Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Velký vztahový problém: Co dělat, když jste oba pasivové/aktivové?

Pokud s někým jdete na rande a myslíte to vážně, těžko se ho budete předem ptát, jakou roli v análním sexu zastává raději. Hodně kluků tyto informace ani neuvádí na svém profilu, aby nevypadali jako někdo, kdo myslí jenom na sex. Co ale když všechna vaše rande půjdou skvěle a až se jednoho večera dostanete k někomu domů, zjistíte, že jste oba pasivové?

Já osobně jsem nikdy tento problém zcela nepochopil. Představa, že gayové si v patnácti letech hodí mincí, která se za ně rozhodne, jakou roli budou chtít dělat, je zcela absurdní. Proč by se někdo rozhodl, že navždy bude chtít dělat jenom jednu z možných rolí? Jsme přece gayové a nemusíme se omezovat na tradiční heterosexuální role.

Co dělat, když jste oba aktivové?

Nevěřím, že by existoval gay, který ani jednou nezkusil být pasiv. Je možné, že napoprvé se to někomu nelíbilo a rozhodl se, že znovu už to zkoušet nebude. V takové situaci by bylo rozumné zkusit nejdřív prsty.

Pokud ale dotyčný nemá zlatou žílu, tak v podstatě žádný závažný důvod k odmítání pasivního sexu ani nemá. Zalíbení v dráždění konečníku našlo i mnoho heterosexuálů.

Dalším důvodem, proč někdo odmítá být pasiv, je to, že se za to jednoduše stydí. Zkrátka nechce být ta „holka“ a přemýšlí nad tím, jakou by z něho ostatní měli srandu.

Co dělat, když jste oba pasivové?

Chápu, proč jsou někteří kluci raději pasivové – při sexu se moc nenadřou a mají z toho skvělý orgasmus. Pokud by se ale potkali dva pasivové, kteří by si opravdu padli do oka, proč by se občas nemohli přemoct a jeden druhého neosouložit?

Pravda je, že některým pasivům se ve chvíli, kdy by měli do svého partnera proniknout, zkrátka nepostaví, protože je to vůbec nevzrušuje. To by se přinejhorším dalo vyřešit afrodisiakem nebo přípravkem na podporu erekce, těžko si ale představit, že něco takového budou užívat dvacetiletí kluci.

Dva pasivové mají tu výhodu, že pokud ani jeden nechce souložit toho druhého, vždycky se mohou navzájem uspokojit prsty, dildem či vibrátorem.

Když to skončí kvůli sexuální roli

Je smutné, že některé páry, kterým by to jinak perfektně klapalo, rozdělí právě jejich sexuální preference. Na druhou stranu, sex je důležitou součástí vztahu a málokdo umí kouřit tak dobře, aby se jeho partner bez análního sexu zcela obešel.

Pokud zjistíte, že se v tomto směru neshodnete s někým, koho jste ten večer potkali v klubu, tak nad tím mávnete rukou, protože víte, že zítra můžete sbalit mladšího a hezčího. Přijít ale kvůli aktivitě/pasivitě o možný vztah by bylo opravdu nepříjemné. Říká se, že láska dokáže lidi změnit v mnoha ohledech. Nemohl by tenhle být jeden z nich?

Fanfikce o One Direction

„Oba s Louisem máme jednu základní vlastnost, která způsobila, že jsme absolutně neslučitelní.“
„A to je...?“ načal Harry, když nad ním přirozená zvědavost zvítězila.
„Nejsme bottom,“ ušklíbl se na něj Zayn, na moment zachycujíc jeho pohled přes okraj skicáku.
„Takže jsi nikdy nebyl bottom?“
„Zkoušel si někdy být nahoře?“
Harry se pozastavil. „Ne, ale ani o to nestojím,“ pronesl. „Miluju, když do mě někdo přiráží, roztahuje mě, prostě...," ztichnul, jako když utne, a jeho tváře nabraly zářivě červenou barvu.

Výše vypsaný úryvek z fanfikce o One Direction pojmenovaný „The Animal In Me“, kterou napsala Trishapocalypse a přeložila Larry Haylik. Pokud vás zajímá, jak skončila fanfikce o Harrym a Zaynovi, pak vězte, že oba dva zažili nejlepší sex svého života a rozhodli se, že to budou opakovat.

Chlapci samozřejmě nepoužili ani lubrikant, ani kondom (a to je chyba!). Jak já říkám pořád, tyto fanfikce dávají lidem velice nereálné představy o análním sexu.

Je pro vás důležité, abyste byli v análním sexu „kompatibilní“?

10 skvělých témat, které využijete nejen na prvním rande

Nejhorší rande na sex? Máme skutečné příběhy českých gayů!

Sex na prvním rande? Proč ne!

Sex na prvním rande? 6 tipů, proč určitě ne!

Titulní foto: © Depositphotos.com/maxroje

Autor článku je hříšný bůh sexu, půlku výplaty nechává v sexshopu a jeho uměleckou tvorbu raději hledejte na RedTube.
Onload

5 názorů ke článku

28. 09. 2014 v 14:11Off-line Somerone  (36/180/80)
Když se lidi opravdu milují, dokáží žít i bez análního uspokojování. Důvodem proč nebýt či být pasiv, nemusí být jen povrchně zdůvodněné Červenkou, ale třeba zdravotní problémy. Já si s nikým mincí házet nikdy nemusel, prostě jsem to nevyžadoval a druhá strana taky ne. A možná by se autor divil, ale nemyslím si, že většina kouřit neumí. A je opravdu hloupé se zamýšlet nad prášky, dildama, a všechno tlačit jenom takovými úvahami do p***le. To i ten vztah se tím směřem bude ubírat.
Autor myslí jenom penisem, jinak by nepsal takový kraviny každým článkem.
"Možná by pomohlo ze začátku prstění" apod. je absurdní. Stejně jako se opírat o trapné videa s One Direction.
Souhlasím - 22   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
28. 09. 2014 v 16:21Off-line Colombo  (103/192/90)
Červenka je koukám nesmrtelnej. Co bude dělat server nakluky.cz až Červenka přestane redakci zásobovat ...?
28. 09. 2014 v 20:05Off-line Martens  (45/193/88)
colombo - no pak by to možná mohl být zajímavý server :)
28. 09. 2014 v 21:19Off-line Daimon  (43/184/81)
Proč ta fotka není cela sakra...
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
28. 09. 2014 v 21:20Off-line Daltron  (32/-/-)
Ohledně těch FF- nesouhlasím :D Kamarádka píše FanFicions (nejsou o 1D, ale o členech kpel z metalcore) a popisuje to skvěle se vším všudy. Kondomy, lubrikant, dokonce i roztahovaní. Fakt jsem čuměl. :D
Jinak ohledně toho článku, já třeba pasivní anál nesnáším, není mi to příjemný a zkoušel jsem to víckrát. Čili, je to hodně individuální. :D
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload