Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Marek: Sex na jednu noc mě přestal bavit po prvním zamilování

Vyzpovídali jsme Marka Gajdoše, jednoho z finalistů GAYMANa

Marku, jaké jsou tvé pocity, jako finalisty GAYMANa 2015?

Pocity sú zmiešané. Trochu napätia, radosti, ale aj obáv ako to celé dopadne.

Foto: TZ

Jsi jediný Slovák v soutěži, myslíš si, že je to výhoda či nevýhoda?

Neviem posúdiť či je to výhoda alebo nevýhoda. Ale každopádne som hrdý na to, že som zo Slovenska, a ešte viac som hrdý na podporu ktorú tu mám. Ale o nejakej výhode sa hovoriť asi nedá, preto že poznám ľudí z môjho mesta, ktorí hlasujú za iných chlapcov zo súťaže, a naopak verím, že pár ľudí z Česka hlasuje možno práve za mňa.

Od pořadatelů jsi dostal divokou kartu. To znamená, že jsi nedělal casting? Nebo si tě i přesto porota zavolala tzv. „Na kobereček“?

Casting som nerobil v pravom zmysle slova, ale ku koncu si ma pozvali, aby ma trochu spoznali, a vedeli si na mňa spraviť svoj názor.

Hodně našich čtenářů bude určitě něco zajímat z tvého soukromí. Jsi zadaný?

Nie, zadaný nie som.

Jaký to musí být chlap, aby tě ulovil?

Nemám žiadny typ muža, ktorý by bol pre mňa tým pravým. Dokonca ani moja (doposiaľ) najväčšia láska pre mňa zo začiatku nebol vyzorovo zaujímavý. A trvalo to 2 mesiace kým som si uvedomil, že je pre mňa asi najkrajší muž na svete. Do vtedy bol pre mňa len veľmi milý muž. Čiže je pre mňa dôležité aby sa o seba staral, bol milý, úprimný ale aj aby sa vedel so mnou objektívne hádať

Foto: TZ

Co pro tebe znamená „ Sex na jednu noc“?

Kedysi som mal niekoľko takých „stretnutí“. Doposiaľ mám na jednej sociálnej sieti, že hľadám aj sex na jednu noc. Ale skôr je to len pozostatok z času, kým som sa po prvý krát nezamiloval. Od vtedy netúžim po sexe s hoc kým. Chcem mať niekoho stabilného, preto že v dnešnej dobe je veľmi tuctove mať mnoho partnerov v posteli. Ale ja nestojím o to byť tuctovy a ani si tým nepotrebujem nič dokazovať.

Máte před soustředěním, těšíš se víc na něj či již přímo na finále?

Teším sa na sústredenie, na "mojich chlapcov" z GAYMANa, a z finále mám strach.

Co by si o sobě prozradil sám? Oslov čtenáře, aby ti poslali svůj hlas.

Tak toto je veľmi ťažká otázka... Neviem čím osloviť veľké množstvo ľudí. Výzorom, tým že som priateľský a komunikativny, alebo tým že mám svoje ciele za ktorými si idem. Neviem naozaj. Ale keď som sa kamarátky pýtal, čo si myslí, prečo by som mal vyhrať práve ja, tak mi povedala, že nech sa zamyslím nad tým, koľko ľudí zmenilo názor na homosexuálov len vďaka tomu, že sa za to otvorene priznávam v práci, ale aj vo voľnom čase čo na východnom Slovensku je ešte stále riskantné.

Foto: TZ

Co je tvá nejlepší a nejhorší vlastnost?

Najlepšia? To by musel zhodnotiť niekto iný. Ale myslím že jednou z mojich silných stránok je empatia. Tých slabých mám určite dosť ale taká, ktorá veľmi vyčnieva je hrdosť a tvrdohlavosť. Bude to asi tým že som lev.

Proč právě GAYMAN?

Keď som sa prihlásil, bola to viac menej náhoda, ale povedal som si, že sa nevzdám a skúsim zabojovať i keď som nevedel históriu súťaže a ani predchádzajúce ročníky som nesledoval. Každopádne teraz viem, že by som túto súťaž nevymenil za nič. Milujem a chýbajú mi ľudia z celej súťaže, vrátane konkurencie. Sú to super chalani a aj keď veľmi chcem vyhrať (opäť to bude asi tým že som lev) tak to zároveň želám každému z nich, a oslávim to s nimi rovnako ako keby to víťazstvo bolo moje.

GAYMAN Internet 2015

Hlasujte v GAYMAN Internetu 2015 na igayman.cz, a to až do 18. 9. 2015. Každou hodinu můžete poslat svému favoritovi jeden hlas.

Gayman 2015: Z těchto osmi sexy finalistů vzejde jeden vítěz!

Titulní foto: TZ

Onload

1 názor ke článku

08. 03. 2015 v 20:21Off-line Onlip  (61/180/84)
Empatický lev - zajímavá kombinace, ale uvěřitelná. Pokud parafrázuji Danielu Fisherovou, chystáš se proskočit hořícím kroužkem nad českým ů (lvů, lvům). Mám Slováky hodně rád, i proto ti přeju úspěch.
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload