Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Brněnský ples Queer Ball 2015: Z budoucnosti do minulosti a nazpět!

Na první březnový pátek roku 2015 připravil STUD Brno již třetí ročník plesu pro LGBT komunitu. Akce, která se už stala v Brně tradicí a oživuje místní společenskou a kulturní queer scénu, umožňuje všem návštěvníkům užít si plesový večer se svým partnerem bez ostychu a předsudků.

Pořadatelé vybrali pro třetí brněnský Queer Ball podtitul „The Past and the Future“, stejně jako v předchozích letech tedy můžeme očekávat outfity plné kontrastů. Tentokráte se mohou stylizovat do doby minulé nebo budoucí.

„Věříme, že to návštěvníky plesu zaujme a my opět uvidíme různorodou směsici protikladů, které se ovšem potkávají v přátelském prostředí,“ říká Marek Christ z organizačního týmu.

Třetí ples pro všechny lesby, gaye, bisexuály, transsexuály, jejich přátele a všechny, kdo jsou queer, přivítá v pátek 6. března 2014 od 19:00 Kulturní centrum Babylon, Kounicova 20. Návštěvníkům bude k dispozici největší taneční parket v Brně, jeho přilehlé prostory umožní všem návštěvníkům užít si večer, ať už ho stráví na tanečním parketu nebo ve společnosti přátel u stolu.

Předprodej vstupenek startuje dnes večer

Předprodej vstupenek bude spuštěn 15. listopadu od 20:00 na webových stránkách www.queerball.cz. Návštěvníci mají tradičně možnost vybírat z míst k sezení v hlavním sále, přísálí nebo využít možnosti soukromého prostředí s přáteli v lóži nebo klidnější části centra – v prvním patře. Samozřejmostí jsou vstupenky k stání, které jsou populární hlavně mezi mladšími návštěvníky. Ceny vstupenek začínají stejně jako loni na 200 Kč.

„Stejně jako v minulých letech nabídneme ta nejlepší místa v sále návštěvníkům, kteří chtějí akci podpořit částkou 500 Kč. Součástí ceny bude láhev kvalitního vína,“ doplňuje Marek Christ.

Queer Ball 2015 naváže na své dva předchozí ročníky, jež navštívilo dohromady bezmála 1 000 návštěvníků a bude koncipován v podobném duchu. Po Ester Kočičkové a Anife Vyskočilové se hosté Queer Ballu možná dočkají i mužského moderátora. Organizátoři zatím jeho jméno tají, nicméně slibují jeho jméno brzy zveřejnit.

K hudbě a tanci poctivou muziku podpořenou kvalitními vokály tentokráte zahrají Kanci. Kapela Kanci paní Nadlesní, jehož základ repertoáru tvoří skladby zahraničních popových a rockových legend a hity ze současnosti doplněné tím nejlepším materiálem od tuzemských a slovenských autorů, bude provázet návštěvníky po celý večer.

Laser Game, squash a bowling v Brně

Pro návštěvníky bude připraven pestrý doprovodný program, jehož součástí bude soutěž o ceny, lasershow. Až do ranních hodin pak zahraje těm nejnáruživějším tanečníkům DJ.

A pokud budete mít štěstí, odnesete si volňásky na bowling a squash do Sport Balkánu nebo třeba poukazy na Laser Game do Tron Laser Arény, kde se fotily některé promo fotografie pro Queer Ball 2015.

„Těšíme se opět na všechny návštěvníky, kteří si najdou cestu na třetí Queer Ball a pěvně věříme, že akce bude stejně pohodová a úspěšná jako ty předchozí,“ dodává na závěr Marek Christ.

O zábavu a zážitky tedy jistě nouze nebude. Rezervujte si svoje lístky již dnes a vyrazte 6. března 2015 se svým partnerem, partnerkou nebo kamarády za zábavou.

I tentokrát je NaKluky.cz hlavním mediálním partnerem akce, tak doufáme, že přijdete. Už víte, co si obléknete?

Titulní foto, zdroj: TZ

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload