Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Matka gaye poslala oslavnou zprávu do novin

Rodiče se s coming-outem svých dětí vyrovnávají různě. Někteří to berou zkrátka jako fakt, někteří jsou nadšení, někteří zhnusení a své děti vyhazují z bytu. Málokdo ale udělá to, co Joan Wilsonová, matka sedmnáctiletého Drakea Wilsona, která nechala v novinách Houston Chronicle vytisknout oslavnou zprávu, jež zní následovně:

Rodiče Drakea s potěšením oznamují, že jejich syn je gay. Drake je v maturitním ročníku na škole, kde je zároveň kapitánem tenisového týmu, viceprezident ASB (Associated Student Body) a člen NHS (National Honor Society). Zároveň je kostelním jáhnem, má rád tvoření filmů a pečení. A ano, zbožňuje Barbru Streisandovou.

Podle deníku Observer se Drake své matce se svým tajemstvím svěřil v den sv. Valentýna roku 2014. S veřejným coming outem chtěl počkat až do svých vysokoškolských let, ale zhlédnutí filmu The Normal Heart změnilo jeho názor a ke své orientaci se přiznal prostřednictvím videa na YouTube již v srpnu 2014:

Jak byste reagovali vy, kdyby obdobné oznámení poslali do novin vaši rodiče? Napište nám do komentářů.

Titulní foto: youtube.com

Autor článku je hříšný bůh sexu, půlku výplaty nechává v sexshopu a jeho uměleckou tvorbu raději hledejte na RedTube.
Onload

7 názorů ke článku

15. 02. 2016 v 17:00Off-line ThomPrag  (45/180/76)
Mí rodiče jsou naštěstí normální a mají v hlavě mozek, takže by takovou blbost nikdy neudělali.
15. 02. 2016 v 20:34Off-line Colombo  (103/192/90)
Červenka už asi fakt ojel celou "redakci", jinak si to neumím vysvětlit.
Souhlasím - 7   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
15. 02. 2016 v 22:51Off-line Trajda  (31/172/83)
Jestli je to vsechno pravda, tak ten kluk je dokonalej. A rozhlasit to do novin byl dobry politicky tah. I kdyz nas jednoho dne zrovnopravni, nikdy to nebude dokonale. Stale nas budou brat...jako neco min nez jsou oni. Stejne jako si mysli, ze vsechny mensiny jsou neco min nez oni. Tenhle clanek dokazuje, ze gay dokaze nejen byt stejny jako ostatni, dokaze byt i neco vic nez ostatni. S verejnym minenim to slusne otrese.

Navic, vam by se nelibilo, kdyby nekdo rozhlasoval po svete, jak jste uzasni a jak vas nekdo ma rad? Ta zena si vlastne prosla coming outem taky. Verejne sdelila svetu, ze miluje sveho syna. Jiste dodala odvahu i dalsim lidem, kteri se boji svetu sdelit, ze miluji neco ci nekoho (pokud jeste nekdo dneska cte noviny).
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
17. 02. 2016 v 03:09Off-line David.danik  (103/-/-)
Pěknej kluk hmm stál by za to ten hříšek jedinný =)
17. 02. 2016 v 07:26Off-line Trajda  (31/172/83)
Berte to s nadsazkou, ale predstavte si, ze by se zkutecne objevil vrah, ktery by toho kluka zabil. Media by svetu pripomnela dojemnye vyjadreni jeho matky v novinach a hned pote by s litosti oznamili, ze dany hoch je po smrti, zabil ho homofob vyprovokovany danou zpravou z novin a matka zavrazdeneho si bere za vinu smrt sveho syna. Media by donutili posluchace a ctenare, aby obet litovali a soucitili s jeho matkou. Z toho kluka by se stal mucednik a cela kauza by nakonec zkoncila jeste ve vetsi prospech LGBT.

Pro ty z vas s hodne bujnou fantazii, predstavte si, ze by se dana zprava zacala si*** svetem a za mucednika by ho prohlasila vetsina civilizovanych zemi. Cirkev by ho dokonce mohla prohlasit za svateho. Vetsina civilizovanych zemi, vcetne tech silne katolickych, by zacli hromadne predelavat sve ustavy ve prospech LGBT.

Az to vse zkonci, chtel bych se podivat na vyraz v obliceji toho vraha. Jsem si jist, ze s timhle nepocital, kdyz zabil nejakou buznu, co ho provokovala v rannim vytisku novin.
27. 08. 2016 v 12:37Off-line Vasek698  (25/-/-)
Mě se kámoška ptala taky :D A budeš jako dělat třeba video na youtube? :D :D :D Achjo, lidi jsou vtipní :D
05. 02. 2023 v 20:32On-line Tessien  (38/180/90)
Slabota, měla to dát do večerních zpráv ve státní televizi...
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload