Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Islámský stát v Iráku a Sýrii ukamenoval dva homosexuály

Islámský stát v Iráku a Sýrii (ISIS) na konci listopadu ukamenoval k smrti dvojici údajných homosexuálů. Je to první zpráva o tom, že ISIS „zabíjí“ gaye. Dvacetiletý mladík byl zabit ve městě Mayadeen ve východní provincii Deir Ezzor, nedaleko hranic s Irákem.

ISIS údajně našla videa, která měl chlapec uložená v mobilu, na kterých chlapec provozoval gay sex s jinými muži. V samostatném incidentu hrál roli osmnáctiletý mladík, který byl ukamenován ve městě Deir Ezzor.

Aktivisté na sociálních sítích řekli, že oba mladíci byli odpůrci ISIS a homosexualita byla jen záminka k jejich ukamenování.

Co byste měli vědět: V čem je homosexualita jiná než pedofilie nebo travestismus?

Homosexualita není výmysl nové doby

Titulní foto: © Depositphotos.com/zurijeta, zdroj: gaystarnews.com

Tomáš Ouředník / další články autora ›
Autor článku je citlivý flegmatik, který vše dělá, až když mu teče do bot. Ovšem, když se do něčeho pustí, tak to stojí za to.
Onload

7 názorů ke článku

03. 12. 2014 v 21:21Off-line Chuckym3  (41/174/75)
no hlavně že se LGBT komunita zastává kdejakého muslima a ohání se tolerancí . K čemu, když by jí vyhladili do jednoho.
Souhlasím - 13   •  Nesouhlasím - 8  Nahlásit
03. 12. 2014 v 23:07Off-line Allonsy  (27/187/72)
Achjo... :D vysvětlete mi, proč je tam růženec? -.- A nechci být tvrdý, ale nevšiml jsme si, že by LGBT zastávala, ale dobře... a pokud to dělá, stojím za ní ;). V opačném případě mi vaše nenávist přijde dost podobná té jejich...
04. 12. 2014 v 09:38Off-line Vegantronic  (38/186/77)
Islámský stát nezastupuje muslimy. Vztah klasickému islámu. Naopak čeští muslimové například vybrali přes stodvacet tisíc + spoustu léků + spoustu hraček na pomoc lidem utíkajících z Islámského státu. "Islámský stát uplatňuje extrémní výklady náboženství, se kterými většina islámských duchovních ve světě nesouhlasí. V prohlášení adresovaném vůdci chalífátu Abú Bakrovi al-Bagdádímu odmítají zabíjení civilistů a nemuslimů nebo boření hrobek proroků a historických postav. Podle duchovních také není dovolené vyhlásit chalífát bez shody celé náboženské obce. Dokument podepsalo přes 120 učenců především z arabských zemí." http://www.rozhlas.cz/…atu--1402406
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
04. 12. 2014 v 09:44Off-line Vegantronic  (38/186/77)
"Vysocí muslimští představitelé ve Velké B***ánii vydali fatwu odsuzující islámskou extremistickou organizaci Islámský stát a zdůraznili, že b***ští džihádisté "zrazují své vlastní společnosti" tím, že se pouštějí do bojů v Iráku a v Sýrii. Fatwa Islámský stát charakterizuje jako "kacířskou organizaci" a jako "utlačitelskou a tyranskou skupinu".

Fatwa je edikt, který vydávají muslimští učenci a který se týká islámského života.
http://www.blisty.cz/art/74510.html#…
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
04. 12. 2014 v 19:33Off-line Vlado2  (61/180/80)
Jen tři poznámky:
V celém konfliktu je již cca 200 tisíc mrtvých. My tady budeme naříkat pouze nad dvěma z nich. Není to trošičku pokrytecké?
Připadá mi zcestné rozlišovat "hodné" a "zlé" mohamedány. To, že jeden odsuzuje druhého, pramení jenom z rozdílného pojetí víry - inu konkurence, běžná snad u všech typů náboženství. V nepříliš vřelém vztahu k nám se ale obvykle docela shodují. Bohužel.
Chlapci, velmi by mne zajímalo, jak poznáte mezi dvěma vousatými ničemy s ručníky na makovici, který je ten "hodný". Ale i když to poznáte, tak vám to může být docela jedno; ten "zlý" vás ukamenuje hned a bez soudu, kdežto ten "hodný" vás podřízne až za chvíli po zdůvodnění muslimského "učence" s Koránem v ruce.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
04. 12. 2014 v 21:42Off-line Vlado2  (61/180/80)
Vegantronicu, nevkládej mi, prosím, do úst slova o nenávisti.
Tebou použitý (spíše vytržený) citát ze Starého zákona "nenecháš čarodějnici naživu" (Ex 22,17) je od posledního čarodějnického procesu v našich končinách (1696) velice oblíben všemi demagogy, kteří úmyslně porovnávají opticky podobné jevy, probíhající na různých místech v rozdílných historických epochách. Problém je v tom, že křesťanská civilizace již několi staletí nebere Bibli doslova, kdežto Islám považuje za svaté a na věky platné každé slovo Koránu v tom původním kontextu.
Nesahejme do historie, píše se rok 2014, což mohamedáni nějak nechtějí pochopit. Že gaye pronásledují i ty jejich "nejosvícenější" režimy - to snad popírat nechceš.
A těch tvých 99% bych si dovolil zpochybnit; početní stavy na nejrůznějších bojištích světa tomu příliš nenasvědčují.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
04. 12. 2014 v 22:11Off-line Vegantronic  (38/186/77)
Islam nebere nic Koran doslovne stejne jako cirkev Bibli. Katolici maj Vatikan, Islam ma fatwi od imanu. Jedna z nich zakazuje teroristicka jednani, druha nutit nekoho k kenvertovani... to vse dela IS takze porusuje muslimska narizeni.
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload