Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

9 vět o randění a vztazích, které bychom měli přestat říkat

Když je vám přes dvacet let, hodně věcí se změní, co se týče randění a vztahů. Bohužel, někteří kluci a muži mají i v pozdějším věku k vážnějším vztahům špatný přístup, který může být druhému člověku dost nepříjemný. Jakých devět vět nikdo z nás nechce slyšet, když se snažíme navázat vážný vztah?

1. „Nechceš jít teď ven?“

Problém s touto otázkou je v tom, že lidé si plánují věci dopředu a když se vás někdo na tohle zeptá po desáté hodině večer, znamená to, že je nadržený a slovy „jít ven“ ve skutečnosti myslí „zasunout dovnitř“.

2. „Teď nemám čas.“

Všichni žijeme své životy a máme věci, které chceme nebo musíme udělat. A pokud je někdo příliš zaneprázdněný na to, aby s vámi strávil alespoň nějaký čas, znamená to, že pro něj nejste dost zajímaví. Přestaňte se tedy doprošovat, protože když na vás někomu záleží, udělá si na vás alespoň nějaký čas, i kdyby pracoval sto hodin týdně.

3. „Kam tohle směřuje?“

Když se vás na tohle někdo zeptá po několika týdnech či měsících randění, odpovědí je pravděpodobně „nikam“. Tím pádem je rozumnější věci ukončit a jít hledat dál, protože čím déle zůstanete s tímto člověkem, který „neví, kam věci směřují“, tím později najdete někoho nového.

4. „Zrovna teď nehledám vztah.“

Tato věta ve skutečnosti znamená „Zrovna nehledám vztah S TEBOU“. A pokud s vámi někdo nechce být teď, proč by s vámi měl chtěl být v budoucnu?

5. „Potřebuju prostor.“

Vztahy jsou náročné a rozhodně je potřeba do nich investovat, ale pokud někdo „potřebuje prostor“ hned na začátku, jak asi budete řešit větší problémy, které by život mohl přinést? Samozřejmě, že někdy každý člověk potřebuje čas a prostor, aby mohl o věcech uvažovat. Ale většinou věta „Potřebuju prostor“ znamená „Potřebuju spoustu prostoru a nekonečné množství času“, což znamená „Nechci tě, ale nechci vypadat jako debil“.

6. „Nejdřív chci najít sám sebe.“

Pokud je pro někoho tak důležité najít sám sebe, tak by to měl dělat a ne plýtvat časem jiného člověka. Život je plný otázek, na které chceme znát odpovědi, ale pokud „hledání sama sebe“ narušuje váš vztah, řekněte vašemu budoucímu Buddhovi, ať táhne.

7. „Proč potřebujeme nálepku?“

Vztahy vlastně nepotřebují nálepku, ale pokud je pro vás váš vztah důležitý, je samozřejmé, že potřebujete vědět, že je stejně důležitý pro vašeho partnera. A pokud není, jaký máte důvod s ním zůstávat?

8. „Musím tě lépe poznat.“

Je jasné, že spolu nezačnete chodit na třetím rande, ale pokud uplynuly měsíce a vy spolu pořád oficiálně nechodíte, je dobré zamyslet se nad tím, jak moc vás ten druhý vlastně potřebuje poznat. Netrvá přece tak dlouho, abychom měli jasno v tom, jestli nám s někým je nebo není dobře.

9. „Chci na to jít pomalu.“

Pokud dva lidé spolu dělali již téměř vše, co ke vztahu patří, kromě toho, aby spolu oficiálně chodili, tak taková věta zní dost nesmyslně. Obvykle to znamená, že jeden z nich nechce vztah posouvat na vyšší úroveň a raději by se začal stýkat s někým jiným.

5 návyků, které spolehlivě zničí vztah

7 tipů, jak najít kluka na vážný vztah

Pokud ukončíte vztah, vyčkejte 3 měsíce a běžte si na test!

Titulní foto: © Depositphotos.com/trancedrumer

Autor článku je hříšný bůh sexu, půlku výplaty nechává v sexshopu a jeho uměleckou tvorbu raději hledejte na RedTube.
Onload

8 názorů ke článku

16. 10. 2015 v 12:54Off-line D3miik  (29/185/64)
Nemůžu si pomoct ale má to co do sebe :)
Souhlasím - 14   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
18. 10. 2015 v 00:24Off-line Michal18  (29/176/95)
Bohužel asi patřím k té menšině, která když řekne po desáté hodině: "nechceš jít ven", tak skutečně myslím, že chci podniknout něco "normálního" a jít se třeba projít.

PS: Po přečtení prvního bodu bylo jasné, kdo článek psal. d(_._)b
18. 10. 2015 v 09:47Off-line Poklad  (29/177/69)
Proč? Já tyhle věty používam naprosto pravidelně. A Červenkova interpretace je samozřejmě mylná.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
20. 10. 2015 v 07:48Off-line David.danik  (103/-/-)
NEE je správná a právě uvedená aby jedinec nezůstal v najivitě,najivní lidé právě se v těchto bodech mohou vidět,jinak souhlas už někoho mám a hledám jen kamaráda je zabírající a neraní vás tolik jako když jste upřímně sami a druhý s vámi manipuluje jak s loutkou,dobrá rada nad zlato...nebýt najivní !!!!!! ale realištičtí a být sám sebou a než někomu podlézat tak radši být vyrovnaný a sám věřte mi a doporučuji =)
16. 10. 2016 v 17:57Off-line Zajicekke  (22/185/95)
Jan Červenka = česká Carrie Bradshow
10. 11. 2016 v 15:47Off-line Betonica  (39/191/93)
Oficiálně s někým chodit... To je jakože si změníme stav na Facebooku nebo to dáme písemně na vědomost? A pak. Slova o prostoru, potřebě poznat, potřebě času nebo svobody... A celé se to údajně mění po dvacítce. Boha! To je ale nesmysl! Potřeba druhého, s nímž hodlám budovat cokoli společného, má přece prio***u číslo jedna. Nikde není, krom tohoto blábolu, napsaný, co a jak má být. Naopak. Vztahy jsou tak pestrý a měnící se, že těžko hledat jedno řešení, jeden vzor. Spolehlivě poradí intuice, naslouchání a porozumění. Pak ke všecko obvykle jasný jak facka. Bez otázek a odpovědí.
17. 08. 2021 v 14:15Off-line Lofwyr  (45/180/85)
To sepsal nějaký dement?
12. 07. 2023 v 13:22Off-line EduardLeAdam  (25/186/57)
Ne dement ale Červenka xDDD tahle stránka by se za jeho články měla stydět
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload