Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Rozhovor s Markem Gajdošem: Jak žije vítěz Gaymana 2015?

Po pár měsících jsme znovu (minulý rozhovor) vyzpovídali Marka Gajdoše, vítěze Gaymana 2015. 

Marku jsou to 4 měsíce, co jsi vyhrál titul GAYMAN 2015. Co se u tebe za tu dobu změnilo?

Ťažko povedať čo sa u mňa zmenilo. Utiahol som sa do Nemecka, kde žijem tak, ako som žil aj před súťažou. Venujem sa práci, priateľovi a novému bytu. Čiže, bežný život zostáva bežným životom. Na druhú stranu, keď sa ukážem v Čechách, alebo na Slovensku, tak si ma ľudia viac všímajú.

Během tvého úřadování jsme tě mohli vidět v Českých Budějovicích na narozeninách Jihočeské Lambdy a v Praze na křtu dalšího ročníku. Jaké nejbližší akce tě čekají letos?

Tento rok toho bude určite viac. Hneď vo februári idem do Košíc odovzdať peniaze detskej onkológii tak, ako som sľúbil. Potom následuje kasting 15. ročníku, Dúhový ples. Je toho neskutočne veľa, ale všetko sú to akcie, na ktoré sa veľmi teším. Hlavne na známych z minulého ročníku súťaže, a zároveň ma neskutočne zaujíma, akí budú tohtoroční súťažiaci.

Budeš sedět také v castingové porotě Gaymana 2016, jak by na castingu dle tebe měli kluci působit, a jak vzpomínáš s ročním odstupem na casting ty?

Najskôr začnem tak ako si spomínam ja. Bolo to pre mňa obdobie plné stresu, nervozity, ale aj očakávaní. Nevedel som do čoho idem, či som nešiel z Košíc 8hodín len tak pre nič. Nakoniec sa pošťastilo, a uspel som, takže to nebol v žiadnom prípade stratený čas. Chalanom radím, nech sú sami sebou. Nech sa nehrajú na bezchybných, a nech sa nehanbia za to, kým sú. Nech vedia kam chcú následovať, a čo očakávajú od budúcnosti. Ak budú toto vedieť, tak je (mi) jedno ako budú pôsobiť. Budú pre mňa už jednou nohou finalistami.

Foto: Gold In GLBT Agency, o.s.

Pojedeš s kluky také na soustředění?

Takú akciu si nemôžem nechať ujsť (smích).

Jaký máš pohled na to, že Michal Bogdan přenechal titul 2. vice Gaymana Dominiku Bubákovi?

Michal spravil to, čo považoval za správne a preto jeho rozhodnutie absolútne akceptujem. Mám ho rád ako člověka, a to či má titul alebo nie môj názor na neho nijak neovplyvňuje. Samozrejme to, že Dominik je 2.vice Gayman ma teší, a verím že spolu prežijeme ešte pár poriadnych Gayman akcií.

Ty s Laďou a s Dominikem budete asi hodně vidět. Co víme, čeká Vás Duhový ples v Ostravě, který pořádá Marek Zlý (Gayman 2012) s manželem. Těšíš se?

Teším sa, a veľmi. Už len preto, že Marek s Jiřím (manželom) sú pre mňa veľmi dôležití ľudia. Ako pár sú jednými z mála, od ktorých sa dá veľa naučiť. S Marekom som sa mal možnosť rozprávať viac krát, a Marek je veľká osobnosť a veľmi dobrý priateľ. Viem že Dúhový ples v ich podaní bude nezabudnuteľný.

Máš jet na Mr. Gay World 2016 na Maltu, kde máš reprezentovat jako první Slovensko. Jaké jsou tvé pocity a přípravy? Jsou s tebou organizátoři v rámci MGW ve spojení?

Na MGW sa teším. I keď som nervózny z tej predstavy. Ale opäť sa raz musím prekonať, posunúť svoju hranicu pohodlnosti a ukázať že niečo vo mne predsa len je. Prípravy? Nie sú žiadne. Športu sa venujem stále ako doposiaľ, ale nič iné špecíalne nerobím. Nedostal som žiaden zoznam aktivit ktoré sa tam budú diať, takže je ťažké sa na to pripraviť. Budem jednoducho taký aký som.

Jaký máš názor na rezignaci Klause Burkarta, vítěze Mr. Gay World 2015? Přeci jenom byl v soutěži dvakrát. V roce 2014 za Rakousko a loni za Německo a ve finále rezignoval…

Žiaden… Neprislúcha mi hodnotiť žiadnym spôsobom jeho rezgnáciu. Možno nezvládal stres naokolo neho, možno ho k tomu prinútila rodina, možno zistil že sa necíti ako víťaz a chcel teda miesto prenechať skutečnému víťazovi. Myslím, že kým nevieme jeho skutočný dôvod, tak by sme to nemali rozoberať, a mali by sme to jednoducho len akceptovať.

Ty osobně bys rezignoval?

Opäť neviem za akých podmienok. Ale ak by som mal na to vážne dôvody, tak určite áno.

Foto: Gold In GLBT Agency, o.s.

Vraťme se zpět ke Gaymanovi. Jaký by měl být tvůj nástupce, kterému předáš titul v září?

Mal by byť zdravo sebavedomý, príjemne pôsobiaci, zhovorčivý a mal by mať rád ľudí. Nakonec, jak to máš doma? Co partner, stále ho drží euforie, že má doma Gaymana? Táto eufória trvala asi týždeň. Samozrejme korunka a aj šerpy jeho pričinením sú stále na viditeľnom mieste. Aktuálne sme sa sťahovali a našiel prene miesto na takom mieste, že si ich všimne každý člověk ktorý ku nám príde na návštěvu. (smích)

Dokonca keď som si vybavoval německé poistenie, tak poisťovák sa hneď pri dverách vyzvedal, kto z nás dvoch je Gayman. (smiech) Okrem Gaymana nám spoločný život funguje dobre. Bál som sa spolužitia, ale zatiaľ to spolu zvládáme lepšie jako v mojich vzťahoch doposiaľ.

Nedávno se volil Mr. Gay Germany, sledoval jsi to? Nebo sledoval jsi nějakou jinou národní soutěž, abys věděl, jak se ti rodí soupeři na Mr. Gay World?

Bohužiaľ na médiá nie je takmer žiaden čas. A ak si nájdem čas na televíziu, tak sú to zväčša len filmy při ktorých zaspávam. Takže súperov spoznám rád, ale až v reále.

Exkluzivně: Rozhovor s finalistou soutěže Gayman 2015 Markem Gajdošem

Gayman 2015: Video z finálového večera odhaluje soutěžící ve spodním prádle!

Gayman 2016 představil svůj reklamní spot na nový ročník

Titulní foto: Daniel Cicvak, Gold In GLBT Agency, o.s.

Onload

5 názorů ke článku

13. 01. 2016 v 10:56Off-line FallenUnicorn  (30/-/-)
:D :D :D :D :D !!! Lidi jsou asi slepý :D
13. 01. 2016 v 11:39Off-line Maja1105  (44/188/70)
Přihlas se, a ukaž zda máš na to vyhrát.... :)
13. 01. 2016 v 12:04Off-line Colombo  (103/192/90)
Asi máme o kráse každý jiné představy.
19. 03. 2016 v 22:30Off-line Colty  (31/180/76)
Jak žije? Snad normálně - resp. proč by neměl, když vyhrál tak "prestižní" soutěž jako je Gayman. Být nenormální - nechtějte mi nikdo naznačit, že by taková osobnost mohla získat titul Gayman. Soutěž je od slova soutěžit, ovšem raději oceňuji za úspěch, schopnost dokázat prospěšnost na tomto světě. Proto soutěže jako je tato nemám zájem sledovat.

A když už tu slovo krása padne tak často - myslím si, že krása je sice výhoda, ale ne přednost
31. 12. 2017 v 16:03Off-line NatasaRomanova  (21/169/70)
S tím souhlasím
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload