Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Průzkum: Homosexuální rodiče věnují svým dětem až o 40 % více času než heterosexuální páry

LGBT rodiče podle nové rozsáhlé studie investují více času svým dětem, než jejich heterosexuální protějšky. Studie, která byla zahájena na zkoumání předsudků vůči rodičům stejného pohlaví zjistila, že nejvýraznější rozdíl je v rodině se dvěma matkami. Ty věnují v průměru o 40 % více času pro své dítě a jeho aktivity.

Předpokládá se, že je to proto, že obě matky věnují dítěti tolik času, jako matka v heterosexuálním vztahu, což znamená, že dítě dostává dvakrát více pozornosti. Oba homosexuální otcové věnují zhruba stejné množství času jako heterosexuální matka, což je dvakrát více času, než dítěti věnuje heterosexuální otec.

Ženy v heterosexuálních vztazích stráví v průměru 100 minut denně dětskými aktivitami, zatímco heterosexuální otcové v průměru 50 minut. Autorka výzkumu, Kate Prickettová z University of Texas tvrdí, že péče o děti u homosexuálních párů je při nejmenším stejná, obvykle však větší, než u párů heterosexuálních.

Do studie byly zařazeny úkoly jako je čtení, hraní a pomáhání s domácími pracemi. Sledování televize či hraní na počítači do studie zařazeny nebyly. Páry stejného pohlaví věnovaly dětem a těmto aktivitám 3,5 hodiny denně v porovnání se 2,5 hodinami u párů odlišného pohlaví.

Velký význam se připisuje způsobům, jak homosexuální páry přicházejí k dítěti. Buď je to uzavření partnerství s někým, kdo dítě již má z předchozího heterosexuálního vztahu, nebo se pár rozhodne pro umělé oplodnění či si zvolí náhradní mateřství. Tak či onak se připisuje velký význam silné touze stát se rodičem. 

Titulní foto: © Depositphotos.com/svitlana10

Onload

6 názorů ke článku

01. 01. 2016 v 09:40Off-line David.danik  (103/-/-)
Jde především o peníze LOVE na prvním místě!!!takže zajištění finančně rodiče by také měli více času na děti,jenže to by jsme nesměli mít politiky typu Kalouska a spol kdy díky jim tu máme nízké příjmy a nikoho to nezajímá...a je jedno jestli rodina je hetero nebo gay či lesbická vždy půjde o peníze až na prvním místě vždy =(
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 10  Nahlásit
01. 01. 2016 v 10:19Off-line Vladik0405  (68/190/78)
Kdyz si stejnopohlavni par poridi dite, tak je to jejich velke prani.Coz se u heterosexualnich paru neda vzdy rict.Bylo by to mozna velice zajimave cislo, kdyby se zjistilo, kolik deti je opravdu chtenych.Souhlasim s tim, ze I financni zajistenost tu hraje roli, jenze dnesni spolecnost se spise orientuje na hromadeni majetku.A kdo ma dost, chce jeste vic.Takze cas na deti stale neni, protoze sousedi maji neco, co my ne, a tak bych mohl pokracovat.LGBT pary ve sve touze po rodicovstvi maji asi jiny zebricek hodnot.
01. 01. 2016 v 12:08Off-line David.danik  (103/-/-)
Hromadění majetku mají všichni napříč společností a to že většina to nebere to hromadění nikoho nezajímá chceš bydlet,chceš nový mobil,chceš aby dítě jelo na hory no tak makej a neremcej...nikoho to nezajímá co by jsi chtěl ty ale to co chceme my zaměstnavatelé a jak budeš pracovat tak tě finančně ohodnotíme že všichni to známe vojeb jak prase ale nikoho to nezajímá typický Kalousek Miroslav a jeho oblíbené těmto manager lézt takhle zezadu =)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
01. 01. 2016 v 12:14Off-line David.danik  (103/-/-)
Souhlas také se mi líbí rodinné hodnoty jenže hromadění majetku válcuje rodinné hodnoty a Andrej Babiš je krásným příkladem hromadění majetku i za cenu střetu zájmu a odpouštění placení daní,komu by se to nelíbilo,obrovský střet zájmu soukromý versus státní ale to je normální že =)
Takže jednoznačně jsem pro rodinný život a pomáhat růst dětem a být jim oporou sdílím tyto hodnoty
Pravda a láska musí zvítězit nad nenažraností a lhostejností =)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
02. 01. 2016 v 18:26Off-line Luck1  (35/182/80)
Ach jo, zas ta propaganda. Tak dlouho budou elity tlačit, až se lidi naštvou a zas budou gaye upalovat. Vím, vypadá to jako sci-fi. Ale stačí se juknout na Ukrajinu.
06. 01. 2016 v 18:37Off-line Lightining  (27/182/77)
Je to logické dva kluci se spolu lépe domluví než s ženskou a tak nemusej řešit hovadiny a maj víc času na děcko :D :P :) Souhlasím :)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload