Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Jsou gayové opravdu tak promiskuitní, jak se říká?

„Co si takhle užít? Prostory mám.“ „Dnes, m*d, v autě, dojedu.“ „Jsi sexy, nechceš vykouřit?“ „Chtěl bys cítit moji kládu v tvojí prdelce?“ Takovouto větu a jistě i mnoho dalších, musel každý z nás bohužel přečíst na veřejném chatu, soukromém chatu, někteří dokonce na zdech svých profilů.

Někteří lidé nemají soudnost. Ale jak to vlastně je? Takovýchto vět čteme mnoho, ale jsou opravdu gayové tak promiskuitní, jak se z tohoto zdá?

Představte si, že žijete ve společnosti, kde jsou gayové a lesby majoritní společnost a heterosexuálů by byla ta profláknutá 4 %, která podle mě stejně už neplatí. Jak by se heterosexuálové chovali? Stejně jako homosexuálové, ukrývali by se. Však v každé generaci se najde někdo a postupem času je takových lidí víc a víc, kdo začne vyčnívat a přestane se stydět za to, že je jiný a nebojí se mluvit o tom, kdo je.

Se stejným případem se potýkáme i v aktuální době mezi homosexuály. Je zde mnoho lidí, kteří svou orientaci znají, jsou zde i lidé, kteří si jí nechtějí přiznat a lidé, které to ani nenapadlo, ale mají různé živočišné choutky. Tím vzniká stereotyp „Gayové jsou promiskuitní k*rvy.“

Jednou jsem slyšel názor: „Bavila jsem se s kamarádem gayem a prej v Praze v klubu na koho si ukážeš, toho máš, takže podle mě jste dost promiskuitní.“ To mě vytočilo hned v několika bodech:

  1. Je to velice relativní hledisko, pokud je nějaká komunita lidí, která si mezi sebou dělá prasečinky a ukazují si na sebe v klubech, dobře, ale já, když jdu do klubu, chci se hlavně pobavit s kamarády a ne se s někým vyspat na záchodech.
  2. Ano, je hodně promiskuitních homosexuálů (některé průzkumy prokazují, že lesby jsou promiskuitnější než gayové). Často jsou to ale ti, co si to nechtějí přiznat nebo nechtějí být viděni a slyšeni.
  3. Je zde mnoho homosexuálů, kteří nemají profily ani na gay seznamkách, svým způsobem se jim nedivým, ale bohužel ve svém městě nemám jak jinak sehnat partnera a s transparentem „Marry me pretty boy!“ fakt chodit nebudu…

Zpověď escorta: V posteli se mi vystřídalo 70 kluků, stále ale čekám na toho pravého

Myslíte si, že jsou gayové promiskuitnější než heterosexuálové? Napište nám do komentářů.

Titulní foto: © Depositphotos.com/Ruslan117

Autor článku je kontroverzní osobnost svého regionu, snaží se naťuknout v každém člověku představivost a zamyšlení se nad daným tématem.
Onload

12 názorů ke článku

20. 12. 2014 v 12:12Off-line ThomPrag  (45/180/76)
To jsem netušil, že se někdo chodí do klubu na záchod s někým "vyspat". Představa, že si tam na podlaze ustelu a s někým hupnu pod deku, mi přijde poněkud úchylná, ať už pod tou dekou děláme cokoliv. Mno, ale když je autor schopen napsat "nedivým", tak věřím, že zvládne i to vyspání na záchodech.
Zbytečný článek o věčně probíraném tématu - už je to jako v Poradně, tam se taky pravidelně objevují dotazy na stejné téma.
Souhlasím - 7   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
20. 12. 2014 v 17:35Off-line Klucinek  (33/176/75)
Odpověď je velice snadná!
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
20. 12. 2014 v 20:46Off-line Stianski  (56/175/85)
Jak se věci mají, víme všichni. Jak by se míti měly, víme také všichni. Je třeba ještě nějaký komentář? Předvést se v lepším světle, např.… ?? :D
21. 12. 2014 v 02:26Off-line Hagal  (32/180/90)
Popravdě je mi kvůli tohohle z gay komunity kolikrát na zvracení, čest světlým vyjimkám alespoň se špetkou soudnosti.
Souhlasím - 8   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 12. 2014 v 03:08Off-line Toy  (100/178/70)
Nejen s věkem roste chuť po sexu s mladým masem. Bohužel u většiny takových už neodpovídá zevnějšek poptávce. Díky tomu už není tak snadné najít si vhodný protějšek a tak se tito jedinci často v zoufalství uchylují k otevřeným, někdy až "nevhodným" poznámkám typu jak bylo popsáno v příspěvku. Pak je tady ještě skupina tzv oškliváků jakéhokoliv věku, kde je víceméně jedno kolik komu je, hlavně že si užijí. Všechny tyto aspekty plynou z jediného. Z nějakého důvodu totiž nejsou pro své okolí přitažliví. Tady bych se spíš začal zabývat otázkou, jak těmto nešťastníkům pomoci, poradit, aby se z nich nestávali sprosťáci pro nedostatek sexu.
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
22. 12. 2014 v 18:26Off-line PUMUCLEE  (32/173/66)
Prečo sa tu neda najst niekoho kdo naozaj hlada lasku a vzah???

"Ahoj, som rád, že si skočil na môj profil. Pokiaľ si povrchné, samoľúby alebo hľadáš sexuálne povyrazenie, ušetrím Ti čas. Pokiaľ ale hľadáš pre vážny vzťah hodného, stabilného, citlivého chlapca, ktorý už o živote vie svoje, a má rebríček hodnôt zrovnaný, tak mi napíš, budem veľmi rád. Ako asi väčšina ľudí som si prežil svoje, a viem čo znamená slovo láska a dôvera. rád ťa poznám, ak máš tiež srdce a hľadáš krásu človeka nielen podľa toho, akú fotku má na svojom profile alebo ako vyzerá, alebo koľko má rokov a pod ... Chcem chlapca pre život, porozumenie a lásku. Nechcem ťa meniť, ale ak nám to spolu sadne, zahrniem ťa láskou a pozitívnou energiou. Tak neváhaj a napíš, ak som ťa zaujal, alebo to máš v živote podobne ako ja. Teším sa na Teba. Verím, že tu si, a že sa mi ozveš. "
03. 01. 2015 v 23:05Off-line True  (39/180/73)
Žil jsem osm let s někým takovým. Něco jsem toleroval, pač jsem ho neskutečně miloval. Měli jsme společně dům, který jsem stavěl a nechtěl jsem o to vše přijít. Když jsem ale postupně zjistil, že žiju vlastně s děvkou, která jen vyhledává nová sexuální dobrodružství a ne jen s jedním chlapem najednou. Musel přijít konec. Nestyděl se se mnou ještě soudit o pár tisícovek. A to tady má profil, jako největší beránek, že hledá vztah. Je mi předem líto toho, kdo si s ním něco začne. Je to štětka a vždycky bude....
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
04. 01. 2015 v 20:46Off-line Toy  (100/178/70)
#true Kdo je ten hajzl?
05. 01. 2015 v 06:50Off-line True  (39/180/73)
No, zapomněl jsem napsat, že mi neustále lhal, což samozřejmě k zahejbání asi patří. Vše začalo pomalu už po pár měsících vztahu. Také seděl neustále u počítače, ale nehrál hry, hledal sexuální protějšky. Je to samice, takže to vždy bylo se vším všudy. A jak jsem postupně zjistil, i se na něm střídalo několik chlapů. Nyní, na jiných serverech, hledá partu chlapů na sex. Tady dělá beránka a hledá vztah. Prostě gay d***a a jiný nikdy nebude. Kdo to je, to zveřejňovat nechci. Jen to, že je z Rokycan, takže Toy, můžeš být v klidu :-)

Jen dodám obecně, že gayové jsou promiskuitní, ale něco jiného je, pokud se dva domluví, najdou si občas někoho na spestření a užijí si společně, ve trojce. Na tom nevidím nic špatného, ba naopak. Myslím, že to utužuje vztah. Žijeme jen jednou, tak proč si neužít... Ale mělo by to mít nějaká pravidla, která budou ve vztahu akceptovat oba.
18. 08. 2015 v 03:03Off-line Toy  (100/178/70)
Jeden postřeh bych ale měl. Dokud si tihle borečci nebudou vážit zdraví viz odkaz dole, bude to horší a horší. (HIV a jiný sračky)
http://www.xvideos.com/…ed_for_money#0.0
02. 04. 2016 v 04:21Off-line Dan13  (23/175/72)
jak kterí to už jsem se naučil dávno že gejové se dělí do 5 skupin
18. 04. 2022 v 09:51Off-line Tarantule  (31/175/80)
Ahoj,,,Jen můj názor nikdo není dokonalý a každý má nakou tu chybičku a než začneš začněte soudit protějšek nejdřív se koukni na sebe kde ty děláš a v čem třeba chybu a proč asi jako ten protějšek hledá vyhledává něco jiného někde jinde protože už nemá to co bylo třeba na tom začátku a nebo .....??
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload