Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

GAYMAN překročil limit! Rozdá více cen, než původně slíbil

Soutěž, kterou jedni milují, a druzí ji nemohou vystát, opět šokuje. Pořadatelé totiž hned na začátku avizovali ceny za přibližně 5000 Eur. Ale jak se zdá, nepovedlo se jim to splnit. Vítěz má totiž již teď ceny přibližně za 7000 Eur a dle pořadatelů tak budou rozdány ceny bezmála za 12000 Eur, což je opravdu nevídaná suma.

Vítěz se tedy může těšit na ceny mezi kterými jsou například luxusní hodinky od Storm London, roční permanentka do studia Oskar, permanentka do Solar café, kurz na kapitána plachetnice či finanční gramotnosti, sadu luxusních nožů, TV, nafocení fotobooku, na míru ušitou pánskou košili, poukázky do restaurací, obraz, dárkový balíček od společnosti Wella, poukaz na tetování od Devil Art, balíček luxusních belgických bonboniér, dárkový balíček od Zeleného zdraví a mnoho dalšího. Nebude chybět také koruna, která byla vyrobena na zakázku přímo pro letošního vítěze společností Šenýr Bijoux a kterou věnoval Liberecký club PinkBunny.

V rámci finále se však bude udělovat celkem 5 titulů, a navíc každý finalista si odnese nějaké ty dárky, takže nikdo nepůjde domů s prázdnou. Šerpy dle pořadatelů letos nebudou, ale nahradí je vyšívané saténové šály a stylové budou také kytice, které soutěži na zakázku a přání pořadatelů vytvoří florista, který dělá květinové výzdoby také na VIP banketech, svatbách či na audiencích různých politických špiček.

Gayman 2015 ještě nebyl zvolen, ale již teď se ví, že hned v neděli po finále doprovodí společně s dalšími finalisty zahraniční delegaci v čele s Mr. Gay World 2015 Klausem Burkartem a MISS Intercontinental CZ 2014 Lenkou Josefiovou, na představení muzikálu Sněhová Královna, jejíž část protagonistů se představí také na samotném finále.

Hned v říjnu navštíví Jihočeský kraj, kde bude jednou z hlavních osobností oslav 25. let od založení organizace „Jihočeská LAMBDA“. Navštíví také Český Krumlov a Hlubokou nad Vltavou.

Kdo však bude právě tím výhercem a novým, v pořadí již čtrnáctým, GAYMANem, rozhodne porota v pražském MeetFactory již 19. 9. 2015 od 20 hodin. Info o soutěži na igayman.cz.

Titulní foto: Gold In GLBT Agency, o.s.

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload