Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Průzkum: Počet lidí, kteří sami sebe označují za bisexuály, se zvyšuje

Podle posledního průzkumu Centers for Disease Control and Prevention (Center pro kontrolu nemocí a prevenci, CDC) se stále větší počet mužů a žen označuje za bisexuální. Jelikož během posledních let bisexualita vešla do širšího povědomí, je pro lidi jednodušší považovat svou orientaci právě za bisexuální.

Výzkumníci CDC pracovali s více než devíti tisíci lidí ze Spojených států ve věku osmnáct až čtyřicet čtyři let. Dobrovolníci odpovídali na otázky, které měly za úkol zjistit, jaké mají sexuální zkušenosti, ke kterým pohlavím se cítí být přitahováni a zda sami sebe považují za gaye/lesbu, bisexuála či heterosexuála. Výzkum proběhl mezi lety 2011 a 2013.

1,3 % žen a 1,9 % mužů se považuje za homosexuální, což se shoduje s výzkumem prováděným v letech 2006 a 2010. Zatímco ve starším výzkumu se za bisexuály označilo 3,9 % žen a 1,2 % mužů, v nejnovějším obě pohlaví přitahují 5,5 % žen a 2 % mužů.

„Rozhodně to není žádná novinka, že ženy i muži mohou být přitahovány k oběma pohlavím,“ řekla Debby Henricková, profesorka Indiana University. „Ale to neznamená, že je jednoduché takovou orientaci přijmout. Muži a ženy, kteří sami sebe považují za bisexuály, se totiž setkávají s nepochopením jak ze strany heterosexuálů, tak ze strany homosexuálů.“

Titulní foto: © Depositphotos.com/svitlana10

Autor článku je hříšný bůh sexu, půlku výplaty nechává v sexshopu a jeho uměleckou tvorbu raději hledejte na RedTube.
Onload

4 názory ke článku

12. 02. 2016 v 07:01Off-line Toy  (100/178/70)
Pomrdkám všechno co má nohy, pérenko, kozy, a hodně velkou držtičku :D ..ať žije bisexualita! (-_-)
Souhlasím - 9   •  Nesouhlasím - 8  Nahlásit
12. 02. 2016 v 18:07Off-line Tom.KK  (30/175/59)
Nic proti, ale tyhle čísla působí strašně nesmyslně. Nemluvě o tom, že už jen skutečnost kdy sexuální orientaci zkoumají jakási centra zabývající se nemocemi je úplně nesmyslné...
Mnohem smysluplnější čísla jsou třeba zde: http://clanky.lgbtweb.com/…ualu-vetsina
16. 06. 2017 v 21:56Off-line Str8boy  (103/-/-)
Kdy už konečně lidem dojde, že homosexualita jako taková neexistuje. Neexistuje totiž ani heterosexualita. Existuje jen sexuální orientace a ta se v průběhu života mění. Je to jako hladina vody, která se pokaždé přikloní více na jednu a jindy zase na druhou stranu. Někdo o sobě může prohlásit, že ho přitahuje pouze jedno pohlaví, ale to neznamená, že by se nějakým způsobem lišil od zbytku populace. Každý z nás si za život projde určitými změnami, a proto nikdy nejde zcela přesně říct, jak je kdo sexuálně orientovaný. A tím, že lidé chodí na průvodu podporující homosexuály, je jen odlišují od zbylé části společnosti. Proč by totiž měli chodit na průvody podporující něco, co vlastně neexistuje? Všichni jsme lidé a je jen na každém z nás, jaké pohlaví nás zrovna více nebo zcela přitahuje.
28. 01. 2018 v 01:45Off-line Kokot2222  (22/-/-)
Souhlasím, taky se mi to dost mění
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload