Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Michal Bogdan se vzdal bronzové pozice Gaymana, jeho post převzal mladičký Dominik Bubák

V pondělí 7. 12. 2015 se v soutěži Gayman malinko zatřásla první trojka, která byla zvolena na finále v září tohoto roku. Díky časovému presu se rozhodl Michal Bogdan, jenž byl zvolen 2. vice Gaymanem, přenechat svůj post Dominiku Bubákovi. Ten se na finále umístil čtvrtý o pouhé tři body.

„Je mi to velmi líto, ale opravdu jsem nečekal takové vyžití vítězů v rámci soutěže. Neustále se někam jezdí, jsou různé akce a ještě budou. Nemohu díky svému podnikání prezentovat sebe, soutěž ani komunitu tak, jak by bylo dobré. Marek s Láďou všude jezdí sami, popřípadě se k nim přidá právě Dominik, tudíž si myslím, že bude lepší, aby tu funkci zastával oficiálně on. Za soutěží stále stojím, nejde o žádné handrkování či pře, jen opravdu z časových důvodů nestíhám plnit své povinnosti,“ řekl Michal Bogdan ke svému odstoupení.

Nový 2. vice Gayman 2015, Dominik Bubák, zaujal porotu svou bezprostředností, kdy si finále maximálně užíval a kdy „zboural“ celou porotu svou odpovědí v disciplíně „Otázka poroty“. Je mu 19 let a studuje střední školu.

„Jsem fakticky překvapený, ale beru to jako výzvu. Je mi jasné, že to obnáší více úkolů a zcela jiný postoj než u 4. místa. Ač jsem ani u finále nečekal, že dopadne tak jak dopadlo, tím myslím mé umístění, a taky jsem (pro jistotu) přepočítával hlasy, a nyní zcela vážně říkám, že udělám, co bude v mých silách, aby ‚2. vice Gayman 2015‘ nebyl pouhý název,“ okomentoval svůj posun Dominik Bubák.

Gayman však pokračuje dál ve velmi poklidném proudu. Žádné skandály a intriky. Což je po letech zmítání se opravu velmi milé překvapení, a je to jen dobře. Má skvěle našlápnuto na další ročník, který se uskuteční 10. září v Praze, a již teď se do něj můžete hlásit a poznat tak, že je opravdu soutěží ne jen o hlasech a cenách, ale také o nových přátelstvích, láskách, zážitcích a poznání.

Přihlášku najdete i s pravidly na igayman.cz

Gayman 2015: Video z finálového večera odhaluje soutěžící ve spodním prádle!

Klaus Burkart rezignoval na titul Mr. Gay World 2015

Titulní foto: Gold In GLBT Agency, o.s.

Onload

3 názory ke článku

08. 12. 2015 v 10:36Off-line Johnj  (40/186/82)
A to je celá ta dnešní doba ve své kráse bez ohledu na sexuální orientaci. Obdiv, poplácávání se po zádech a "výhody", ale jak přijde na druhou stránku věci, "povinnosti" nebo zodpovědnost, tak se k tomu najednou nikdo nemá a všichni jsou překvapení, že se taky něco "musí"...
08. 12. 2015 v 14:47Off-line Thomik  (37/189/59)
A to je celá ta dnešní doba ve své kráse bez ohledu na sexuální orientaci. Obdiv, poplácávání se po zádech a "výhody", ale jak přijde na druhou stránku věci, "povinnosti" nebo zodpovědnost, tak se k tomu najednou nikdo nemá a všichni jsou překvapení, že se taky něco "musí"...
15. 12. 2015 v 21:24Off-line Rr77497  (102/-/-)
Žádná sláva............ :-)
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload