Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Richard: Spousta lidí mě uvidí, jako nezkušeného zajdu

Sedmnáctiletý Richard Schwedler je benjamínek soutěže GAYMAN. Jeho nízký věk ale není žádnou překážkou. Má stejnou šanci zvítězit stejně jako jeho starší kolegové.

Ríšo, jaké jsou tvé pocity, jako finalisty GAYMANa 2015?

Jsem moc rád, že jsem se dostal do finále. Obzvlášť když jsem nejmladší finalista. Hrozně se těším na všechno, co nás v soutěži ještě čeká, i když jsem trochu nervózní z volné disciplíny.

Foto: TZ

Myslíš si, že je výhoda či nevýhoda být nejmladší? Hodně se teď řešilo, že se kvůli tobě měnily pravidla soutěže. Co si o těchto spekulacích myslíš?

Myslím si, že na věku v této soutěži nezáleží. To, že sem mladší než ostatní finalisté, může vidět někdo jako výhodu u mladšího publika. Na druhou stranu mě zase spousta lidí uvidí, jako nezkušeného zajdu. Sám stále slýchám, že jsem ještě nic nezažil, nestál jsem na vlastních nohou. Tudíž svůj věk nevnímám jako výhodu, ani nevýhodu.

Spekulace ohledně změn pravidel mi přijdou hloupé, a pouze jako snaha přiživit se na senzaci, která neexistuje. Pravidla se neměnila, a když jsem do soutěže zasílal přihlášku, jasně v nich stálo, že 18 let musí být finalistovi nejpozději v den konání finále. Je mi líto, že autoři některých webových médií si neumějí přečíst volně dostupná pravidla soutěže.

Máš pocit, že by ti organizátoři nadržovali?

Organizátoři se chovají ke všem soutěžícím naprosto stejně a nepociťuji, že bych měl oproti ostatním nějaké výhody. Jsou na nás na všechny velmi milí a snaží se řešit každý problém, který se objeví.

Od pořadatelů jsi nedostal divokou kartu. To znamená, že jsi dělal casting. Jaké jsi měl pocity? Ovládal tě strach a touha přesvědčit castingovou porotu za každou cenu?

Když jsem otevřel dveře do Piano Baru, byl jsem tak nervózní, že jsem hned věděl, že určitě nepostoupím. Před porotou jsem byl rád, že jsem ze sebe vyloudil alespoň pár vět a snažil se působit co nejvíc klidně, i když mi to moc nešlo. O to bylo větší překvapení, když vyslovili moje jméno a já postoupil.

Foto: TZ

Hodně našich čtenářů bude určitě něco zajímat z tvého soukromí. Jsi zadaný?

Jsem zadaný, ale byl bych rád, kdyby moje soukromí skutečně zůstalo soukromé.

Jaký to musí být chlap, aby tě ulovil?

Na vzhledu mi až tak moc nezáleží, i když znáte to o té masturbaci nad něčím egem (smích). Musí mít hlavně pochopení a charisma. A také se mi musí věnovat.

Co pro tebe znamená „sex na jednu noc“?

Měl jsem i takové slabší období, ale upřednostňuji dlouhodobý vztah.

Máte před soustředěním, těšíš se víc na něj či již přímo na finále?

Upřímně se moc těším na obojí, hlavně na spoustu zábavy a nových zážitků a věcí které jsem nikdy předtím nedělal, i když z finále mám i trochu trému.

Foto: TZ

Co by si o sobě prozradil sám?

Největší prioritou jsou pro mě tři věci. Můj přítel, přátelé a móda, studuji oděvní design. Není pro mě prioritou vyhrát, jsem hrozně rád, že jsem vůbec postoupil, hlavně proto že jsem to vůbec nečekal. Sám jsem hlasoval pro svého konkurenta a favorita v soutěži. Přesto budu rád za každý hlas, který dostanu.

Co je tvá nejlepší a nejhorší vlastnost?

Jsem snílek a to považuji za svou nejlepší vlastnost, jelikož si pak dokážu za svými sny velmi tvrdě jít. A má nejhorší vlastnost je asi žárlivost.

Foto: TZ

Proč právě GAYMAN? Co tě zaujalo právě na této soutěži?

Chtěl jsem zažít něco nového, a přišlo mi, že v soutěži GAYMAN jsou lidé, kteří jednají na rovinu a na nic si nehrají, na rozdíl od ostatních soutěží.

Jiří: Nejstarší finalista GAYMANa je zatraceně sexy!

Ladislav: Nedá se o mně říct, že bych byl svatoušek

Marek: Sex na jednu noc mě přestal bavit po prvním zamilování

Titulní foto: TZ

Onload

5 názorů ke článku

19. 03. 2015 v 18:46Off-line Otomar  (24/173/79)
Moc ti přeji abys vyhrál
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 7  Nahlásit
20. 03. 2015 v 20:56Off-line THX1188  (40/183/90)
Jak nemusím mládež, tak se Richard zdá být zajímavým. Držím palce. Hlavně ať tě to nesemele.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
22. 03. 2015 v 10:26Off-line Betonica  (39/191/93)
Mohl by PROSÍM někdo ty články číst, než je zveřejní? Zas chyb až hanba :(

Richard je asi milej kluk, kterej jde s davem názory i zjevem. A proto ani nyní nevidím v GayMan CZSK nic víc než maškarádu.
Souhlasím - 9   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
10. 05. 2015 v 17:10Off-line Vlce.kluk  (49/183/84)
Držím Ti palečky Ríšo je vidět, že své prio***y máš srovnané.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
23. 02. 2017 v 16:02Off-line PavelKalvoda  (56/186/80)
Když tak mě, prosím, opravte, jestli jsem mimo... ale název soutěže zní přece "GAYMAN", nikoli "GAYBOY"... Při vší úctě, Richard ještě "a MAN" není.
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload