Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Minulost vás dožene, buďte proto k partnerovi upřímní v těchto 5 věcech

Mnozí myslí, že když za sebou spálí mosty a odstěhují se daleko od své minulosti, zůstane to tam, kde to bylo. Nezůstane. Nemusí to být hned, může to být za rok, za dva, možná i za pět, ale minulost existuje a vždy tu bude. Může vás dohnat, když to budete nejméně čekat. Můžete mít harmonický vztah, ale během okamžiku se může váš nový život sesypat jako domeček z karet a budete tam, kde jste byli. Tohle chcete?

1. Upřímnost je nejdůležitější

Našli jste si nový vztah a jste spokojení? Plánujete se svým přítelem budoucnost? Řekli jste mu o sobě vše? Nebo máte pořád něco v sobě. Partneři by o sobě měli vědět vše, tedy skoro vše. Každý má právo na nějaké tajemství, ale jsou zásadní věci, které mohou váš vztah zničit a ohrozit.

Chcete, aby se na vás přítel už nedíval tak, jako před tím? Buďte upřímní. Nechcete být přeci za lháře. Přinášíme vám několik zásadních věcí, které by vám mohli váš vztah zničit. Věci, které vy máte možná ukryté hluboko ve své paměti, ale pořád tu jsou.

2. Dluhy

Asi největším problémem dnešní doby jsou dluhy. Každý z vás si chce zkusit žít lepší život, chcete nejmodernější telefony, oblečení, chcete jezdit po dovolených. Všechno je lákavé. Zvláště mladí se nechají snadno zlákat. Pokud máte dostatek financí na to, abyste si popřípadě hradili půjčku, stejně to svému partnerovi řekněte.

Pokud máte mít harmonický a upřímný vztah, měl by vědět o tom, kam jdou vaše peníze a co splácíte. Horší ovšem je, pokud před dluhy utečete. To je pravděpodobně ta nejhorší varianta. Jestli se tohle stane, buďte upřímní. Ve svém partnerovi máte přeci jen oporu a pomůže vám vaši situaci řešit dříve, než bude pozdě a nebudete mít nic.

Foto: © Depositphotos.com/iulianvalentin

3. Křivdy

Ve svém životě narazíte na spousty lidí a se spoustou z nich se neshodnete. Takoví lidé, když přijde na věc, umí být pěkně zlí. I když utečete stovky kilometrů daleko, budou po vás neustále pátrat, ptát se a sledovat vás na seznamovacích portálech.

Ublížili jste někomu? Zlomili jste někomu srdce a utekli? Vyřešte si to dříve, než bude pozdě. Chcete, aby o vás někdo někomu povídal nějaké lži? Co když má na vás někdo nějaký kompromitující materiál? Pokud se i tak s danou osobou nedá hovořit a stále vás otravuje i během vašeho vztahu, svěřte se partnerovi, aby byl popřípadě připravený a nedělal si z toho těžkou hlavu. Bude tak vždy věřit jen vám a ne druhým lidem.

4. Točení porna, focení

Ano, i tohle se může stát. Řekněte, koho z vás to nenapadlo. Jste mladí, sexuálně aktivní, právě se nacházíte na vrcholu svých sil. Tak proč se nenechat zlákat třeba k natočení porna nebo nafocení erotických fotografií? Takové brigády jsou nejlépe placeny a ještě si užijete. Řeknete si, tedy půjdu do toho, vždyť to půjde jen do zahraničí.

Nikdy to takto není, a pokud chcete žít ve spokojeném vztahu, svěřte se s tím svému partnerovi, i když se možná budete stydět a přijde vám to trapné. Věřte, že když budete k partnerovi upřímní, bude mít pochopení a nebude vás soudit.

Mladí lidé přeci dělají hlouposti. Nechcete snad, aby se o tom dozvěděl sám třeba z internetu a začal se k vám chovat tak, jako byste byl nějaký prostitut? Buďte i v tomhle zcela otevření. Dokáže to zničit důvěru, kterou ve vás partner má a ta se zpátky získává těžko a ne vždy to jde.

5. Rodina

Máte vyřešené vztahy se svojí rodinou? Pokud nepřijali vaši orientaci tak, jak měli, svěřte se s tím. Váš partner bude mít pro vás pochopení a třeba prošel úplně tím stejným.

Stojíte snad o to, aby vás vaše rodina sháněla? Tahala domů a dělala vám scény? Věřte, že i tohle se děje. Byli byste akorát nešťastní a váš partner by to nemusel dlouho vydržet a to vy přece nechcete, ne?

Možná se vám bude zdát, že se to snadno píše, ale hůře praktikuje. Možná to tak je, ale věřte, že s upřímností nejdál dojdete.

Rozhovor: 14 zajímavostí o natáčení gay porna

Zpověď escorta: V posteli se mi vystřídalo 70 kluků, stále ale čekám na toho pravého

Starší nebo mladší? Který partner je lepší pro vztah?

Přestaňte srovnávat! Aneb 4 věci, které spolehlivě zničí vztah

5 ověřených tipů, jak rychle po rozchodu začít nový vztah

Titulní foto: © Depositphotos.com/iulianvalentin

Autor článku žije realitou, miluje skutečné příběhy a jeho velkým snem je napsání vlastní knihy.
Onload

4 názory ke článku

31. 12. 2014 v 14:06Off-line Stianski  (56/175/85)
Potutelná závist? A to je co? :D
31. 12. 2014 v 14:26Off-line Stianski  (56/175/85)
:D
01. 01. 2015 v 11:42Off-line Betonica  (39/191/93)
Může se tohle a může se tamto... Ano, může. Může se stát cokoli a může si za to každý sám.

S tímto přístupem bychom nikdy nikam nedošli. Štěstí přeje připraveným a odvážným. Aneb, reaktivní postoj vede ke stagnaci, proaktivní k růstu.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
20. 06. 2020 v 20:13Off-line PlayBoy  (27/178/70)
Uprimnost v gay vztahu? :D SCI-FI
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload