Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Zpověď: Milenec mě začal vydírat, že to o nás práskne mojí manželce

V mých 46 letech jsem si našel kluka o dvacet let mladšího. Samozřejmě diskrétně. Myslel jsem a věřil, že mě miluje i s mými chybami. Jenže on si se mnou jen hrál a já to neviděl.

Jmenuji se Jarek, byl jsem ženatý, ale vždy mne to táhlo ke klukům. V mé době nebylo tak jednoduché svěřit se s tím, že jsem gay. Nebylo to opravdu jednoduché, takže jsem se oženil a založil rodinu. Ze začátku mne to netáhlo lítat za kluky, ale jak děti vyrostly, začal jsem mít chutě a potřeby začít si s muži užívat sex.

Neřešil jsem věk, doma jsem řekl, že jedu na služební cestu a vše bylo v pořádku. Mým prvním stálým partnerem byl chlap v mém věku. Bylo nám spolu dobře, ale byl ještě opatrnější než já a chvílemi až moc podezřívavý, takže se naše cesty rozešly. Poté jsem měl pár pochybných známostí, ale většinou šlo jen o sex. Začal jsem se scházet s Jarkem, který byl o dost mladší. V sexu neměl žádné zábrany a toleroval to, že si přeji, aby byl diskrétní. Samozřejmě byl. Bylo nám spolu dobře.

Vídali jsme se asi rok bez nějakých problémů. Společně jsme odjeli na dovolenou do zahraničí, kde jsme si užívali. Jenže přišel o práci a začali první problémy. Potřeboval „založit“, aby mohl nějak žít a já mu samozřejmě pomohl. Nevím, jestli to bylo láskou nebo tím, že nám prostě spolu bylo dobře nebo tím, že jsem ho litoval. Ovšem, když se tohle opakovalo asi potřetí během půl roku, řekl jsem dost. Nebyl schopný najít si práci. Domlouval jsem mu pohovory přes své známé, ale nikdy nepřišel. Někdy mi tvrdil, že se tam k němu chovali hnusně. Pohádal jsem se kvůli tomu se spoustou lidí, které jsem znal někdy už od střední školy.

A dost!

Řekl jsem prostě dost, že tohle končíme, že to takhle bude lepší a ať na mne navždy zapomene. Začal jsem žít normální život se svoji rodinou a byl jsem na čas z kluků vyléčený. Zklamal mě, velice. Jenže když jsem si myslel, že je klid, začalo peklo na zemi. Po čase mi začal psát a začal mne vydírat, chtěl peníze. Ze strachu jsem mu je tedy posílal, abych měl klid já i má rodina. Jenže chtěl každý den. Ze začátku šlo o pár stovek, postupně však chtěl skoro každý den třeba deset tisíc korun. Stal jsem se pro něj snadným cílem. Když jsem mu začal vyhrožovat i já s tím, že to tedy oznámím na policii, byl zase na čas klid.

Jenže když jsem byl jednou v práci a pak se vracel domů, našel jsem ženu, jak sedí a brečí nad fotkami, na kterých jsem byl já a on. Dokonce měla i video. Měl to vše dopředu připravené. Pokud nedám peníze, zničí mě, jak sám říkal. Tak s tím tedy začal a zaútočil tam, kde věděl, že mě ranní nejvíce. Ženu nešlo zastavit, samozřejmě mne vyhodila.

Zašel až moc daleko. I když jsem věděl, že mne to bude stát vše, co jsem budoval, musel jsem jít na policii. Tam jsem se dozvěděl, že nejsem první, komu se to stalo. Vybíral si oběti starší, úspěšné muže, kteří byli homosexuálové, ale tajili to pro dobro rodiny. Sám gay nebyl, dělal to vše jen proto, že věděl, že z mužů dostane nejvíce.

Se ženou jsme se rozvedli, ale nakonec se vše v dobré urovnalo a jsme přátelé. Našel jsem si přítele o pár let mladšího a jsem spokojený. Ten, který byl první a který se mi snažil zničit život, sedí myslím ještě stále ve vězení. 

Zpověď: Když člověk něco marně hledá ve vlastním vztahu, půjde to hledat jinam

Zpověď Jana Zelenky: Přál bych si, aby lidé viděli i tu druhou stránku

Zpověď: Museli jsme se s přítelem odstěhovat, abychom před nimi utekli

Titulní foto: Ilustrační foto © Depositphotos.com/olly18

Autor článku žije realitou, miluje skutečné příběhy a jeho velkým snem je napsání vlastní knihy.
Onload

7 názorů ke článku

30. 05. 2015 v 07:48Off-line Kroutvar  (103/-/-)
Je to hrozné čtení. Autore, pokud je tvým velkým snem napsání vlastní knihy, musíš bezpodmínečně udělat něco se svým pravopisem.
Souhlasím - 20   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
30. 05. 2015 v 08:51Off-line Sonicboom  (61/173/-)
Autorku, dobre ti tak, treba si pro priste rozmyslis podvadet.
Souhlasím - 10   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
30. 05. 2015 v 15:33Off-line Ligerisek  (36/172/62)
Přesně, jak se říká, nepodváděj, prostě se rozejdi, platí pro všechny. Myslim, že aj tvoje exmanželka je teď šťastnější, že jí nepíchá skrytá buzna, ale pravej heterák ...nechť je tvůj příběh varovným příkladem pro všechny bungieboye
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 8  Nahlásit
30. 05. 2015 v 20:24Off-line Colombo  (103/192/90)
No, vždy se říkalo, že každá sranda něco stojí, hrát na obě strany se dlouhodobě prostě nevyplácí.
30. 09. 2015 v 21:18Off-line Freki  (30/180/75)
Nemáš spať s chlapmi, keď si sa oženil. Ako vraví biblia: Ak by muž spal so ženou, zatiaľ čo má bokom milenca, spáchal by ohavnosť... (Tento citát nehľadajte - vypadol pri preklade :D)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
16. 04. 2021 v 14:43Off-line Mikaela  (49/176/60)
Zásadní pravidlo je důvěřuj ale prověřuj i když mě se každý vyhýba protože kdo by chtěl drzou a kontraverzní LGBT i když nevalčím jen tu ale má práce mě baví hold tu jsou jen slintaní buldoci hold kdo by měl se mnou tu odvahu jít na kliniku do Prahy a konečně se dozvěděl jako to u nás chodí a co musíme vše podstoupit i když to má i své stíné stránky a realita každý si tu hraje na hrdiny ale pomoc žádná
05. 03. 2023 v 20:46Off-line Iglw  (48/172/77)
Starý příběh,avšak stále až moc aktuální!!
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload