Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Vypasený Gérard Depardieu: v mládí byl sexy a prodával se klukům v garáži

Dnes extrémně obtloustlý francouzský herec, hvězda pláten kin z 80. let, Gérard Depardieu, nebýval v mládí ani z daleka v tak příšerném stavu. Zatímco dnes jej kvůli váze vozí obsluha po letišti na vozíku, dříve měl slavný herec fešnou postavu a vytesané tváře. Než se dostal ke slavným rolím a velkým penězům, dokázal představitel Obelixe, svoji fešnou tvář pořádně využívat.

Ačkoli herec v posledních letech přesídlil do Ruska, aby se vyhnul milionářské dani v Paříži, v minulosti mu nebyla cizí ani homosexuální prostituce. Zrovna do Ruska, která v žádném případě není „gay friendly“, by se asi Depardieu uchylovat neměl, ale v případě celebrit jde nevraživost zjevně stranou. Vždyť herec se mnohdy nechává vidět v družném objetí s ruskou hlavou státu Vladimirem Putinem.

Slavný herec na nedávné tiskové konferenci potvrdil médiím, že byl v mládí skutečný charakter: Už v 15 letech pochopil, že se líbí starším homosexuálním mužům. Později se osmělil a prodával se jim za peníze. Sex si s nimi rozdával třeba v jejich garáži. Ale živil se i jinými šílenostmi, někdy například svému kumpánovi pomáhal vykopávat čerstvě založené hroby, z nichž pohřbeným kradli šperky. Přiznal se také, že přepadával řidiče.

„Neměl jsem na vybranou, pocházel jsem z chudých poměrů, otec byl negramotný alkoholik a matka ani nechtěla, abych se narodil. V těhotenství si bodala pletacími jehlicemi do břicha, abych se nenarodil,“ cituje slavného herce prestižní magazín The Independent.

Další nepředstavitelnou věc si prožil v pouhých sedmi letech, kdy jeho matka rodila jeho sestru, ale rodina neměla ani na porodní asistentku. Depardieu tak v pouhých sedmi letech přímo pomáhal u krvavého porodu vytáhnout dítě z lůna matky. Mnoho z těchto událostí se na něm podepsaly na celý život.

Štěstí se však v rodinném životě dnes 65letého herce nedrželo ani později. Jeho syn Guillaume totiž opakoval hříchy svého otce. Také jeho syn se prodával gay mužům, kradl a holdoval drogám. Při nehodě na skútru přišel o nohu a v pouhých 37 letech zemřel na zápal plic. 

Herec, který má další dvě děti, v nezřízeném životním stylu směle pokračuje. Není to dlouho, co se chvástal, že dokáže za den vypít i 14 lahví vína. V dobách největší slávy, byl lamačem dámských srdcí a sklízel jednu prestižní cenu za druhou. Dnes hraje ve filmech s mizernými scénáři, které sklízí hlavně kritiku. Aktuálně Depardieu natáčí snímek Údolí lásky, který vzniká kromě jiného také v jednom z nejteplejších míst na světě v Údolí smrti v severní Americe. Teploty tam běžně přesahují 50 stupňů Celsia.  

Titulní foto: youtube.com

Onload

5 názorů ke článku

13. 10. 2014 v 15:06Off-line Klucinek  (33/176/75)
Za bleskem pokulháváte cca 2 dny...
13. 10. 2014 v 23:12Off-line Veripax  (30/180/102)
To je ještě dobrý, čt24 obvykle pokulhává 14 dnů, teda pokud zrovna někdo neumře... To je na čt24 většinou hned :D (Inu, je pravda, že na bulváru je to možná i v předstihu, ale nevím)
15. 10. 2014 v 14:01Off-line Colombo  (103/192/90)
Jen aby tento článek nevyzněl pro šlapky tak, že prodávat se je vlastně normální...
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
17. 10. 2014 v 22:02Off-line DjLuko1996  (27/175/-)
Vieme uz daaaavno :D
13. 10. 2015 v 10:20Off-line Term800  (39/202/95)
Co ty vobec vies luky? Nic a vsetko. Len z teba je hnus.
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload