Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

5 přiznání gayů: Jak plánuji vlastní coming out?

Coming out je v životě gayů, leseb a bisexuálů zlomový okamžik, kterým si projdou většinou v období dospívání. Najdou se ale lidé, kteří se ke své orientaci přihlásí ještě před patnáctinami. Přečtěte si příběhů nevyoutovaných gayů, kteří si svůj coming out zatím pouze představují.

1. Coming outová párty

Nemám strach udělat coming out, protože si myslím, že rodina to vezme dobře. Nějací kamarádi to už vědí a také všechno v pohodě. Mým snem je uspořádat soukromou party v nějakém klubu, pozvat hromadu lidí a zhruba v půlce všem přítomným oznámit, že jsem gay. V ideálním případě bych si za sebou na pódium pozval i svého přítele. Na něco takového si ale musím nejdřív našetřit, takže coming out ještě počká.

2. Budu se muset opít

Ještě nemám dopodrobna naplánováno, kdy, jak a komu přesně se svěřím, ale je jasné, že se předtím budu muset něčeho pořádně napít. Říkání vážných věcí mi moc nejde a zrovna tohle téma patří k těm nejvážnějším.

3. Čekám na přítele

Moji kamarádi už dávno všechno vědí, ale rodina ještě ne. Chci ale počkat, dokud nebudu mít vážný vztah s klukem. Přeci jen si myslím, že bude lepší, když rodina uvidí, že sice jsem gay, ale že hledám lásku a ne úlety na jednu noc.

4. Dort

Jednou jsem četl o coming outu holky, která upekla dort s nápisem „I am gay“ a nechala ho rodičům na stole v kuchyni (vloni to udělal i mladý kluk – pozn. red.). Lákalo by mě udělat něco podobného, ale nevím, jak by rodiče reagovali. Každopádně prvním krokem bude naučit se péct dorty. Byla by škoda dřít se s dortem, který by skončil v koši, třebaže by rodiče přijali moji zprávu kladně.

5. Až se mě máma zeptá...

Nejsem dost odvážný na to, abych se přiznal sám od sebe. Jako pravděpodobnou variantu tedy vidím tu, že budu dělat takové ty typické gay věci – nakupování hadrů, poslouchání popu, účesy – a budu doufat, že si toho budou rodiče všímat. K tomu přidám absolutní nezájem o holky a jen budu čekat, až se mě máma zeptá, jestli náhodou nejsem nějakej „jinej“.

Coming out v pohádkovém videoklipu Don‘t Wait

Co byste měli vědět: Coming out

Úžasné video Andrew Christiana: Coming out je osvobozující životní událost!

Titulní foto: © Depositphotos.com/martinased

Autor článku je hříšný bůh sexu, půlku výplaty nechává v sexshopu a jeho uměleckou tvorbu raději hledejte na RedTube.
Onload

7 názorů ke článku

12. 07. 2015 v 15:11Off-line Friend23  (30/-/65)
Trojka nemusí dopadnúť dobre, hlavne ak má niekto psychicky narušenú rodinu na hlavu vadnú aj brata ako môj bývalí... Verte, že viac psycho rodinu nemá asi nikto na svete, mali by ich rovno zavrieť do blázninca komplet.
12. 07. 2015 v 23:20Off-line Horac  (23/185/73)
Pokus o výčet několika převážně "humorných" způsobů, jak sdělit informaci, která k smíchu není. Je to stejné jako příběhy v časopisech pro ženy - také se tam popisují příběhy, které se nikdy nestaly, formou, jako když se chce čtenářka podělit s oblíbenou redakcí.
15. 07. 2015 v 00:17Off-line Betonica  (39/191/93)
Tak nevím. Když vidím, jak jsou všichni cool, hipsta, insta, drsní se smartphony a další tunou fičur... Proč nejsou tak drsní i ve skutečnosti a prostě to neřeknou?

A jo, skoro bych zapomněl, že všecka ta pozlátka jsou cool jen když o nic nejde. No děti, tak dál pečte dorty, dělejte buzní párty a další blbosti :) A nezapomeňte si dát selfíčko na fejs a instagram, třeba si toho máma všimne, no ne?
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 6  Nahlásit
18. 01. 2017 v 19:29Off-line Flynt  (37/-/-)
kraviny, si gej, máš kluka? tak to vybal hoci i v nedeli v kostele po omši, a zdel to cele rodiny na hulvata ,...bud ich porazi alebo sa pojdu rovno pomodliť za tvoju dušu hriešnu ,...alebo ich pozvi na nejaky teply film do kina a vytas to na nich aj s polovickou ze se milujete, proč behat kolem horke kaše, kuj to za tepla
07. 08. 2017 v 15:37Off-line SPORTOVEC-P  (24/178/75)
Všechny body jsou strašné a ani jeden by mě nikdy nenapadl...
Jen ten DORT by byl docela vtipný coming out :D
21. 05. 2019 v 10:17Off-line Alda29  (36/192/90)
Já to u mámy udělal tak nějak jako v bodu 5. Akorát žádný z uvedených vlastností mi nejsou vlastní a dělat je "jen aby si někdo všim", to taky jaksi ne, takže jsem musel zvolit taktiku jinou. Jen nechápu, proč poslouchání POPu je znak "gayů", to by musel být gay skoro každý, když je to nejběžnější hudba posledních cca 40 let.
26. 12. 2022 v 07:01On-line HledamMladyPero  (58/184/70)
Je mi líto, ale lidi, kteří někdy v životě řešili něco jako coming out mají takový problém s sebehodnocením, že jim nic a nikdo v životě nepomůže.
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload