Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Uběhněte Prahou pět kilometrů proti homofobii

V sobotu 16. května můžete vyrazit na pětikilometrový běh proti homofobii a zároveň na podporu HIV pozitivních. Květnová neděle 17. 5. 2015 je totiž Mezinárodním dnem boje proti homofobii a zároveň Světlem pro AIDS.

Trať nesoutěžního benefičního závodu povede z Vítkova po chodnících a parkových cestách do ulice Na Balkáně a zpět. Běhu se zúčastní i finalisté soutěže Gay roku. Sraz a registrace začíná ve 14.30 hod v Domě Světla v ulici Malého 282/3 v pražském Karlíně. Startovné je 50 korun, pro studenty a důchodce 30 korun, pro HIV pozitivní zdarma. Událost na facebook.com.

Výtěžek z akce půjde na občerstvení účastníků a zbytek na provoz Domu světla.

Mezinárodní den boje proti homofobii se každoročně připomíná 17. května. V tento den byla v roce 1990 vyškrtnuta homosexualita z Mezinárodní klasifikace nemocí Světové zdravotnické organizace. Mezinárodní den boje proti homofobii upozorňuje na důležitost respektování práv lidí s jinou než heterosexuální orientací.

Titulní foto: © Depositphotos.com/aegidie

Autorem článku je Česká společnost AIDS pomoc, z. s., která vybudovala Dům světla. Nabízí praktickou pomoc HIV pozitivních občanům a bezplatné anonymní testování na HIV.
Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload