Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Daniel Fröhlich doufá, že se na Mr. Gay World umístí v TOP 10

Jediná soutěž, která má právo vyslat svého delegáta na Mr. Gay World (MGW), a to ne jen letos, ale i příští rok, je právě GAYMAN. A právě vítěz loňského ročníku a stále úřadující GAYMAN 2014, Daniel Fröhlich, již v sobotu odletí z letiště Václava Havla v Praze na mezinárodní klání 22 delegátů o titul Mr. Gay World 2015.

Delegátů však bylo více. Cameroon nedostal vízum a Ind odstoupil, jelikož jeho rodině začalo být vyhrožováno a byli pronásledováni odpůrci.

Daniel však vízum nepotřebuje a tak nic nebrání k účasti. MGW však není jen zábava, ale také pěkná dřina. Delegáty tak nečekají jen párty a přehlídky v plavkách, či sedánky v 5* hotelech, které jim pořadatelé připravili. Projdou různými testy, mají několik tiskových konferencí. Čeká je také dražba darů, které musí každý delegát přivést. Výtěžek putuje na charitu. Vyhrát tuto kategorii se v minulosti povedlo Tomáši Frýdovi, který postoupil také do TOP 10.

Daniel odváží šperky firmy, která vyrábí také korunky České Miss a GAYMANovi, Šenýr Bijoux z Jablonce nad Nisou. Jako dárek delegátům veze Daniel „Andělíčky“ v národních barvách: bílá, modrá, červená.

Foto: TZ

„Moc se na Mr. Gay World těším. Poznám mnoho nových a zajímavých lidí a kultur. Slibuji, že se budu snažit reprezentovat naší zemi co nejlépe. Vím, že na titul to není, ale snad se podaří alespoň TOP 10. Budu také rád za Vaši podporu při on-line hlasování. Po příletu chci pomoci se soustředěním a s finále, pak pomoci připravit mého nástupce na MGW 2016 tak, jak mně pomohl můj předchůdce Marek Zlý a ředitel soutěže Marian Kajzer,“ řekl Daniel Fröhlich, který je držitel titulu GAYMAN 2014.

Samotné finále se uskuteční 3. 5. 2015 v Kapském Městě a on-line přenos letos, dle pořadatelů, nebude. Průběh MGW bude u nás sledovat právě tým GAYMANa, který je v jednom kole, jelikož letošní finalisty, hned po příletu Daniela z MGW, čeká soustředění v Jizerských Horách a Liberci.

Pomozte Danielovi vyhrát za Českou republiku:

Hlasujte pro nejkrásnějšího gaye světa v soutěži Mr. Gay World 2015

Titulní foto: TZ

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload