Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Casting Gayman 2016 proběhne již za pár dní!

Národní soutěž sympatií pro gaye, Gayman, bude opět vybírat své finalisty, a to do již 15. ročníku. Pořadatelé uvedli, že by rádi viděli ve finále 12 finalistů. Záleží však na tom, kolik přihlášených a jakých kvalit, dorazí na casting. Ten se uskuteční 13. 2. 2016 od 11 hodin v Piano Baru v Praze.

Piano Bar je nejstarším klubem pro komunitu a její přátele. Na jednom místě a pod jedním majitelem působí již 20 let.

V porotě zasednou Marek Gajdoš (úřadující Gayman), 1. a 2. vice Gayman 2015 Ladislav Ágh a Dominik Bubák, zástupce policie, zástupce justice, Gayman 2012 a ředitel Duhového Plesu – Marek Zlý, Karel Veselý – předseda Jihočeské Lambdy, Travesti umělkyně Tifanny Bigest a Nadja Mini, Transsexuálka Reginne Weissmann, Miroslav Hlavatý – předseda nadačního fondu Pozitivní života a Pavel Pavlovský – umělecký maskér a vizážista a další.

Foto: Gold In GLBT Agency, o.s.

Finalisty 2016, hned po castingu, čeká společné focení, večeře v restauraci Michelská, kde budou mít krom slavnostního přípitku také svíčkovou. Po té co se mimopražští finalisté ubytují, přesunou se finalisté na večerní akci v Pianu, jako každý rok. Zde návštěvníky pobaví Travesti show, tombola či soutěž o možnost zasednutí ve finálové porotě či hodinky od společnosti Storm London. V rámci akce budou finalisté oficiálně představeni.

Hned druhý den finalisté navštíví divadlo Hybernia, kde jsou pozváni na muzikál "Sněhová královna".

Přihlas se!

Přihlásit se do Gaymana můžeš až do 13. 2. 2016, a to buď prostřednictvím elektronické přihlášky, kterou spolu s pravidly najdeš na www.igayman.cz, nebo přijít přímo na casting.

Pořadatelé uvedli, že se finalisté před porotou nebudou svlékat do spodního prádla ani muset ihned oznámit volnou disciplínu.

V červnu čeká finalisty 4denní soustředění. Finále je naplánováno na 10. 9. 2016. Místo pořadatelé prozradit zatím nechtějí.

Titulní foto: Gold In GLBT Agency, o.s.

Onload

1 názor ke článku

30. 01. 2016 v 05:00Off-line Tycz  (44/180/72)
Lidičky, trochu to po sobě přečtěte a zkontrolujte!:

K přihlášení do Gaymana lákáte "až do 13. 2. 2015", což je blbost, žejo. Máme totiž už rok 2016!!!! A 13. 2. je který den?? No přece SOBOTA ! To v textu taky chybí!!

A po dalším souvětí vybafnete: "nebo přijít přímo na casting"...! Zde chybí slovo "můžeš" = "nebo můžeš přijít přímo na casting".

......"tombola či soutěž o možnost zasednutí ve finálové porotě či hodinky od společnosti Storm London" = No to je boží souvětí - ach ten češtin...

Další splantané souvětí:
"Pořadatelé uvedli, že se finalisté před porotou nebudou svlékat do spodního prádla ani muset ihned oznámit volnou disciplínu. (Zase chybí sloveso "nebudou"... muset...)

No kdo to takhle píše?? Měli by mu vzít novinářský "řidičák"... :-)))
M.T.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload