Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

5 úchylností při jednorázovce, které byste nechtěli zažít

V poslední době se mezi gayi rozmáhá pět nešvarů, které vám mohou zničit zážitek ze sexu na jednu noc. V tomto článku se o nich dozvíte vše podstatné a uvidíte, čeho se máte vyvarovat. Pokud jste už něco takového v posteli zažili, neváhejte a napište nám to do komentářů.

1. Aftersex selfie

Pokud s někým spíte pravidelně, není nic špatného na tom vyfotit si po sexu tzv. aftersex selfie. Když vás ale o takovou fotku požádá nějaká známost na jednu noc, která k tomu ještě dodá, že to potřebuje vyfotit na snapchat kvůli svým ex a přátelům, tak to může být dost nepříjemné. Jelikož po sexu ochablé penisy moc sexy nejsou, obvykle se fotí obličeje, ve kterých musí být znát slastné vyčerpání a zpocení.

2. Poskládání oblečení

Určitě to znáte: dorazíte k jednomu z vás domů, rychle se svléknete, jdete do postele a začínáte hledat kondom. Už se mi ale stalo, že dotyčný si po sundání oblečení všechno poskládal do úhledného komínku, zatímco jsem čekal svlečený v posteli. Moc vzrušující to opravdu nebylo.

3. Touha vyzkoušet něco z Padesáti odstínů šedi

Není nic špatného na tom chtít vyzkoušet něco nového, ale ten dodatek z „Padesáti odstínů šedi“ mě lehce znepokojuje. Ta kniha je určena pro jednoduché a nevzdělané čtenářky, které společně s hlavní hrdinkou prožívají to, o čem tajně snily. Moc tedy nechápu, jak to může lákat gaye. Pokud chci najít něco nového a netypického, stačí si zajít na jakoukoliv pornostránku, kde jsou věci, o kterých si Padesát odstínů šedi může nechat zdát.

4. Pozorovatel

Už jste u něho doma v posteli, když se omluví s tím, že si na chvilku odskočí. Člověk by očekával, že si půjde ještě jednou umýt zadek nebo jde pro kondomy, ale to by byl na omylu. Vaše známost na jednu noc se vrátí se psem v náručí a zeptá se, jestli se jeho miláček může dívat.

5. Tisíc otázek

Jeden z nejhorších pocitů v posteli je, když si připadáte, jako kdyby vás vaše známost pokládala za nezkušenou pannu. Potom se místo vzrušeného vzdychání a sexy řečí dočkáte otázek jako: „Nebolí to?“, „Dělám to dobře?“, „Nejsem moc hluboko?“, „Líbí se ti to?“ a „Je to pro tebe příjemná poloha?“. Řešení je jednoduché: můžete mu říct, ať sklapne a „pokračuje v souloži“, nebo ho povalte na postel a „zacpěte“ mu pusu.

Už jste se setkali s něčím podobným? Napište nám do diskuze pod článek.

První sex: 5 tipů, jak si jej užít jako top

První sex: 10 tipů, jak si jej užít jako bottom

První líbačka s klukem? 7 tipů, jak to zvládnout a překvapit. Nemějte strach!

Titulní foto: © Depositphotos.com/olly18

Autor článku je hříšný bůh sexu, půlku výplaty nechává v sexshopu a jeho uměleckou tvorbu raději hledejte na RedTube.
Onload

7 názorů ke článku

18. 04. 2015 v 16:32Off-line Marcoos  (27/173/70)
Jednou bych se rád probudil a byl obklopen jedinci, kteří se dokáží projevovat natolik inteligentně, vyspěle, že jejich ambice či záliby nesměřují k psaní článků o "jednorázovkách."
Souhlasím - 30   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
18. 04. 2015 v 16:48Off-line Nutcracker  (30/170/72)
"Už se mi ale stalo, že dotyčný si po sundání oblečení všechno poskládal do úhledného komínku, zatímco jsem čekal svlečený v posteli. Moc vzrušující to opravdu nebylo." - ano, tiez si myslim, ze teba treba priviazat a dat k tebe tuto vecicku: https://www.youtube.com/watch?… tak sa zabavis uplne sam a mozno zabudnes na pisanie clankov...
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
18. 04. 2015 v 20:42Off-line Martens  (45/193/88)
Předem se omlouvám se za použité výrazy, ale článek o hovnech by byl stokrát zajímavější než tyto blitky páně Červenky, jehož autorství bylo zřejmé už jen z nadpisu....
18. 04. 2015 v 21:24Off-line Physikus1210  (25/-/-)
Mně se ten článek líbí :D Pobavilo mě to :D :D
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 7  Nahlásit
19. 04. 2015 v 01:01Off-line Spider.27  (38/185/71)
No říká se že žádný odborník nmůže rozumět všemu. Je totiž omezován svým oborem. kdežto ten kdo není v ničem odborníkem, není ničím omezován. Ovšem to jak je omezena tvoje inteligence Červenka je fatální selhání vývoje člověka
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
19. 04. 2015 v 10:08Off-line Pepin.o  (36/-/-)
autor je i***t...
Souhlasím - 8   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
20. 04. 2015 v 00:37Off-line Titan24  (30/168/56)
Autor je vymyšlená postava, s takovým člověkem by se redakce nezahazovala. Tedy doufám.
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload