Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Gay seznamka: 7 důvodů, proč je internetové seznamování super

Zatímco pro heterosexuály (především pro heterosexuální ženy) může být zakládání účtu na seznamce trapné a zároveň důkazem toho, že jsou to lamy, protože nedokázaly najít partnera „normální“ cestou, pro gaye je to něco zcela přirozeného. Účty na gay seznamkách mají studenti i staří pánové a mnoho gayů se na svůj profil přihlašuje i několikrát za den. Jaké jsou největší výhody existence gay seznamek?

1. Víte, jak potenciální partneři vypadají

Gayové na svá selfíčka nedají dopustit, takže ve většině případů si budete moci prohlédnout hned několik fotek a rychle se tak rozhodnout, zda o něj máte zájem, nebo ne. 

2. Všechno se můžete dočíst

Jednou z výhod gay seznamky je to, že všechno se o daném klukovi můžete dozvědět, aniž byste se ho museli na cokoliv ptát. Co dělá ve volném čase, co rád pije a na co se rád dívá? To vše se můžete dozvědět během chvilky.

3. Můžete hledat partnera na míru

Hledáte štíhlého pasivního blonďáka s modrýma očima? Pokud ano, bmůžete si všechny požadované fyzické aspekty zadat do filtru a vyjede vám seznam lidí, kteří by měli být váš typ.

4. Nemusíte odpovídat

Zatímco ve skutečném životě asi těžko někomu utečete ve chvíli, kdy se s vámi bude snažit navázat hovor, na seznamce zprávu nemusíte ani otevírat. A jestliže ji otevřete, v žádném případě nejste povinni na ni odpovídat, ač to někteří mohou považovat za slušnost.

Foto: © Depositphotos.com/alexannabuts

5. Můžete si zvýšit ego na pluskách

Lajky na Facebooku a srdíčka na Instagramu jsou vám málo? Není nic jednoduššího, než si na profil nahrát pár sexy fotek a čekat, až se začnou objevovat pluska od ostatních uživatelů. Na rozdíl od Instagramu a Facebooku, kde vám fotky lajkují příbuzní a kamarádky, plusko posílá jasný vzkaz, že jste dotyčnému sympatičtí a třeba také, že by chtěl něco víc.

6. Můžete si rychle najít zábavu

Někteří lidé na seznamce hledají sex, pokud možno bezpečný, jednorázový a diskrétní. K zábavě na jednu noc často zlákáte i někoho, kdo má v profilu uvedeno, že hledá „vážný vztah“. Co si budeme povídat, když má někdo chuť a hledání vážného vztahu se mu nedaří, proč by si nedal říct?

7. Máte možnost poznat lidi z jiných měst

Při cestování do jiného města můžete snadno zjistit, jací gayové zde žijí, a rovnou si s nimi můžete domluvit schůzku. Časy, kdy jste za účelem seznámení s někým museli vysedávat po gaybarech, jsou dávno pryč.

Jaké jsou pro vás největší výhody internetových gay seznamek? Napište nám do diskuze pod článek.

Poznali se na gay seznamce a teď jsou spolu šťastní

Gay seznamka: 5 tipů, jak si vylepšit profil a zaujmout tím ostatní

9 tipů pro lepší seznámení na internetové seznamce

Jak poznat gaye? Máme pár tipů, jak si poradit v terénu!

Titulní foto: © Depositphotos.com/alexannabuts

Autor článku je hříšný bůh sexu, půlku výplaty nechává v sexshopu a jeho uměleckou tvorbu raději hledejte na RedTube.
Onload

12 názorů ke článku

28. 06. 2015 v 10:13On-line Acarum  (28/170/70)
Á! Hříšný bůh blbostí už opět jede své klasické týdenní sračky a průjmy. Aneb dozvíme se to, co už dávno víme a blbosti tak leda z pohádky.
28. 06. 2015 v 10:31Off-line Idiot  (26/-/-)
Aneb proč je tahle komunita ve sračkách
28. 06. 2015 v 12:54Off-line Vlado2  (61/180/80)
Pan Červenka nám předložil optimistickou variantu – skutečnost je horší:
1. Ze spousty vystavených fotek je většina historických, ukradených nebo náležitě upravených. Máte jedinou jistotu; pokud někdo i na fotce připomíná spařené prase, určitě ve skutečnosti lépe nevypadá.
2. Opravdu se nemusíte na nic ptát; v profilu se dočtete, jaký by dotyčný být chtěl, ale jaký určitě není. A pokud o sobě navíc konstatuje „jsem jaký jsem“, tak alespoň víte, že jste kápli na dalšího duševně alternativního jedince.
3. Když do filtru zadáte požadované parametry a z monitoru na vás zírá několik idolů, tak ještě nemáte zdaleka vyhráno. Při osobním shledání (pokud k němu dojde) zjistíte, že „všechno je trošičku jinak“. Narazíte-li na vzhledově ještě únosného bezmozka, nebude to ta nejhorší varianta.
4. Zjistíte-li ze zpráv, že si dopisujete s pologramotným duševním mrzákem a naprostým zoufalcem, opravdu můžete komunikaci přerušit. Ale pokud (většinou) budete mít tento pocit pravidelně, nemusí být chyba jen ve vás.
5. Lovci plusek a desítek přátel v profilu si sice mohou vylepšovat své vlastní ego, leč soužití s nimi vždy připomíná „právo útrpné“.
6. Představa, že kápnete na někoho, hledajícího bezpečný, jednorázový a zároveň diskrétní sex, je naprosto iluzorní; tyto tři možnosti zároveň se vždy vylučují. Tedy, hledat je možné, ale najít těžko. Zato naběhnout si na vidle není problém.
7. Domluvit si schůzku s cizím člověkem v cizím městě určitě lze. Ostatně „slibem nezarmoutíš“. Pravděpodobnost, že dotyčný přijde, sice není velká, ale při troše smůly se na vás na smluveném místě nalepí místní vykřičená okresní buzna (nejlépe zmalovaná a s kabelkou) a o reklamu máte postaráno.
Souhlasím - 28   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
28. 06. 2015 v 13:19Off-line Bodyia  (91/190/90)
Vlado2: Výtečný komentář!;)
28. 06. 2015 v 17:21Off-line John.Doe  (36/180/78)
Zase spousta plivání na Červenku. :D On nemůže za vaše frustrace. ;)

Já bych dodal ještě bod 8: Nestane se vám, že si něco začnete s klukem co má malé p**o.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 7  Nahlásit
29. 06. 2015 v 05:15Off-line Steward185  (33/175/85)
Seznamování na internetu má několik výhod i nevýhod.
Nikdy nevíte, kdo skutečně na druhém konci sedí. I když tam má fotku, nikdo vám nezaručí že to je opravdu on a že je ta fotka aktuální :)
Co se týká informací na profilu, je fajn, že alespoň můžete najít nějaké společné téma do začátku.
Partner na míru patří někam do science fiction. Chápu, že někomu se třeba určitej typ kluků, ale vyhledávání pomocí několika k***érií mi přijde trochu ujetý.
Zvyšování ega ani nebudu komentovat. Lidi, kterým na těch pluskách hodně záleží, mají ega už tak dost velká, počtem plusek si něco dokazují. Ale jinak neříkám, že plusko nepotěší nebo tak, ale honit se za nimi je zbytečný.

To, že poznáte lidi z různých koutů země je asi největší výhoda, protože se můžete seznámit s lidmi, které by jste jinak nejspíš nepoznali.

Takže Vám radím, poznejte tu fajn lidi a jděte VEN. Běžte na kafe, na pivo, na procházku do přírody, zoo, kina, na večeři, oběd... prostě cokoliv. Poznáte se mnohem líp než dopisováním si na seznamkách a budete mít společné zážitky, které vás třeba ještě sblíží.
29. 06. 2015 v 14:10Off-line Gasbar  (42/190/85)
Nikdy jsem moc nevěřil na seznámení přes internet, které by přineslo vážný vztah. Jednou jsem se úplně nahodně seznámil (nyní již s mým přítelem) v baru a hned na první pohled bylo jasné, že jsme se našli. Nyní už spolu žijeme delší dobu a pořád se vzájemně milujeme. Bylo to osudové setkání.
29. 06. 2015 v 16:49Off-line JarodShadowsong  (23/-/-)
Já se se svým partnerem seznámil přes internet. Po druhém setkání to bylo jasné. Už jsme se přehoupli přes 3 roky.
29. 06. 2015 v 22:48Off-line Colty  (31/180/76)
je dobře, že jsem is přečetl všechny delší komentáře... Chtěl jsem napsat něco podobného jako Betonica, ale není třeba se opakovat.

Závěrem podotknu, že nadpis může být velmi zavádějící. Znamená to, že když je něco super, že je to tak správně? Že budeme šťastní? Trvale?

Všechny takové články jsou v hlavách p. Červenky a jiných přispěvovatelů. Ovšem VAŠE štěstí , úspěchy, spokojenost a mnoho dalšího je ve VAŠÍ hlavě. Záleží jen na každém z vás... Sousloví jako "partner na míru", "zvýšit ego", atd. - můj názor je, že svádí k hledání nesprávné cesty. S čím si člověk v životě vystačí a spokojí, je stejně nakonec na něm samotné. K výběru máme nespočet možností, ovšem život jen jeden...
03. 05. 2016 v 21:14Off-line Colty  (31/180/76)
fake profily - jen ať klidně existují. Nikoho seznamka neomezuje se za krátký čas poznat osobně. Web seznamování je jen prvním krůčkem, podle mého názoru jen spoušť dalších událostí a není pak dále potřeba.

Když někdo žije a realizuje se prostřednictvím lživého profilu (nebo jen jeho částí), nežije. Nemůže získat nic z toho, pro co sám "existuje". Odepře si žít a dýchat za realitu. Život se tak stává jen existenčním. Nic na tom nikdo nezmění každý je sám zodpovědný za takové nulové hodnoty, které si sám vytvořil
11. 06. 2016 v 15:08Off-line Plysshak  (26/171/60)
1. Haha, vážně?
2. Všechno taky ne.
3. Zkoušel jsem, neodpovídají.
4. Pravda!
5. Proč?
6. Abych zdědil pohlavní dědictví?
7. Možná…
05. 05. 2021 v 08:09Off-line JendaKade  (29/183/90)
Internetové seznamování je nejhorší způsob poznávání lidí. Ideální pro lidí, kteří si vystačí sami a vyhoní si ho nad fotkami.
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload