Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

United5 představili klip k letnímu singlu Name In The Sand

Nový svěží singl česko-slovenského boybandu United 5 nazvaný „Name In The Sand“ se dočkal obrazového ztvárnění. Ovšem pozor, videoklip, který vznikl začátkem června v kamenolomu Šifr kousek od Opavy, je předzvěstí oficiálního videoklipu a zároveň úvodem letní prázdninové soutěže, kterou United 5 připravili pro své fanoušky. Cílem této soutěže je dát vzniknout druhému videoklipu k této skladbě, který by měl mít premiéru v září.

Klip k singlu Name In The Sand natáčeli kluci z kapely sami, bez scenáristy, režiséra, kameramana či jiné profesionální pomoci. Děj je velice jednoduchý. „V podstatě jde o to, že jsme si řekli, že si s klukama uděláme výlet někam pryč od civilizace. Nakonec se ale vše převrátí a začnou se dít nevídané věci,“ popisuje scénář videa Marthy. Natáčení proběhlo během jednoho dne v zatopeném kamenolomu Šifr ve Svobodných Heřmanicích.

„Natáčení našeho vlastního klipu nás strašně bavilo a opravdu jsme si to užili. Někdy je natáčení samotné mnohem zábavnější, než výsledný videoklip,“ poznamenal Peter.

Ovšem vyskytly se i dobrodružnější momenty, na jeden z nich vzpomíná Norbert: „Když Peter skákal do vody, měl na hlavě upevněnou Go Pro kameru. Ten skok byl prostě vynikající, unikátní. Jenže pak se vynořil z vody a kameru na hlavě neměl. Byla tam 40ti metrová hloubka, tak jsme si mysleli, že už to nikdo nezachrání a všechny záběry jsou ztracené. Ale nakonec se to našemu manažerovi za pomoci zkušeného potápěče povedlo.“

Titulní foto: youtube.com, zdroj: TZ

Onload

2 názory ke článku

14. 06. 2015 v 03:43Off-line Daimon  (43/184/81)
A velebnosti jdu blejt.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
14. 06. 2015 v 07:13Off-line EdgarDavid  (36/-/-)
Ten malej čuník byl nejlepší. Pro jistotu jsem to dal bez zvuku.
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload