Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Simpsnovi by mohli přijít o hlas kultovní gay postavy

Waylon Smithers by mohl nadobro opustit nadcházející série kultovního seriálu Simpsonovi. Komediální herec Harry Shearer, který propůjčuje svůj hlas řadě ikonických postav seriálu, napsal na Twitter, že po 26. sezóně odejde.

Americký producent James L. Brooks tweetnul, že show bude pokračovat i bez Harryho. Ten zase napsal, že jen chtěl to, co vždycky herci měli, a to svobodu dělat i jiné práce. Poté poděkoval všem fanouškům za podporu, i jménem pana Smitherse a jeho šéfa pana Burnse, ke kterému Smithers velmi tíhne.

Harry Shearer dabuje také postavy ředitele Skinnera, Neda Flanderse, reverenda Lovejoye, Kenta Brockmana a doktora Dlahu.

Smithersova sexualita je již dlouhým zdrojem komedie a vtipných scén v seriálu a za tu dobu se stal jedním z nejznámějších gay televizních postav. Nicméně, jak se seriál vyvíjel, měla svůj coming out v roce 2005 také Patty, sestra Marge a Duffman byl odhalen jako gay v roce 2008.

Pokud Harry Shearer opravdu odejde, změna se dotkne amerických diváků nebo těch, kteří seriál sledují v originálním znění. Takže jestli si při sledování užíváte náš český vydařený dabing, nebojte, změny v něm nebudou.

Simpsonovi milují gaye! Podívejte se na nejlepší scénky o gayích

Máte rádi Simpsonovi? Tak toto nové LEGO musíte vidět!

Simpsonovi: Žlutá Lady Gaga zazpívá a ovládne Springfield (video)

Zemřel spolutvůrce žluté rodinky Simpsonů Samuel Simon

Titulní foto: youtube.com

Onload

2 názory ke článku

20. 05. 2015 v 17:38Off-line Filip.matousek  (25/170/60)
to nám snad může být jedno, měli byste spíš podotknout, že zemřel dabing pana Burnse.
20. 05. 2015 v 17:54Off-line Tornajs  (25/181/70)
Souhlasím s filip.matousek, Harry Shearer není tak světoznámí a postava, kterou dabuje také není jedna z nejhlavnějších, neřekl bych kdyby třeba od dabingu odstoupil Dan Castellaneta, který dabuje Homera. Pro nás Čechy je spíš důležitější, že zemřel Bedřich Šetena.
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload