Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Dočkáme se pokračování Harryho Pottera? Spisovatelka Rowlingová prozradila, co chystá

J. K. Rowlingová, autorka legendární série knih o Harrym Potterovi, ani osm let od vydání sedmé knihy, „Harry Potter & the Deathly Hallows“, nepřestala tvořit. Dalšího Harryho Pottera, neboli knihy, ve které bychom se dozvěděli, jaké byly další osudy Harryho, Rona a Hermiony, se ale podle slov oblíbené autorky nedočkáme.

Do světa neznámějšího čaroděje světa se ale Rowlingová svým způsobem vrátila během psaní scénáře pro film „Fantastic Beasts and Where to Find Them“ (Fantastická zvířata a kde je najít), která je adaptací stejnojmenné knihy. V kinech se film objeví příští rok.

Další kniha od Rowlingové vyjde v originále ještě letos. Opět půjde o detektivku s hlavním hrdinou Cormoranem Strikem. Jedná se o třetí díl série, předcházely mu knihy „Volání Kukačky“ a „Hedvábník“. Rowlingové psaní detektivek opravdu daří, není se ale čemu divit. Když si u Harryho Pottera odmyslíte všechny hůlky, lektvary a další nadpřirozené skutečnosti, zbudou pouze lidé, vztahy mezi nimi, záhady a pečlivě umístěná vodítka k rozřešení.

Kniha Career of Evil vydaná pod pseudonymem Robert Galbraith (Foto: en.wikipedia.org)

Třetí kniha o Cormoranovi nese název „Career of Evil“ (Kariéra zla). Příběh začíná opravdu zlověstně – Robin, Cormoranova asistentka, obdrží balíček, ve kterém se zděšením najde nohu neznámé ženy. Cormoran ví o čtyřech lidech, kteří by za tím mohli stát. Zatímco policie se soustředí na toho, kterého Cormoran vyloučil, Robin a Cormoran se zaměří na zbylé tři muže.

Rowlingová potvrdila, že má celkem naplánovaných nejméně sedm knih s Cormoranem Strikem v hlavní roli. Pokud jste tedy fanoušci detektivek, máte se na co těšit. Oproti spíše průměrnému „Prázdnému místu“ (Casual Vacancy), románu, ve kterém se neobjevila jediná kladná postava, se jedná o opravdu skvělé čtení.

Druhé pokračování Harry Potter a Relikvie smrti: miliardové tržby

Titulní foto: youtube.com

Autor článku je hříšný bůh sexu, půlku výplaty nechává v sexshopu a jeho uměleckou tvorbu raději hledejte na RedTube.
Onload

5 názorů ke článku

27. 07. 2015 v 11:10Off-line TaK_ECS  (29/176/85)
Kdo že to napsal? :O
27. 07. 2015 v 17:00Off-line Mecio  (30/189/72)
Škoda že píše detektivky a nenapíše nějaký další fantasy příběh. Sice si už nic nevyrovná HP, ale stejně bych to osobně ocenil mnohem víc :).
02. 08. 2015 v 13:16Off-line Lalalala  (25/-/-)
Nazov zne: Dockame se pokracovani Harryho Pottera?
Boze Cervenska sa spamataj co pises. O tom ze sa polemyzuje o pokracovani tam nemas nic. Mas tam iba ze pise ine knihy. Boze a pokracovanie nebude. A myslim ze takato polemyka je totoal zbytocna. Inak to Volanie kukucky obsahovo nie je nic extra. Nevie vymyslat detektivky. Fantasy jej pasuje. Nie detektivky. Pribeh Volanie kukucky je totalne primitivny. Ked chcete citat detektivky tak najleosie je severske krimi (Jo Nesbø, Erik Axl Sund, ...)
02. 08. 2015 v 13:24Off-line Silva  (25/174/58)
On prostě neumí psát články. Když už tak "Dočkáme se nového spin-off k filmové sérii o Harrym Potterovi?" ten se chystá a ona k němu píše scénář, nic víc.. :-)
14. 05. 2022 v 09:28Off-line BussterX  (103/130/150)
chystají se další díly, s názvem Harry Fotter...
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload