Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Jsem gay, potvrdil roky spekulací zpěvák Jaro Smejkal v televizi. Přiznání pro něj bylo moc těžké

Česká gay scéna se rozrostla o další známou osobnost. Zpěvák Jaro Smejkal, kterého proslavila poslední řada SuperStar, a který se v poslední době tasil se zajímavými videoklipy, otevřeně přiznal, že je homosexuál.

To, že se mu líbí kluci, tajil delší dobu, už v roce 2013 na otázky bulvárních médií odpovídal: „Moje orientace je v pořádku.“

Dnes je všechno jinak. „Ještě před 14 dny bych se o tom s vámi nebavil. Ale dnes už je to jinak, ano jsem na kluky. Bylo na čase sebrat odvahu a neskrývat to,“ řekl novinářům na nedávné přehlídce spodního prádla, kde pro Topstar magazín odpovídal na otázku, jestli raději nosí trenky, nebo slipy. „No rozhodně volné prádlo, nemám rád, když mě něco svazuje. Také jde o potenci,“ dodal v legraci zpěvák.

„Myslel jsem si, že to bude lehčí, ale už jsem si řekl, že je načase to udělat, protože už to vím dlouhou dobu a připadá mi to takové fér vůči všem lidem v mém okolí a vůči fanouškům hlavně," řekl Jaro Smejkal také v magazínu Prásk.

Oceňuje, že jej podpořila rodina, která stojí za ním. To, že je gay věděl už dávno, někdy od čtrnácti let. A přiznává, že s tím těžce bojoval. „Člověk si říká, proč se to stalo zrovna mně. Nechtěl jsem si to přiznat,“ popisuje v Prásku. Teprve v 18 letech se svěřil mamince a sestře. Ty to přijaly velmi dobře, odvahu nenašel jen u otce, kterému to řekl až od dva roky později a moc se bál jeho reakce.

„Životní lásku jsem nechal jít, dal bych si facku!“

Vše ale dopadlo dobře. „Dostal jsem tehdy nejkrásnější dárek k Vánocům, protože taťka řekl, že mu je jedno, jestli si domů přivedu kluka, nebo holku, že mě bude do konce života milovat takového, jaký jsem. Podpora od rodiny je to hlavní, protože ji miluju nadevše,“ vypráví Jaro Smejkal.

Pohledný zpěvák, který v poslední době zamakal na své postavě a image, tvrdí, že je zatím sám, ale láska už mu pořádně zamotala hlavu. „Vím, že opravdová, taková ta životní láska, přijde jen jednou za život. Dnes bych si dal facku za to, že jsem takovou nechal jít,“ smutní Jaro.

Zpěvákovu orientaci naznačovalo i obsazení jeho povedených videoklipů. Například v klipu k singlu Never mind si zahrál finalista muže roku Tomáš Barthell. V části klipu se objevuje také gay pár. V jeho klipu Jsem Tu Sám se zase dva gayové líbají.

Jaro Smejkal natočil klip Jsem Tu Sám, ve kterém se líbají gayové

V romantickém klipu Never mind od Jaro Smejkala se objevil zamilovaný gay pár

Titulní foto: youtube.com

Onload

7 názorů ke článku

28. 10. 2014 v 12:08Off-line Loveeee  (26/175/70)
Je odvážnej
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
28. 10. 2014 v 13:04Off-line Escapology  (103/-/-)
Dyť to o něm už všichni věděli :-D Minimálně od pohledu :-D
28. 10. 2014 v 18:53Off-line Titan24  (30/168/56)
Taky si říkám, že přiznání od lidí, co už tak vypadají jsou zbytečná :D
Souhlasím - 7   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
28. 10. 2014 v 20:39Off-line Dyexew  (29/164/45)
Vyzerá normálne a je sexy, aj ja som si to myslel keď som ho uvidel a čo. Na niekom to vidno a niekto sa tak neprejavuje (či už pohybmi, vizážou, artikuláciou), je to u každého individuálne a je len na našom rozhodnutí ako budeme vystupovať na verejnosti. Na ňom vidno že sa o seba stará čo je dobré podľa mňa, je to veľké +. Obdivujem ho a držím mu palce! Je super :) <3
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
28. 10. 2014 v 22:20Off-line Niny  (27/180/72)
Starý, tohle bylo v Prásku asi před třemi týdny.. :3
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
28. 10. 2014 v 22:35On-line Klucinek  (33/176/75)
No...když sem to méno který ani neznám bouchnu do gůglu, tak to co na mě vyskočilo určitě nebyly fotky sexi chlapa a pohledného zpěváka....ale asi mám špatný vkus...
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
29. 10. 2014 v 00:17Off-line Colombo  (102/192/90)
Všichni to věděli. To je najednou překvápko.
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload