Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

8 důvodů, proč se zúčastnit soutěže krásy Gayman 2015

Již 14. 2. 2015 se v Praze uskuteční casting soutěže GAYMAN Česko Slovensko 2015, kde se vybere 12 finalistů. Ti se pak utkají v září 2015 ve finále ne jen o ceny za 5 000 €. My vám jako jediní přinášíme 8 důvodů, proč se nebát, přihlásit se, a popřípadě se stát novým, nejsympatičtějším gayem či friendly mužem, Česko Slovenska pro rok 2015.

1. Charita tedy není jen slib, ale realita

Soutěž existuje od roku 1991, kdy s nápadem přišli lidé kolem tehdejšího sdružení SOHO. V roce 2000 se však soutěž zastavila a vrátila se až v roce 2010 pod vedením finalisty z roku 1999, Mariana Kajzera, který ji vede do dnes. Je sice pravdou, že má pověst rebela a mnohým leží v žaludku, ale také je faktem, že za oněch 5 let v rámci soutěže pomohl několika organizacím včetně Klokánku, či Red Ribbon.

Daniel Fröhlich jako Gayman 2014 (foto: TZ)

2. Poznáš zajímavé lidi

Soutěž v minulosti podpořilo několik desítek osobností jak ze společenského, kulturního či politického života. Zmíníme například Helenu Vondráčkovou, skupinu Holki, Martinu Pártlovou, Petru Janů, Petra Vojnara, poslankyni PS PČR Mgr. Janu Černochovou, bývalé ministry Ondřeje Lišku či Zdeňka Škromacha, Evu Burešovou, MISS ČR 2003 Lucii Váchovou, nebo také Jiří Hromada a Miroslav Hlavatý. Rozhodně poznáš zajímavé lidi.

3. Transparentnost

Soutěž pořádá zaregistrované Občanské sdružení, které disponuje jak IČ, DIČ, tak transparentním účtem. Výtěžek putuje na daný směr, nikoliv do „kabelky“ pořadatele. Transparentnost je dána.

Gayman 2015

4. Ceny jsou pořadateli garantovány

V soutěži můžeš vyhrát ne jen jako vítěz. Ceny pro vítěze jsou za více než 5 000 € a rozhodně mezi nimi nikdy nebyly slevové poukázky jako hlavní výhra. Bude vyhlášeno několik dalších titulů, tudíž cen můžeš dostat opravdu spousty.

5. Vzdělávání, sportovní vyžití a zábava

V rámci soutěže probíhá také soustředění, kde se finalisté ne jen seznamují, ale mají také zajímavý program. V roce 2012 poznávali okolí Českých Budějovic, kde byli přivítáni také na magistrátu. V roce 2014 prožili zase poznávací prodloužený víkend v Jizerských horách. Poznáš tedy nové přátele, dozvíš se mnoho zajímavých informací, ale také tě čeká zábava v rámci party, kterou na soustředění v rámci představení finalistů pořadatelé organizují každý ročník od roku 2011. Vzdělávání, sportovní vyžití a zábava tě tedy rozhodně nemine.

6. Soutěží to nekončí

Někteří bývalí finalisté díky soutěži poznali také své partnery, či obchodní spolupracovníky. Soutěž některé z nich podporuje dodnes. Zmíníme třeba Josefa Konečného (2. vice GAYMAN 2011 a Designer roku 2012), Marka Zlého (GAYMAN 2012), či stále úřadujícího Daniela Fröhlicha.

7. Šance opravdu pro každého

Soutěž letos poprvé dává šanci také tvým kamarádům či rodině „Přivydělat si“, a to rovnou 5 000 Kč. Stačí, aby tě někdo přihlásil, napsal do přihlášky kontakt i na sebe, postoupil do finále a vyhrál, a pět tisíc můžete společně rozparádit již na after party po skončení finále. Tento bonus můžeš vyhrát i ty, aniž by ses přihlásil. Stačí přihlásit někoho z tvého okolí, o kom si myslíš, že vyhraje. No, a pokud si tipneš dobře, 5 000 Kč máš doma. Šance opravdu pro každého.

8. Tradice

GAYMAN je jednou z nejstarších soutěží svého druhu na světě! Například Mr. Gay Europe funguje od roku 2005 a Mr. Gay World až od roku 2006. Jde tedy o tradici, nikoliv o napodobeninu či imitaci. Ty přeci nemáme rádi všeobecně.

Foto: TZ

Do soutěže GAYMAN Česko Slovensko 2015 se může přihlásit každý občan ČR nebo SR od 18-45 let.

Pokud nemáš státní občanství ČR nebo SR, je nutností, abys (prokazatelně) v ČR či v SR minimálně 5 let žil a pracoval, či měl povolení k trvalému pobytu (zde se lhůta neurčuje). Celá pravidla a přihlášku najdeš na www.igayman.cz. NaKluky.cz je mediálním partnerem letošního ročníku.

GAYMAN 2015: Nový ročník soutěže sympatií pro gaye právě začal!

Gayman je otcem!

Titulní foto: TZ

Onload

1 názor ke článku

04. 11. 2021 v 16:37Off-line Waioleta  (50/-/-)
prima ale to je rok 2015 a je skoro 2021
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload