Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Škodí katolická církev tradiční rodině? Připadáme si jako ve středověku!

Nehodlám mluvit o celosvětovém problému této organizace, kde byly cíleně desetiletí až staletí organizovány a skrývány pedofilní zločiny. První, kdo se jasně vyjádřil proti těmto praktikám a hodlá s tím něco dělat je paradoxně až současný papež František. Proti kterému ovšem ortodoxní část katolíků sama vystupuje. Proč asi?

Podle představitelů katolické církve jsou rodiny, kde je jen jeden otec nebo matka, kde hlavou není otec jako jasný vzor, naprosto podřadné a méněcenné. Tyto argumenty totiž jejich samozvaní odborníci velmi rádi používají jako hlavní důvody proti adopcím dětí stejnopohlavními páry.

Zářným příkladem byl poslední díl pořadu Máte slovo Michaely Jílkové:

Hádka v Máte slovo: Gayové chtějí adoptovat dítě? To by pak slepý mohl požadovat řidičák

Zvrhlost

Katolická psycholožka Ilona Burdová je dokonce proti spermobankám a zájmům neplodných rodičů. Ráda se veřejně zaštiťuje termíny jako „zvrhlost genderových ideologií“, což pouze dokazuje její „odbornost“ a chraň Hospodin psychické zdraví pacientů této doktorky. Její katolický lobbing dokázala ještě před vysíláním pořadu mnohá média, které s výzvou pro modlitební podporu šíření této nenávisti vůči homosexuálům oslovila hromadně, nebo to spíš někdo udělal za ní. I když sama v něm potupně přiznala, že bojuje proti přesile. Tj. asi proti zdravému lidskému rozumu. Protože sama pochybuje o toleranci, demokratičnosti a multikulturnosti české společnosti.

Zástupci LGBT hnutí nic podobného neučinili. Tolik na úvod.

Středověk se vrací

Michal Semín dokazuje, jak může, že je opravdu špatný rodič, protože katolický fundamentalismus není ideálním výchovným prvkem, i když on si to zjevně myslí. Je mu jedno, zda rodina skutečně funguje, zda je tam domácí násilí, sexuální zneužívání, to je vedlejší, hlavně, že má doma tatínka a maminku! Problém drog a alkoholu také žádnou roli v tradiční rodině nehraje. Stejně tak nesnáší, když otec nebo matka sama vychovává své děti. Vůbec nenávist je jeho hlavním lightmotivem křesťanských hodnot, která tak rád prezentuje pod různými roztodivnými křesťanskými spolky.

Prezentuje středověké pojetí homosexuality, kterou katoličtí a nacističtí odborníci tak rádi v minulosti léčili. Kdysi dokonce i mučením a popravami. Proto ho asi zaujal kožeňácký večírek Prague Pride. Přitom sám paradoxně požaduje na tento pohled toleranci a shovívavost a je mu po letech málem do breku, když si vzpomíná na zlého Jiřího Hromadu, který tento útok na lidská práva chtěl zahrnout do antidiskriminačního zákona, který Semínovi dodnes zjevně leží v krku. Tento pán si ve své nabubřelosti představy dokonalého člověka a života neuvědomuje, že sám je příslušníkem několika menšin.

Je to úplně stejné, jako kdyby někdo tvrdil, že pan Semín je automaticky pedofil, protože je členem katolické církve, kde se tento nešvar hodně zabydlel. Ovšem to mu nikdy nevadilo v ochraně rodiny, kterou se tak urputně zaštiťuje. Stejně absurdní a nesnášenlivou argumentaci rád používá vůči homosexuálům, ale nesmí to být proti jeho vlastním názorům!

Copak tam asi dělali?

A je zajímavé, že účastníci „Pochodu pro život“ jako jediní viděli na Prague Pride orální sex dvou mužů, zatímco nikdo jiný ne. Copak to tam naši katoličtí heterosexuálové asi dělali? A ještě si fotky tohoto aktu podle svých slov hromadně přeposílali. Pozoruhodné. Ale nepřekvapivé.

Špinavou práci zastanou mladí

Je smutné, že Pavel Bělobrádek se začal jako předseda KDU-ČSL velmi překvapivě na adresu LGBT minority pozitivně vyjadřovat, ale na „špinavou práci“ si asi „objednal“ extrémisticky vyjadřujícího se mladého předsedu Mladých křesťanských demokratů Petra Jurčíka, který rád ohnivě a emotivně vypráví, ale zjevně mu chybí základní znalosti problematiky.

Vystačí si pouze s dogmaty, předsudky a neskrývanou záští. Stejně pojaté si zjevně hledá i homosexuální přátele, jak sám na sebe prozradil. Protože jak je známo, tak v gayích katolická církev ráda živí zcestné psychické sebepřijetí, které způsobuje mnohé problémy, mindráky, které v minulosti vedly až k sebevraždám. Což ovšem křesťanovi Jurčíkovi vůbec nevadí. Jak smutné. Je to snad důkazem postupné a cílené radikalizace české katolické moci v Česku?

To, co předvedli pan Semín, Burdová nebo Jurčík, je bohužel jasnou vizitkou současné katolické církve a způsobu jejich šíření křesťanských hodnot v praxi.

Asi svým dětem před spaním čtou rádi z Bible:

„Kdyby muž souložil s mužem jako se souloží s ženou, oba spáchali ohavnost; jistě budou usmrceni, jejich krev je na nich.“

Amen!

Papež František: Pokud je člověk gay, nemám právo ho soudit

Titulní foto: © Depositphotos.com/Klanneke

Autor článku je bývalý gay aktivista (Nadace Sokrates, SOHO v ČR, Gay iniciativa v ČR) a oficiální správce statistiky o registrovaném partnerství v České republice.
Onload

20 názorů ke článku

06. 09. 2014 v 07:06Off-line Voki  (34/168/55)
Mildo,děkuji vám.
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
06. 09. 2014 v 13:20On-line Ent  (50/183/100)
Nojo opět tu máme štvavý článek plný nenávisti od gay aktivisty co není schopen překročit svůj vlastní stín.
Už samotný název je zavádějicí. Je to útok na tři lidi a o katolické církvy nic ( krom zdůraznění pedofilie).
Jestli pane Šlehofere považujete to co jste zde předvedl za korektní a objektivní pak mi vás je v pravdě líto.
Jen mi opět a znovu dokazujete, že gay aktivisti (jedno jestli aktivní či bývalí) jsou velmi netolerantní. Ten pořad jsem zhlédl a to co vy jste tu předvedl je jen smutné překrucování, demagogie,manipulace,vytrhávání z kontextu a nenávist. Kdyby kdokoliv stejným způsobem informoval třeba o pride tak snad zlostí puknete.

Katolickou církev jakožto instituci nemám v lásce,nemohu souhlasit se všim co tam bylo řečeno. Přesto pro mě vítězem diskuze byl vámi opovrhovaný pan Semín. A stydím se za lidi jako jste vy už jen proto že tenhle "jed" lijete takovýma článkama zde do mladých lidí.
Souhlasím - 10   •  Nesouhlasím - 7  Nahlásit
06. 09. 2014 v 14:38Off-line Hed66  (57/-/-)
Viděl jsem týž pořad jako pan Šlehofer a nick "ent"? ? ?
Vítězem diskuze byl z mého pohledu p. Semín. To ještě neznamená ale, že s ním souhlasím... ba právě naopak. Dogmata jakékoliv církve odmítám a nesouhlasím s tím, jak církve vystrkují růžky a podsouvají nám své "pravdy"- ať už o rodině nebo třeba o restitucích.
Na druhou stranu absolutně nesouhlasím s komentářem nicku "ent". Jak jste došel k závěru, že vyjádření názoru je netolerance? Jak můžete podle tohoto pochybného závěru tvrdit, že gay aktivisti jsou netolerantní? Manipulaci a nenávist cítím spíš z Vaší rekace než ze slov autora článku...
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
06. 09. 2014 v 16:13Off-line 18xxx20  (35/177/69)
Ježiši Milda Šlehofer a jeho výkřiky... Ono mít pochybnosti nad adopcemi je totiž strašný středověk.... Jsem výrazně pro adopce, ale když čtu Šlehofera a jiné antigay aktivisty, tak mám tendenci se stavět proti... (a ano, trvám si na slově antigay - protože lidé jako MŠ LGBT komunitu svými postoji poškozují)
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
06. 09. 2014 v 18:51Off-line S.david  (43/190/92)
uf. zas jsem o něco chytřejší. Gayaktivista, antigayaktivista. pak bude antigaypesimista, bývalý antigayvěřící .... mazec
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
06. 09. 2014 v 19:22On-line Ent  (50/183/100)
hed66- mohl by jste mi prosím velmi konkrétně říci co je v mém komentáři nenávistného a manipulativního? Děkuji.

Vyjádření názoru není netolerantnost. Netolerantnost stojí za způsobem jakým byl tento článek napsán.Cílem nebylo objektivní posouzení té debaty ale pošpinění,zesměšnění a negace lidí co nesouhlasí s adopcema homosexuály. Proto veškerá rádoby argumentace je vytržená z kontextu, překroucená a účelová.
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 6  Nahlásit
06. 09. 2014 v 21:27Off-line Stianski  (56/175/85)
Se svým oponentem, Mildou Šlehoferem jsem se střetl nejednou - většinou na facebooku. Jeho k***ika křesťanství pro mě byla značně problematická. Vadilo mi, že napadá křesťanství jako takové, ačkoli pohnutkami nebylo křesťanství, ale nekřesťanské chování a jednání křesťanů, především (a samozřejmě) křesťanských, resp. především katolických hierarchů. Netušil jsem, leč mohl předpokládat, že přijde čas, kdy mu budu muset krýt záda.

Pokud člověk s nickem „ent“ útočí na kdekoho, jak jsem zde již zažil nejednou, lze předpokládat, že bude i na MŠ. Milda Šlehofer mě nadzvedával svou neznalostí křesťanské psychologie, doktrinologie i politiky a ke k***ice katolické „praxe“ přistupoval vždy jen jako „obyčejný člověk“, který prostě z titulu přirozenosti řeší křesťany z pozice ‚selského rozumu‘, se záští zmanipulovanou záští programově, „vědecky“ propracovanou - totiž katolickou.

Ent buď neví ani zbla o čem mluví a proti čemu vystupuje, protože je to troll, který prostě útočí na vše, „co se hýbe“ z principu, nebo jde o osobu, která lze charakterizovat, jako bigótní katolík nesrovnaný se svou orientací, přípdaně nositel „té jediné (katolicky myšleno) správné orientace“ a rádoby z taktického dúvodu se za gaye vydávajícího vzorného katolíka, t. j. jedince s pánom farárom do mrtě vymytým mozkem a zlobou dokonale prodchnutou duší.

Tolik ve zkratce a zkratkovitě, stručně a teď. Slibuji, že si najdu čas a k***icky okomentuji Mildův článek z pozice katolíka, někdejšího řeholníka a teologa. Dobrý večer.
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
06. 09. 2014 v 23:51On-line Ent  (50/183/100)
pane "stianski" reagovat na vás budu v tomto tématu jen jednou, nebot z předchozích zkušeností vím , že s vámi diskutovat nemá smysl.
-pojem "útočit na kde koho" vnímám ve smyslu, že budu téměř pod každým článkem v magazinu i poradně. Myslím, že i hodně zaujatý člověk mi přitaká , že se příliš nevyjadřuji. A už vůbec neútočím, vyjadřuji svůj názor na danou věc. Kdybych útočil vypadalo by to jinak. Nemám potřebu zde s kýmkoliv bojovat. Mám potřebu někdy k některým tématům vyjádřit svůj názor aby byl slyšet i jiný hlas a předložen i jiný úhel pohledu. Máte li s tím problém a vnímáte li to jako útočení pak je to problém váš a ne můj.
-kdybych nevěděl o čem mluvím a k čemu se vyjadřuji, těžko bych se k tomu vyjadřoval, že :-).Mohu mít nedostatečný vhled, mohu se mýlit,mohu říkat něco s čím vy nesouhlasíte,.. ale nic z toho není důvodem proč bych se nemohl vyjádřit
-troll nejsem neb jak jsem již výše zmínil neútočím na vše " co se hýbe".Navíc bych vám doporučil si někde nastudovat kdo to trol v internetovem prostoru vlastně je.
-kdyby jste si můj první komentář přečetl zjistil by jste, že katolickou instituci nemám rád a neuznávám. Tudíš těžko mohu býti katolík (at už latentní či bigotní ).

A nakonec bych vás chtěl požádat aby jste mi velmi konkrétně citoval z mého komentáře "útočné " texty. A následně mě jednoduše vyargumentoval a důkazi podložil v čem a proč jsou útočné. Reagovat na to nebudu ale se zájmem si to přečtu.
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
07. 09. 2014 v 00:05Off-line S.david  (43/190/92)
Já taky.

A slibuji dnes předevšemi jako jiskra jasná, že se k tomu nevyjádřím, aby země byla šťastná
07. 09. 2014 v 10:57Off-line Stianski  (56/175/85)
To ent: Ctrl+C—Ctrl+V, předpokládám, umíte udělat také ne? Proč bych to dělal za vás? :) A je mi jasné, že si se zájmem své příspěvky (celé) přečtete…
Pokud jde o vaši „argumentaci“, abych se ujistil, že jsem byl spravedlivý, přečetl jsem, také se zájmem, znovu vaše texty, včetně těch nových, samozřejmě i své a závěr je, že na tom, co jsem k vašim názorům (jakkoliv vám právo na názor i omyl z neznalosti, resp. nenávisti, neberu), tedy, že na tom trvám.
07. 09. 2014 v 21:43Off-line Milda.sleha  (48/-/-)
jsem z duše rád, že mám věrné čtenáře jako jsou ent a 18xxx20 a další... to je věru milé... :)
hoši, pokud vy souhlasíte s těmi, co vaše přátele nazývají buzeranty, devianty a úchyláky, tak já se prostě kamarádím asi s jiným typem lidí... a je mi fuk, zda jsou gay, hetero apod... ale mým přátelům jen tak nadávat nenechám... a to i když to někdo někdo zbaběle schová do honosného hávu tzv. tradičních konzervativních nebo křesťanských hodnot...
mně si nadávejte, to mi je ukradené... kdybych si za ty roky měl kvůli každému zamindrákovanému anonymovi z netu dělat vrásky, už bych vypadal jak stoletý smrk... :D
zajímavé na tom je, že ent pohrdá aktivisty, ale sám se schovává za anonymitu, neuvádí, co on udělal pro druhé, čím on tedy je všechny převyšuje, jak si myslí... a 18xxx20, jehož identitu znám z fejsu, je také typický tím, že rád argumentuje bez argumentů, vlastně jen říká, jak ostatní ví vše hůř než on... kdybyste, chlapci, uvedli skutečná fakta, bylo by na co reagovat... :)
stejně tak si dovolím jemně nesouhlasit se Stianskim, že jsem někdy napadal křesťanství jako takové... vždy jen katolickou církev jako instituci, popř. další církve jako organizace... ano, dělal jsem si z toho často srandu, ale tu si na fejsu dělám ze všeho... i ze sebe, i z gayů, tam si myslím, že by cenzura být opravdu neměla... v humoru... pokud není štvavý, zlomyslný apod...
takže, pokud si myslíte, že vše víte lépe, budiž... já vám to neberu... naopak mám rád společnost chytřejších, vzdělanějších lidí, kteří dokázali mnohé, za co se nemusí stydět, ale mohou se naopak chlubit... ale příště to aspoň rozveďte... ať vím, že mezi ně také patříte... :D
ale vezmu to z jiného úhlu... asi jste si možná všimli, že tady i na fejsu neuvádím odborné statě, ale prostě jen zkratky, které charakterizují můj názor na věc... a na to, abyste jimi zaujali v dnešním předimenzovaném světě informací a komunikací, zejména díky sociálním sítím a internetu, prostě zaujmout nějak musíte... v minulosti mi bylo naopak hodně vyčítáno, že neumím psát stručně... tímto nešvarem trpím ovšem dodnes... takže pak lze použít zkratku např. "není už na čase zakázat katolickou sektu!!!" a kdo chce, může se dozvědět, co se pod ní skrývá...
původní podtitul tohoto zamyšlení, na které jsem měl pět minut, byl navíc "je michal semín pedofil???" neprošlo to sem, aby to nezavánělo bulvarizací... ale přesně taková tato poznámka je... a je tak psána... je brána jen z jednoho pohledu a jen na jednu věc z celého pořadu... je myšlena jako nadsázka na hraně s velmi ostrou stylizací, i když jsem předpokládal, že to tak nebude pochopeno... ale to mi je jedno... jde přece o to, že se nad tím čtenáři zamýšlí, že je to nutí formovat si vlastní názor... to je mnohem důležitější než to, že si někdo řekne, ten šlehofer je b***c... samozřejmě, že si s tím šlo více pohrát... ale ve čtvrtek večer jsem byl v kině, v pátek po práci jsem odjížděl mimo prahu a net, tak jsem musel vyplodit na přání tento kus... a jednoznačně si za ním stojím... jen jsem jejich styl argumentace a stylizace použil proti nim samotným...
bohužel, jak je pro podobné diskuze, ať už na zpravodajských serverech nebo na facebooku formou komentů zvykem, je to spíše o tom napadání se, než o tématu samotném, a to je moc velká škoda...
já opravdu nemám problém s tím říct, že ent a 18xxx20 jsou největším přínosem a hrdiny pro lgbt komunitu... protože to, jak to budu myslet, budu vědět jen já... a ostatní se opět budou dohadovat... jsem zvyklý nazývat věci pravými jmény, což dost lidí naštvává... ale když je to donutí k nějaké argumentaci, jsem vždy vděčný, pokud se projeví jen útočností, mluví spíš o sobě...
už jsem dokonce zjistil, že na to nemá smysl reagovat... kdo chce, si z toho něco odnese, ať je to cokoliv, a pokud si někdo má potřebu zvýšit míru vlastního ega a důležitosti, budiž mu to dopřáno...
:m)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
07. 09. 2014 v 21:44Off-line Milda.sleha  (48/-/-)
a pro jistotu jsem hned klikl na to, že se svým komentem nesouhlasím... :D :D :D abych tím některým udělal radost... :)
:m)
07. 09. 2014 v 21:59Off-line Milda.sleha  (48/-/-)
zapomněl jsem dodat jednu důležitou věc - já bych nikdy do nadpisu nedal, že "Připadáme si jako ve středověku!" - proti tomu musím sám oponovat!!! :D
můj původní podtitul byl podle mého lepší... ten to totiž vystihoval velmi dobře... protože jako u mnoha odpůrců byl hlavním argumentem semína a jurčíka čin těch dvou exhiboušů, co se svlékli u obecního domu a nechali se u toho navíc fotit... a ještě si k tomu vymysleli páni křesťani orální sex, o kterém ví zjevně jen účastníci pochodu pro život!!! což je hodně úsměvné... :) a na základě toho nejen že k***izují celý prague pride, ale i celý ten jejich homosexualismus, lgbt hnutí a dokonce i registrované páry jako možné rodiče...
proto jsem napsal to, co jsem napsal... na základě stejného přístupu bych mohl semína jako příznivce katolické církve v klidu a míru prohlásit za pedofila, protože tam pedofilové prostě jsou... jenže to bych mohl i jako heterosexuála, protože i mezi nimi pedofilové jsou... a mohl bych dodat, že je tedy nevhodný rodič... protože on tuhle logiku rád a ve velkém používá a mnoho dokonce i rozumných lidí s něčím podobným souhlasí... stejně tak, že obtěžujeme veřejnost svou sexualitou... jen dnes k tomu stačí dodat, že proti nám nic nemají... a je to!!! to je to absurdum...
o argumentech zástupců lgbt hnutí jsem v článku neřekl ani slovo... ani jsem je nijak nehodnotil... jen jsem poukázal na jeden jev u odpůrců, který se tu bere jako normální, nikdo se nad ním moc nepozastavuje, nikdo jej veřejně nekomentuje, bere se jen jako vyjádření svobodného názoru, přitom jde o velmi škodlivou, nenávistnou a podlou taktiku, která má zakrýt pravou podstatu věci... a samozřejmě aktivisté nemohou reagovat stejným bičem, to si mohu dovolit já jako soukromá osoba, a tak jsem si to prostě jen dovolil... nic víc...
:m)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
07. 09. 2014 v 23:38On-line Ent  (50/183/100)
pan milda.sleha-
tak ja nemluvil o panu Semínu obecně. Neznám ho , nikdy jsem se o něj nezajímal. To na co jsem reagoval byla ta konkrétní debata. A o té prostě váš článek nebyl objektivní. A myslím že už byl za hranou protože to byli osobní utoky a styl argumentace byl prvoplánový a účelový.
-nikde v té debatě tam neříkal slovo buzerant.Mě osobně slova úchylka a deviace neuráží.Úchylka ukazuje že má orientace se uchyluje (odchyluje) od hlavního proudu a taktéž deviace znači odchylku od normy což je v podstatě to samé. A to je pravda má sexuální orientace je menšinová a uchyluje se stranou od většinové normy. Tudíž mě tohle opravdu neuráží.
-no já vám nikde nenadával a ani nadávat nebudu,nevim proč bych to měl dělat
-nikde tam nepíši , že bych pohrdal gay aktivisty.I gay aktivista je člověk a lidmi z principu nepohrdám.Já je pouze neuznávám a v naší české společnosti je spíše vnímám jako zmanipulované stádo sloužící jiným zájmům než těm teplým.Osobně nesouhlasím ani s s adopcema (krom situace kdy dítě osiří a jediný přibuzný je gay.Pak je jasné že má jít dítě k němu a není co řešit),ani se snatkama. Registrované partnerství je víc než dostačující. Mám k tomu své důvody a příklady z anglie a třeba norska kde jsou děti brány zcela účelově (na základě naprosto absurdních a lživých důvodů) z fungujících rodin a okamžitě poskytovány homosexuálům k adopci pro mne hovoří za vše.Tudíž opravdu neshledávám potřebu tohoto aktivismu v naší zemi. Proč z úst těchto aktivistů neslyším v televizi a jinde k***iku na saudskou arábii a další muslimské země. Proč nevidim že by třeba zorganizovali sbirku na pomoc konkrétním pronásledovaným v těchto zemích. Proč nelobují a nezasazují se aby v naší zemi přednostně dostávali azyl uprchlící z muslimských zemí s homosexuální orientací místo radikálních nenávistí prosycených muslimů co námi pohrdají?Proč raději peníze, které tečou do nesmyslných projektů a akcí a neziskovek nejdou na reálné potřeby reálných lidí? Osobně si říkám, že je hanba nefackuje že vysávají stát a třeba na nemocné děti se pak musej dělat celonárodní sbírky.
-proč bych měl poukazovat na to co jsem udělal pro druhé? Zastávám názor, že pomoc a dobročinost se dělá z přesvědčení a ve skromnosti a né jako reklama daného jedince.
-nikde nepíšu, že ostatní lidi převyšuji,nemyslím si to a tudíž vás žádám aby jste mi to "nevkládal do úst"
-klidně vám to větu po větě soukromě rozeberu do zprávy, co konkrétně je demagogie, co překroucení, co vytržení z kontextu,.. nemám s tím problém
-opravdu nejsem a nikdy nechci být přínosem či hrdinou pro LGBT komunitu. Chci být přinosem pro společnost ve které žiji a hrdinou pro svého partnera a mé blízké.
-kvůli mě si mínus dávat nemusíte, já na to nehraju a neřeším to
-nevim neznám vás, každopádně v tomto článku jste věci určitě pravými jmény nenazýval.
-ano na základě několika lidí nejde určitě odsoudit celou komunitu ( a ani bych se nedivil kdyby to byli cizinci). Na druhou stranu co si budeme povídat, k tomu nepotřebujeme výzkumy abychom viděli,že homosexuální komunita je upadlá. A většina těch "slušných" homosexuálů se sama vyčlenuje mimo hlavní proud této komunity. A domnívám se, že kdokoliv by si pročítal třeba zdejší poradnu a komentáře vzdychající nad sexem mezi sourozenci a příbuznýma;neustálé dotazy jak svést hetero kamaráda, spolužáka,.....;kdy lidé mají 10 vážných vztahů za rok;kdy se chlubí tím kolik jich už měli a kolika denně to dělají,... tak i ten nejtolerantnější člověk se zděsí a řekne ne tam dítě přece nemůžeme dát. Než napadat lidi kteří jsou proti adopcím, by si měli homosexuálové spíše zamést před svým prahem a tím jim mnohé střelivo seberou s grácii a elegancí. A do takových diskuzí maj posílat lidi pohotové, kultivované ( to ten mladík byl ) a schopné argumentace.

Podle mě největší problém si prostě homosexuálové nesou sami v sobě.Oni sami nejsou smíření s tím čím jsou. A dokud neprojdou touto vnitřní katarzí budou prostě vidět homofobii všude a ve všem stejně tak jako netolerantnost. Je to stejné jako u cikánů a černochů ktěří ve všem vidí diskriminací protože tu méněcennost prostě nosí v sobě. Ten kdo to překonal je nad to povznesen a kupodivu i okolí ho respektuje, třeba i právě proto že si umí udělat legraci sám ze sebe a že se nebere tak vážně.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
08. 09. 2014 v 13:45Off-line Milda.sleha  (48/-/-)
musím říct, že tak nevyrovnaného člověka v tomto věku, jsem už hodně dlouho nepotkal... je kouzelné, že vy jste přímý zastánce názorů našich odpůrců, což bohužel jen potvrzuje výše uvedené... a není to myšleno nijak osobně, ani urážlivě... do vašeho osobního života mi nic není a ani mě nezajímá, protože pro tuto debatu není podstatný...
jestli vy jste spokojen s označením "úchylný deviant", tak já rozhodně ne... já jsem si plně vědom toho, že jsem gay a nemám s tím vůbec žádný problém, narozdíl od vás... nikdy jsem neměl promiskuitní období, žil jsem partnerskými svazky, nikdy jsem nebyl nevěrný, nikdy jsem neměl problém se zákonem atd... dokonce jsem přesvědčen, že není vůbec podstatné to, že jsem gay... důležité je to, že jsem milda šlehofer a to, že toto dědičné jméno nepošpiním, a že mě rodiče dobře vychovali... ale mám vnitřní potřebu hájit ty, co to potřebují... pokud se to někomu nelíbí, tak mu to neberu...
je vidět, že vám jsou blízké termíny jako deviant, cikán, mně rozhodně nejsou blízcí lidé jako jste vy... sorry... zatímco já vás rozčiluji, vy jste mě úplně volný... na rovinu...
a co se týče vašich argumentů...
zjevně vůbec nevíte ani, o čem byl ten pořad, který bude stejně do pár týdnů zapomenut...
zjevně vůbec nevíte ani to, o čem byl letošní prague pride...
sám sebe usvědčujete z neznalosti problematiky, zato velmi dobře se orientujete v argumentaci klerofašistů, rasistů, neonacistů a jiných extrémistů... jaké osobní pohnutky vás k tomu vedou, je vaše věc...
jste zjevně nebo pravděpodobně prototypem typického čecháčka v internetových diskuzích... schováváte se za anonymitu a díky tomu jste strašný hrdina... ve skutečnosti ovšem pro druhé nic neděláte a ani asi moc nechcete... jako jestli vás to naplňuje, budiž... já jsem raději, když za mě mluví mé činy než slova... protože slova plynou, voda teče...
:m)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
08. 09. 2014 v 20:04Off-line Somerone  (36/180/80)
"Podle představitelů katolické církve jsou rodiny, kde je jen jeden otec nebo matka, kde hlavou není otec jako jasný vzor, naprosto podřadné a méněcenné."

Pod to se musím podepsat. Se podívejte na měsíční statistiky HIV, jak jsou k sobě homosexuálové věrní a jaký mají prio***ně sexuální život. A to chceme adoptovat děti?! A ta prezentace, kde bojujeme za toleranci nemluvě.
A představte si tyto vzory, které budou vychovávat děti. Jaké asi tak budou? Radši nedomýšlet. Nesouhlas s adopcí!
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
08. 09. 2014 v 20:29Off-line S.david  (43/190/92)
somerone - všiml sis a nejen ty, jak se poslední dobou všechno radikalizuje, ty přece takový jak tam popisuješ nejsi. To jestli pár může nebo nemůže osvojit (adoptovat) dítě vždy rozhoduje posudek (bez ohledu na orientaci) takže nehrozí aby lidé jak je popisuješ prošli (aspoň doufám). Já nejsem zastáncem adobce ze strany homo... Já jsem spíš celkově pro pěstonskou péči, tam rodiče i děti vědí na čem jsou a nevidím jediný logický důvod proč by se o pěstonskou péči nemohli ucházet páry stejného pohlaví.
09. 09. 2014 v 01:16On-line Ent  (50/183/100)
pan milda.sleha
-nevyrovnaný jsem dle vás protože nemám rád neobjektivní články, nebo že nesouhlasím s adopcema a pochodama?
-já napsal že mě neuráží, protože prostě homosexualita je odchylka od normy. Norma je heterosexualita.Prio***a každého živočišného druhu je přežit. A to jde jen plozením potomků a to je možné jen v heterosexualitě.
-z čeho vyvozujete že já si nejsem plně vědom toho že jsem gay a že s tím mám problém?
ženy mě nikdy nepřitahovali a že jsem gay vím od té doby co se ve mně probudila sexualita. Problém s tím nemám,změnit to stejně nejde tak proč to řešit? Naopak právě že sem s tím srovnaný tak klidně mohu řící že p. Semín byl vítězem celé debaty a to i přesto, že se s nim neshodnu ve všem co tam řekl.
-na slovo deviant jsem se díval do výkladového slovníku a znamená to odchýlení od normy, slovo cikán je spisovné označení určité skupiny lidí a nevidím v tom naprosto nic hanlivého tak jako není nic negativního na slovu čech,slovák,rus,američan nebo černoch či asiat.
-z čeho usuzujete že mne rozčilujete? Vy jako člověk ve mně nezanecháváté žádné emoce,ani pozitivní ani negativní.Jediné co mě vadilo je neobjektivnost toho článku.A to ze dvou důvodů. Jednak když si to přečte kdokoliv mimo okruh gay skupin, utvrdí ho to jen v tom, že jako skupina jsme neschopní sebereflexe a pro své cíle upravíme cokoliv jakkoliv. A za druhé to dle mého mínění křivě formuje mladé homosexuály.
-vím o čem to bylo.Aby pokud žijí dva partneři spolu a jeden z nich má dítě byla možnost aby před zákonm i ten druhý měl rodičovská práva. Tudíž byla jistota, že v případě umrtí nebo komatu dítě tomu druhému nebylo odebráno. Aby s nim mohl vycestovat, aby byl informován u lékaře a podobně.
-pokud je mi známo tak PP měla mít nosné téma podpora utlačovaných homosexuálů v zemích jako rusko,madarsko, některé africké a arabské země.
-přímé nebo nepřímé obvinění z extrémismu. Klasický postup, kterým se v současnosti jisté skupiny snaží umlčet a diskreditovat lidi,kteří si dovolí s nimi nesouhlasit.
-že sem hrdina? Já své pohledy říkám na internetu stejně tak jako v reálném životě.
-a jestli něco dělám nebo ne pro druhé to komentovat nebudu. Jak jsem napsal dříve, pomáhat se má z přesvědčení a né aby se tím člověk oháněl a zaštitoval.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
10. 09. 2014 v 20:49Off-line S.david  (43/190/92)
ent - já se v tom vašem sporu nestavím ani na tvou ani na opačnou stranu. Ještě jednou jsem si to přečetl, abych nepsal o něčem čemu nerozumím. A jediné co jsem z toho článku pochopil je to že objektivita je něco co ten článek nejenže v sobě nemá, ale ani se tak netváří. Takže předpokládám, že autor tento článek psal s tím, aby byl neobjektivní. To že ho tak napsal je v pořádku, a to že ty podotýkáš je je neobjektivní je taky v pořádku.
14. 10. 2019 v 22:49Off-line Gay70  (82/-/-)
Članek OK, ale správně je leitmotiv z němčiny HLAVNÍ motiv
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload