Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Zářící hvězdou festivalu Mezi ploty bude Tomáš Klus

Oblíbený festival Mezi ploty se po roční pauze vrací. A to ve zcela novém kabátu! Jedna osobnost vedle druhé, DMS na pomoc duševně nemocným, areál Psychiatrické nemocnice Bohnice a letos nově spolupráce s Českou televizí. Zřejmě nejsilnější ročník festivalu Mezi ploty je před námi. Uskuteční se už 4. a 5. října a těšit se můžete na Tomáše Kluse, ale i Celeste Buckingham, Ewu Farnu, Lenny, Michala Malátného, Dana Bártu nebo Tři sestry a řadu další.

Festival Mezi ploty má letos skutečně hvězdné složení vystupujících umělců. Zřejmě největším lákadlem je písničkář Tomáš Klus, který i přes svůj nabitý program našel čas, aby se mohl zúčastnit. Připomeňme, že Tomáš se dlouhodobě těší velké fanouškovské oblibě a je znám i svou snahou pomáhat potřebným. Účast na festivalu Mezi ploty tak pro něj byla jasná prakticky od začátku. Zvlášť v tomto případě, kdy se festival snaží otevírat téma psychiky a problémů jako je stres, tíseň nebo syndrom vyhoření, které v dnešní době řeší téměř každý.

Klus na posledním letošním festivalu

Všichni fanoušci a především milovníci festivalů a jejich unikátní atmosféry tak mají jedinečnou možnost vidět Tomáše Kluse po delší době v Praze a hlavně si s ním užít jeho festivalový program, během kterého zahraje jak oblíbené a žádané hity stejně jako novinky. Jedná se o poslední letošní festival, na kterém bude Klus vystupovat. Během října pak následně odehraje koncerty ještě v Havlíčkově Brodu, Chrudimi, Brně, Liberci nebo Mostě.

Za zmínku však stojí i účast Michala Horáčka, jehož český kalendář se stal nejprodávanějším albem nebo Celeste Buckingham, která boduje i v zahraničních hitparádách a její videoklipy na Youtube pokořují hranici 1 miliónů zhlédnutí.

V sobotu a neděli 4. a 5. října tak bude v areálu bohnické nemocnice skutečně nabito. Přijďte se rozloučit s festivalovou sezónou, užít si vystoupení našich předních osobností a hlavně přispět na dobrou věc. Výtěžek poputuje na Nadaci Bona, konkrétně na vybudování počítačového pracoviště po duševně hendikepované.

O co jde?

Cílem festivalu je kromě skvělého hudebního programu plného hvězd nabídnout i tématiku aktuálních psychických potíží a zátěží, které je třeba rozpoznat a řešit už v jejich počátcích. A právě vystupující osobnosti, které budou na Mezi ploty přítomny, si kladou za cíl poukázat na fakt, že tyto problémy se nevyhýbají ani celebritám a není třeba se za ně stydět a bát se o nich mluvit. Právě problém řešený v začátku vede ke zdárnému řešení a nemusí narůst až do závažnější psychiatrické diagnostiky.

www.meziploty.cz

Přijdete se podívat na Mezi ploty?

Titulní foto: tomasklus.cz, zdroj: TZ

Onload

2 názory ke článku

27. 09. 2014 v 10:40Off-line Drabek  (27/175/64)
Ze je hezkej :-*
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
24. 09. 2021 v 17:44Off-line PesFilipes  (102/183/71)
Jo přijdu. Není nad užitečné i***tos
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload