekturu...
Souhlasím - 8   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
14. 07. 2014 v 09:21Off-line Igy  (38/173/81)
Někdo asi nepochopil, kam patří nadpisy kapitol a k čemu slouží. Takže: Rozhodně nepatří doprostřed příběhu, zrovna před pointu a nemají obsahovat právě tu pointu ;)
Ad 2 - v mládí (18-23) bych reagoval stejně, ale ve 27 bych čekal už nějakou sebeúctu. Tedy bych se nevymlouval na peněženku v autě, ale normálně oznámil, že on není ten, s kým jsem chtěl schůzku, a tím pádem se schůzka ruší.
Souhlasím - 18   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload